Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:PC
O Jejciu jak się cieszę!!! Kamień z serca!! Teraz czekam tylko na tel z lab !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 14:12
Niuni lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
Niuni, ale ten czas biegnie. Zaraz wiosna, lato i już będziesz cieszyć się cudem
.
Trochę dziwne, że nie zalecił lekarz brania nospy. Mi w ciąży przy skurczach, ale nogi, lekarz kazał zwiększyć magnez do 2 tabletek 3x dziennie.
Niuni lubi tę wiadomość
-
Hey laseczki
co tam słychać w poniedziałek ??
ja w pracy ehhh dziecko moje kaszle już 2 tydzień i mimo leków inhalacji nic nie lepiej kolejna nocka nieprzespana ...
Niuni to już badania połówkowe czy jak??
Asik co tam jak tam chłopaki??
Stereo co u ciebie
i reszta ciężarówek co tam słychać ?? -
Hej.
Ale niedziela piękna była, aż się żyć chciało! Oby już przyszła wiosna!
Taka ta pogoda zwariowana i wirusy szaleją.
Dr. chciał nas zobaczyć szybciej, tak zapobiegawczo- w związku z poprzednią ciążą.. a zbliżaja się wielkimi krokami te tc w których straciłam.
Będzie obserwował czy nic się nie dzieje złego.. a jak maluszek będzie chciał współpracować to zrobi od razu połówkowe.
A jak u Ciebie, ból minął??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 10:00
-
Dziewczyny, troszkę nadrobiłam wpisów, ale nie wszystkie:(
U nas naprawdę się dzieje ..chłopcom zaczęły się kolki, więc jest "wesoło". Noce nieprzespane, płacz. Dziś byłam w Niemczech i kupiłam ten Sab Simplex, zobaczymy czy pomoże.
Chłopcy poza tym jaką się dobrze, przybierają pięknie na wadze, położna Nas chwali:)
U mnie już też coraz lepiej. Rana po cc się goi, choć do brzucha sprzed ciąży daleko.
Niezmiennie za wszystkie Was trzymam kciuki i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii ode mnie i moich dwóch największych terrorystów, zwanych także bestyjkami:P buziaki!Niuni, Iwkaaa, Agnieszka GreenApple, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
27.07bliźniaki!!
-
Niuni myszko musi byc dobrze. Napewno o tym myślisz i stres jest. Ale teraz naturalsik w takich dobrych warunkach powstał, ze da rade i jeszcze przenosisz :p.
U mnie kobietki nie wiem czemu coraz większe wymioty. Ból brzucha, jak na @. Także jestem bardziej wypompowana niż na początku. Moge spać 24h/dobe. Jutro może będziemy mili wyniki nifty. Czekam w nerwach na telefon od gin.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Stereo, ten ból jak na @ to raczej niebezpieczny..
Może trzeba skonsultować to z lekarzem.
U mnie już w tym czasie robiło się lepiej! Oby jak najszybciej Ci przeszło. Wyniki za pewne też beda bardzo dobre! Trzymam kciuki!
Ja wierzę, że moj maluszek jest silny i wszystko będzie dobrze!
Iwka jak tam Twoje zarodeczki????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 16:06
Stereo lubi tę wiadomość
-
Niuni jutro mam USG w diagenie to bedzie wiadomo co z dzidzią. A u mojego gina chyba się umówię wczesniej na wizyte bo tych bóli właśnie wczesniej nie miałam. Ciągle na dupku jestem.
Elwira mnie 3tyg temu tak bolała jakby nerka i wyszły podwyższone leukocyty w moczu. Tylko ja aż cały dzień leżałam tak mi to dokuczało. A ty już wiesz jaka płeć???
Niuni lubi tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010