Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpaula gratulacje! Może w końcu się rozsypie ciążowy worek szczęścia
Misia a skąd u Ciebie takie podejście? To kwestie religijne? Jeśli tak to ja wierzę, że Pan Bóg nie pozwoliłby wymyślić in vitro gdyby nie chciał, żeby ludzie korzystali. Nie myśl negatywnie. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia
Niuni synuś widzę rośnie. Wspaniale!
Stereo tak o Tobie myślałam i miałam nadzieję, że wszystko dobrze. Cieszę się, że wyniki ok
Asik Ty jesteś mistrzem świata widzę w ogarnianiu Brzdąców. Jak ten czas leci. Już 7 tyg mają.
Mnie ostatnio nachodzą jakieś myśli czy sobie poradze, czy będę wiedziała co robić, jak karmić, ubierać i w ogóle. Chyba hormony ciążowe buzują. Po świętach planuję zacząć powoli kompletować wyprawkęAsik86, Niuni, Stereo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTu już nie chodzi o te pieniądze. Chciałam to zamknąć w jednym cyklu, a tu jeszcze tyle czekania przede mną. Już nie potrafię sobie z tym poradzić. Z nikim nie rozmawiam bo nikt o tym nie wie i nie chcę żeby ktokolwiek wiedział. Wiem, że in vitro to dla wielu szansa i nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić. Ale dobiły mnie chyba te lata starań. Widzę to jak się izoluje, nie chcę się z nikim spotykać, nic mnie nie cieszy. Nie wiem, może to już depresja
-
MisiaZ88, wiem, co czujesz. Ja miałam zacząć stymulację od grudnia, @ przyszła za wcześnie i musiałam przesunąć na styczeń. Punkcja na początku lutego, transfer odroczony do kwietnia, przedwczoraj wizyta - endometrium nieładne, więc znowu przesuwamy o co najmniej miesiącRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
wpaula wrote:Misia dlatego tym bardziej warto porozmawiac z psychologiem jesli macie taka mozliwosc a nie masz z kim pogadac , na pewno to by ci pomoglo
jestes na ostataniej prostej wystumulowaly ci sie jajeczka wiele dziewczyn ma z tym duzy problem zeby w ogole bylo z czego pobierac , trzeba sie cieszyc z tego co jest , gdzies czytalam ze swiezy transfer wcale nie jest taki super bo organizm jest wykonczony stymulacja itp i czesto wcale sie nie udaje wiec moze tak tzreba do tego podejsc , czekanie na transfer na pewno jest frustrujace ale z drugiej strony podac zarodki w zlym momencie i stracic to tez nie za bardzo. Ja wiem Misia ze jestes na ostataniej prostej i nie mozna sie teraz poddawac, teraz tzreba walczyc .
Inka straszny pech z tym endometrium:( od czego to tak sie porobilo mowil cos lekarz? Decydujecie sie na 1 zarodek czy od razu dwa ?
Mówi, że tak się czasem zdarza i tyle. Na poprzednich wizytach zawsze było ładne, nie wiem co się teraz stało. Bierzemy jeden, a jak (odpukać) nie wyjdzie, to wtedy dwa.
Trzymam kciuki za ładny przyrost u CiebieRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
Wpaula trzymam kciuki za ładnny przyrost
. Kup test doz plytkowy będzie piękna krecha
.
Asik to pięknie sobie radzicie. Ile łobuzy już ważą.
Dziewczyny gdzie robicie połówkowe? U kogo?? My w środe normalna wizyta. Mam nadzieje, że szyjka ok. Syn idzie ze mną bo chce zobaczyć brata
.
Wrsołych świąt kochane
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Stereo wrote:Wpaula trzymam kciuki za ładnny przyrost
. Kup test doz plytkowy będzie piękna krecha
.
Asik to pięknie sobie radzicie. Ile łobuzy już ważą.
Dziewczyny gdzie robicie połówkowe? U kogo?? My w środe normalna wizyta. Mam nadzieje, że szyjka ok. Syn idzie ze mną bo chce zobaczyć brata
.
Wrsołych świąt kochane
Wpaula mi długo z moczu test nie wychodził a beta była juz calkiem spora, także trzymam ogromnie kciuki!!:-*27.07bliźniaki!!
-
nick nieaktualny
-
Misia, trzymam kciuki
Wesołych Świąt, dziewczynki! Te, co jeszcze mogą niech piją zdrowie tych, które już muszą unikać alkoholuNiuni lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
nick nieaktualny
-
Misia, spory ten estradiol..
Ile pęcherzyków masz??
Przy takim estradiolu pewnie dostaniesz leki. Będzie dobrze!
Może ustrzegniesz się hiperki, każdy organizm jest inny.
Trzymaj się dzielnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 14:20
MisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurde Misia to poważne. Ale jak nie było wysokiwej temp. to powinno być chyba ok.
Elwira ja więcej do Mędrka nie pójde. Walił mi sondą w brzuch i w szyjke bo młody się źle ułożył. Szyjka aż mnie bolała, a ja mam rozwarcie także bez komentarza. Ale takie jego praktyki. Ja wplę pospacerować albo przyjść za dwa dni niż takie rzeczy.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
nick nieaktualny