Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelesza przykro mi
Sylwia jak dzisiaj u ciebie??
Asik a wy jak się trzymacie?? Ciągle stoi na sn?? Czy przegadalaś ich na cc??
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Mnice wrote:Sylwia, nie pamiętam na jakim etapie dokładnie teraz jesteś ale jak to 19dc to może to plamienia implementacyjne? Czy nie ma szans. Pisz do PC może dyżur ma, pewnie Ci coś odpisze. Mi z urlopu pisał.
Ewelesza przykro mi. Trzeba wierzyć że będzie dobrze, a nowy lekarz to dla nas nowe nadzieje.Sylwia211987 -
Stereo wrote:Ewelesza przykro mi
Sylwia jak dzisiaj u ciebie??
Asik a wy jak się trzymacie?? Ciągle stoi na sn?? Czy przegadalaś ich na cc??Sylwia211987 -
Odespałam dziś cały tydzień wyjazdów - wstałam przed 13 i czuję się jakby mnie walec przejechał Wszystko mnie boli, głowa, mięśnie, jajniki, piersi, plecy, nawet zęby, bo przez sen ponoć za mocno zaciskam (kiedyś taką specjalną szczękę bokserską na noc zakładałam przez kilka tygodni )
Mam nadzieję,że te pęcherzyki jednak nie popękają za wcześnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 13:32
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Niuni wrote:Inka nic się nie martw. Każda z nas miała taką obawę, to normalne. Po to bierze się tyle różnych leków, aby wlasnie wytrzymały
Zapomniałam się dopytać PC, jak to wygląda z tymi sześcioma komórkami... Mogą zapłodnić tylko 6, ale pobiorą wszystkie i wybiorą 6 najlepszych? I kiedy w końcu te pęcherzyki powinny popękać? Bo Ovitrelle i Gonapeptyl są przecież na pęknięcie... Mam kocioł w głowieRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
One nie pękną wcale. Ovitrelle ma sprawić żeby dojrzały.
Tak pobiorą Ci wszystkie i zaplodnią 6 szt. Chyba, że jesteś 35+ to mogą zaplodnic wszystkie. Ale jak nie rozmawialiście o tym z lekarzem to raczej zaplodnią Ci 6 jajeczek.inka2707 lubi tę wiadomość
-
Niuni wrote:One nie pękną wcale. Ovitrelle ma sprawić żeby dojrzały.
Tak pobiorą Ci wszystkie i zaplodnią 6 szt. Chyba, że jesteś 35+ to mogą zaplodnic wszystkie. Ale jak nie rozmawialiście o tym z lekarzem to raczej zaplodnią Ci 6 jajeczek.
Aha, bo się zastanawiałam, jaki ma sens brania Cetrotide, który chroni przed pęknięciem, a potem leków na to, żeby pękły. Martwiłam się trochę, bo przy dwóch ostatnich IUI pęcherzyki pękały mi w kilka godzin po zastrzyku.
Dobrze mówisz, mogą zapłodnić tylko 6, a nie pobrać. Teraz sobie przypomniałam, PC to mówił na samym początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 14:07
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
U mnie nic nowego. Dzieci mają się dobrze. Tak dobrze, Że jak się nic samo nie zacznie to poleze tu jeszcze tydzień. Wiem tylko, że oksytocyny ani tego balonika nie mogą mi założyć. Może coś w tym tyg się wyjasni. Juz bym chciała, zeby bylo po..dziękuję za wszystkie kciuki!!:-*
Niuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
Asik może i lepiej, że czekają aż samo się zacznie. To wywolywanie na siłe nie zawsze kest dobre. A może jak się nie zacznie to zrobią cc i będziesz spokojniejsza . Dasz rade mycha. Musisz.
Asik86 lubi tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Agnes280 wrote:A czy mialyscie bardzo bolesna owulacje po stymulacji?
Ja miałam dosyć bolesną przy 3 pęcherzykach. Ale u mnie to się objawia przede wszystkim bólem pleców.Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
Przyłączam się do wątku już po pierwszej IUI w vl.
Mam kilka pytań - czy miałyście monitoring po iui? Czy dostałyście estrofem i jak go stosowałyście? Czy stymulacja jakoś zmieniła wasze wykresy temperatur?
Mnie od zabiegu potwornie boli podbrzusze, raz jeden jajnik raz drugi (nigdy dotąd nie odczuwałam tak owulacji) ale temperatura nie przyrasta:( już w wątku ogólnym iui pytałam, czy możliwe żeby estrofem zablokował owulkę?Dziewczyny są z nami! 30.10.2018 -
yaminka wrote:Przyłączam się do wątku już po pierwszej IUI w vl.
Mam kilka pytań - czy miałyście monitoring po iui? Czy dostałyście estrofem i jak go stosowałyście? Czy stymulacja jakoś zmieniła wasze wykresy temperatur?
Mnie od zabiegu potwornie boli podbrzusze, raz jeden jajnik raz drugi (nigdy dotąd nie odczuwałam tak owulacji) ale temperatura nie przyrasta:( już w wątku ogólnym iui pytałam, czy możliwe żeby estrofem zablokował owulkę?
Cześć Monitoringu po żadnej z IUI nie miałam, estrofenu nie dostałam. Ból brzucha miałam po pierwszej, ale przez to że mnie przestymulowali i miałam 7 torbieli. Temperatura po wszystkich rosła tak, jak w normalnym cyklu.Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
hey kobity
jak tu gwarno i tak lubie
Asik trzymam kciuki jeszcze chilke i bedziesz miała chłopaków przy sobie
ja dostałam @
dawno takiego bolesnego nie miałam
jutro wizyta u PC ale chyba nici z tej iui
no zobaczymy co powie cos bedziemy musieli ustalić ...
niuni kiedy wizyta u ciebie ??
buziaki dla wszystkich ciężarówek
i trzymam kciuki za wszystkie pęcherzykiAsik86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny