Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka moim zdaniem wyniki rewelacja naprawdę. U mnie dużo gorzej to wyglądało.
A co do EB ona chyba nie jedzie tak po bandzie z dawkami jak PC ale to nie znaczy, że źle ona czy on leczy. Bała się może przestymulować przy takiej ilości.
Trzymam kciuki !!
Mikuśka co Ty fisiujesz?! Zrelaksowałaś się ma urlopie. Teraz pierś do przodu i do działania kochana! My baby jesteśmy niezniszczalne!! Wysyłam pozytywne myśli ;*inka2707 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u PC po tę receptę, stwierdził, że musimy walczyć o ten cykl, ale widziałam, że trochę był zmartwiony. Zapytałam się, co może ogólnie pójść nie tak, to stwierdził, że mieli już kiedyś taki przypadek i komórki były cyt. "syfiaste". Dziś jeszcze mam wziąć 275j. Mensinormu. Wszystko teraz zależy od jutrzejszych wyników hormonów. Wczoraj progesteron 0,38 a estradiol 2960. PC mówi, że prawdopodobnie dojdziemy do 5000, a to wg jest i dobrze, i źle.
EB jest w porządku, ale wczoraj jakoś źle się czułam po tej wizycie.
Kurczę, nie powinnam się denerwować a ja jestem kłębkiem nerwów.Boję się że albo punkcji w ogóle nie będzie, albo że żadna z komórek się nie będzie nadawać i będę w plecy 5.800 + leki i dojazdy.
Wiecie może, jak długo się czeka na wyniki hormonów w laboratorium na Unii Lubelskiej? Mam pociąg jutro o 5.50, a powrotny dopiero ok. 16...Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Inka musimy być dobrej myśli. Pęcherzyki wyglądaja dobrze. Oby podgonily ładnie. A nerwy wiadomo, że nie zawsze nad nimi panujemy. Bo to tak samo z siebie.
Mikuśka no właśnie akumulatory powinny być naładowane po urloie . Głowa do góry.
Dziewczyny napiszecie mi coś o Breliku???inka2707 lubi tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
inka2707 wrote:Byłam dziś u PC po tę receptę, stwierdził, że musimy walczyć o ten cykl, ale widziałam, że trochę był zmartwiony. Zapytałam się, co może ogólnie pójść nie tak, to stwierdził, że mieli już kiedyś taki przypadek i komórki były cyt. "syfiaste". Dziś jeszcze mam wziąć 275j. Mensinormu. Wszystko teraz zależy od jutrzejszych wyników hormonów. Wczoraj progesteron 0,38 a estradiol 2960. PC mówi, że prawdopodobnie dojdziemy do 5000, a to wg jest i dobrze, i źle.
EB jest w porządku, ale wczoraj jakoś źle się czułam po tej wizycie.
Kurczę, nie powinnam się denerwować a ja jestem kłębkiem nerwów.Boję się że albo punkcji w ogóle nie będzie, albo że żadna z komórek się nie będzie nadawać i będę w plecy 5.800 + leki i dojazdy.
Wiecie może, jak długo się czeka na wyniki hormonów w laboratorium na Unii Lubelskiej? Mam pociąg jutro o 5.50, a powrotny dopiero ok. 16...
Boże ile to wszystko kosztuje nerwów i stresów. Myślę że nie powinni brać całej kwoty skoro miało by nie dojść do skutku. Wiadomo, że najwięcej zależy od naszego organizmu, Ale dużo też od lekarza czy dobrze dobierze leki itd. Poza tym najlepiej jak zajmuje się tym jeden lekarz bo później wychodzą takie niejasności.nie wiem ile czeka sue na wyniki wiem tylko tyle ze tam jest zawsze pelno ludzi, Ale wyniki możesz sprawdzić przez Internet.
Życzę dużo siły
inka2707 lubi tę wiadomość
-
Stereo wrote:Inka musimy być dobrej myśli. Pęcherzyki wyglądaja dobrze. Oby podgonily ładnie. A nerwy wiadomo, że nie zawsze nad nimi panujemy. Bo to tak samo z siebie.
Mikuśka no właśnie akumulatory powinny być naładowane po urloie . Głowa do góry.
Dziewczyny napiszecie mi coś o Breliku??? -
Inka, ja robiłam właśnie tak jak Ty prg i estradiol na Unii, to też była sobota. Wyniki były bardzo szybko. Po jakiś 2-3 godz. Jak powiesz, że zależy Ci na czasie to napewno to wezmą pod uwagę. Tak jak mówi Elwira, możesz w necie sprawdzić, bo to Diagnostyka.
Daj komórka szansę, będzie dobrze, zobaczysz. Nie ma takiej opcji, żeby żadna się nie nadawała!!!
