Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Ale pięknie Twój suwaczek się prezentuje!!
Jak samopoczucie? Już niedługo
A Ty jak dajesz radę z zastrzykami? -
Laka wrote:A Ty jak dajesz radę z zastrzykami?
Jest bardzo spoko. Po transferze byla masakra, a teraz nie robią się siniaki nawet.. no może ze dwa mam
jeszcze tylko przez 2 tyg mam brać.. uff
No zobaczymy jak to będzie. Na razie są takie ustalenia, że będą czestsze wizyty.
Teraz mam 22.01
Poznej ok 16tc mają być nawet co tydzień.
Ale jeszcze nie wybiegam tak daleko w przyszlosc.. -
Mikuśka tak masz rację! To jest ten moment, ciężki moment kiedy trzeba ruszyć do przodu! Teraz będzie już tylko lepiej.
U mnie nic nowego się nie dzieje, oprócz mdłości,zawrotów głowy i mega zmęczenia-to chyba dobrze
Mam zdjęcie maluszka w sypialni i tak patrze na nie z niedowierzaniem, że to naprawdę się dzieję..
Piękny dziś dzień, słoneczny aż żyć się chce. Byłam z mężem na budowie nacieszyć trochę oko
ah, żeby wszystko poszło już gładko!Iwkaaa, Stereo, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Cześć laski,
ja mam teraz urwanie głowy, przeprowadzka, urządzanie nowego mieszkania, zmiana pracy sporo tego.
Zrobiłam badanie prolaktyny i na 1 tab dostinexu, prolaktyna zleciała mi do 0,6 więc teraz pewnie będę brać pół tabletki albo może odstawią mi na jakiś czasHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Kobietki ja siedze na irlopie także malo czasu na internet.
Wombi fajnie się u was dzieje . Myślisz, że całkowicie pozwolą ci odstawic leki na prolaktyne?? Odstawiałaś już kiedyś??
Mikuśka a to nie o tą wrodzoną chodzi?? I czynnik v leiden?? Bo ja o tym myślałam jak mi pisałaś jakie badania trzeba robić.
Niuni będzie dobrze.
Asik już 31 tydzien. Super.
Laka a ty już całkiem na końcówce
U mnie po owu. Mam cichą nadzieje na to, że się uda. Ale już tyle tych planów za nami....W pn na tydzieñ w góry i po powrocie test, jak nie będzie @. Może relax pomoże.Asik86, Laka, Niuni lubią tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
sylwia ale pech ja dokladnie jeszcze niebardzo ogarniam to cale i vitro:( czyli jak peknie to juz nie mozna pobrac jajeczka? a to wszystkie pekly? skoda ze nie wypytalas pzrez tel jak dzwonil co zamierza, a ile zl teraz koszotowala was ta stymulacja? boje sie tez tego ze u mnie tak samo bbedzie narazie musze te badania porobic,
niuni superrr , duzy juz ten twoj maluszek cale 1 cmNiuni lubi tę wiadomość
-
Wpaula decyzja podjęta ostatecznie że w VL robicie?
Mikuśka nasz młody zaczyna smarkać i gardło go boli . Oby się nie rozkręcilo. I u was też niech nic nie łapie.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
wpaula wrote:sylwia ale pech ja dokladnie jeszcze niebardzo ogarniam to cale i vitro:( czyli jak peknie to juz nie mozna pobrac jajeczka? a to wszystkie pekly? skoda ze nie wypytalas pzrez tel jak dzwonil co zamierza, a ile zl teraz koszotowala was ta stymulacja? boje sie tez tego ze u mnie tak samo bbedzie narazie musze te badania porobic,
niuni superrr , duzy juz ten twoj maluszek cale 1 cmSylwia211987 -
Stereo wlasnie nie wiem , chyba tak bo ejdnak te dojazdy gdzie indziej , boje sie ze tu nie jest najlepiej w vl a na pewno bedziemy mogli zrobic tylko jedno podejscie dlatego ejstem bardzo zestresowana tym wszystkim.
Sylwia masakra tyle kasy za leki mi powiedzial pc ze lekami zmiesicmy sie w 500 zl hmm to jak to kurcze mozliwe ze u was tak drogo wyszlo , 1400 zl masakra
Sylwia a ty mialas dobre amh i fsh ze taka odpowiedz byla tych pecherzykow mala czy mialas podwyzsozne wyniki? boz chcialabym miec troche tych pecherzykow zeby bylo z czego jakies proby robic jak sie nie uda od razu bo kurcze to wszystko takie drogie
sylwia a na usg nie widzieli ze jakis pecherzyk jets juz naparawde spory z peeknac moze? czy pekl przy mniejszym wymiarze niespodziewanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:31
-
Wiesz co moje amh na przełomie sierpnia września wynosiło 0.83 a fsh 11.13 . Nie mam pojęcia czemu tak drogo wyszło za leki wszystko miałam na refundację. Mi też na brudno rozpisał leki 500 600zł . A ostatecznie mąż zapłacił około 800 później ja 200z hakiem i później jeszcze 400 bez chyba 5zł jakoś tak. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje może u ciebie tyle wystarczy, zależy jakie leki ci przepisze ja miałam na start Elonve 150 później kilka zastrzyków z cetrotide i pod koniec menopur 600 4zastrzyki. Z moim amh nie po szaleje, ale ktoś mi kiedyś tu na formu napisał że nie liczy się ilość a jakość i tego się trzymajmy. Zresztą ja nie wyobrażam sobie więcej pęcherzyków bo jajniki tak mi dały popalić że nawet kichać nie mogłam, ale już dziś jest ok.od jutra będę dzwonić do Vitrolive może ktoś odwoła wizytę u PC i uda mi się do niego iść wcześniej, nie ukrywam że chodzi mi o moje amh, nie wiem na jakim poziomie jest teraz a jakoś za dwa miesiące będę musiała powtórzyć wynik, a jak będzie poniżej 0,7 to koniec z refundacja....A długi protokół trochę trwa a jednak refundacja jest potrzebna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:54
Sylwia211987 -
Stereo wrote:Wpaula decyzja podjęta ostatecznie że w VL robicie?
Mikuśka nasz młody zaczyna smarkać i gardło go boli . Oby się nie rozkręcilo. I u was też niech nic nie łapie.Sylwia211987