Najprawdopodobniej przez wysoki estradiol, będzie ryzyko hiperki i Twoje zarodeczki pójdą do mrożenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 16:05
-
Inka ale się porobiło.
Ale wierzę że będzie dobrze!!jesteś w dobrych rękach PC to dobry lekarz.
Także nie martw się na zapas bo stres akurat jest Ci najmniej teraz potrzebny
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎 -
Dziewczyny ja już od dziś w szpitalu. Od wczoraj pojawiły się plamienia. Dziś znowu usłyszałam, że mam rodzić SN. Jestem załamana i bardzo się boję. Pewnie do końca nic nie będzie pewne..mam nadzieję, że niedługo już będzie po wszystkim i wrócę z chłopcami bezpiecznie do domu..trzymajcie kciuki!27.07 bliźniaki!!
-
Dziewczyny byłam dziś u PC i jakieś szaleństwo, okazuje się że po cyklu ze stymulacja co pękł mi pęcherzyk i sprawa poszła w diabły.. teraz jestem w następnym cyklu mam w jednym jajniku 8 pęcherzyków, PC mówi że bardzo dobrze....i że one się przydadzą do następnego cyklu do stymulacji... To ja już nic nie rozumiem z tego wszystkiego...Asik trzymam kciuki będzie dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 16:27
Asik86 lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Sylwia ja też nie rozumiem. Bardzo to dziwne. Moze to nowe szybko ursły???
Asik ale mówiłaś coś o cc?? Kurde niech was tam już nie stresują!!. Wiadomo od czego plamienia?? Czop odchodzi??
Elwira no właśnie takie opinie są o nim na necie i nie wiem czy jest sens iść do niego. Bo dla mnie lekarz poza tym że jest dobry musi być też miły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 16:39
Synuś 2010 -
Stereo wrote:Sylwia ja też nie rozumiem. Bardzo to dziwne. Moze to nowe szybko ursły???
Asik ale mówiłaś coś o cc?? Kurde niech was tam już nie stresują!!. Wiadomo od czego plamienia?? Czop odchodzi??
Elwira no właśnie takie opinie są o nim na necie i nie wiem czy jest sens iść do niego. Bo dla mnie lekarz poza tym że jest dobry musi być też miły.
Dokładnie, A w moim odczuciu z nim jest bardzo słaby kontakt. A masz inne opcje? -
Stereo wrote:Sylwia ja też nie rozumiem. Bardzo to dziwne. Moze to nowe szybko ursły???
Elwira no właśnie takie opinie są o nim na necie i nie wiem czy jest sens iść do niego. Bo dla mnie lekarz poza tym że jest dobry musi być też miły.27.07 bliźniaki!!
-
Elwira tak, jak coś to do Darmedu albo Diagenu.
Asik no kurde . Ale musisz być dobrej myśli. Tam jest dobra opieka i dla mamy i dla dziecka.
Synuś 2010 -
Wielkośc pęcherzyków nawet nie pamiętam czy podawał mi, w jednym jajniku mam 8 w drugim też jakieś są ale skupił się na tym jednym. Z rozmowy to zrozumiałam tyle że teraz wygląda to tak jakby mój organizm zadziałał z opóźnieniem na stymulację. Powiedział że generalnie powinno się poczekać dwa trzy miesiące na uspokojenie organizmu ale w takiej sytuacji jedziemy dalej. No i chyba znowu krótki protokół bo wcześniej mam zacząć brać cetrotide.Jadę do niego za tydzień żeby sprawdzić co tam się dzieje...i od nowego cyklu ruszamy dalej...Pytałam go również czy to nie jest ta hiper...ale mówił że nie choć w moim przypadku na dobre by mi to wyszło...także dziewczyny ja też nic z tego nie rozumiem kompletnie. Ale czekam na rozwój wypadków..Sylwia211987
-
Asik, trzymam kciuki i mam nadzieję, że jednak zrobią CC.
Sylwia, przyznam, że też nie rozumiem, ale tak jak pisały dziewczyny, PC to dobry lekarz i wie, co robi.
Elwira, miałam raz wizytę u Brelika, jak PC nie było, i robił mi drugą IUI. Mało przystępny.
Dzięki za wsparcie, dziewczyny Zobaczymy, co tam jutro na tych wynikach wyjdzie.Asik86 lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Niuni trzymamy kciuki !! Ale się uparli na psn ale skoro mówią że nie ma przeciw wskazań to może i dobrze. Wiem że się obawiasz i masz podwójny stres ale chyba by nie ryzykowali Waszego zdrowia
Sylwia ale dziwnie z tymi pęcherzykami no ale skoro PC tak mówi to chyba trzeba działać. Uważam że to dobry lekarz więc spokojnie można mi zaufaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 19:49
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