Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam do odsprzedania Menopur 600 iu fsh + 600 iu lh całe opakowanie ktos chetny pisac na poczte [email protected]magda
-
nick nieaktualnyinka2707 wrote:PC napisał, że jak zrobię w czwartek, to nie będzie problemu
Jem orzechy, a alkoholu tak dawno nie piłam, że jak wczoraj sobie walnęłam 2 lampki czerwonego wina, to mi się zrobiło niedobrze i zwymiotowałam. Ale to już chyba po prostu nerwy dają o sobie znać.
No tyle dobregoOby ruszyło.
Jutro mam pierwszą wizytę po punkcji, czy dostanę na niej więcej informacji na temat zarodków, nasienia itp?
Ile płacisz teraz za monitoringi do crio? -
Na pierwszej wizycie po punkcji dostałam na pewno informację o nasieniu (ilość, ruchliwość i morfologia - nie pamiętam dokładnie a nie mam papierów przy sobie) i info o zarodkach, tzn klasę tego najlepiej rozwiniętego i że pozostałe to wczesne blastocysty.
Co do płatności, to raz płaciłam 140, a raz 50 zł. Nadal nie wiem, od czego to zależy, ale w to nie wnikamMisiaZ88 lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualnyinka2707 wrote:Na pierwszej wizycie po punkcji dostałam na pewno informację o nasieniu (ilość, ruchliwość i morfologia - nie pamiętam dokładnie a nie mam papierów przy sobie) i info o zarodkach, tzn klasę tego najlepiej rozwiniętego i że pozostałe to wczesne blastocysty.
Co do płatności, to raz płaciłam 140, a raz 50 zł. Nadal nie wiem, od czego to zależy, ale w to nie wnikam
Ja dwie blastki też mam wczesne. Mówili Ci może co się z tym wiąże? Czy są ok? -
PC powiedział, że po prostu rozwijały się nieco wolniej niż ta najlepsza blastka i żeby się tym nie przejmować. No to się na razie nie przejmujęRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Ja byłam 20 u PC. Zrobił usg jajnkki generalnie zagojone po ivf ale okazało się że leki dalej na mnie działają że jestem mega pobudzona i mam w jajnikach po kilka pęcherzyków i dlatego zaproponował kolejne ivf. Szczerze to mnie wmurowało bo nie planowałam 2 ivf przynajmniej jak narazie a tu takie ivf. On sam mówi że go zaskoczyłam ale że skoro są to dobrze by zrobić lekką stymulacje i wyssać ze mnie to co najlepsze..... Nasienia męża przy procedurze ok tyle co morfo słabe. Zarodek twierdzi i on jak i zarówno embriolog że był ok. Tylko dlaczego nic z teto nie wyszło....
Po za tym wczoraj byłam na konsultacji u Bączka. Udało mi się do niego dostać. Tak w skrócie mówiąc to nic nowego nam nie powiedział. Badania diagnozy leki które do tej pory brałam ok. Od siebie nic nowego by nie dodał ani nie szukał dziury w całym bo nie ma potrzeby. Jedynie co zlecił to badanie homocysteiny. Pytałam o immuno - mówi że nie widzi jak narazie sensu. Tarczyca i prolaktyna u mnie ok, nie są to przesłanki nie powodzeń. On sam również zaproponował ivf tyle że nie teraz tylko za 2-3 cykle ale z krótką anty przed i również na lekkiej stymulacji jak u PC ze względu na wysokie amh. Tylko dziwi mnie to wszystko bo teraz też miałam lekką stymulację wysokie amh a pęcherzyków bardzo mało i do tego nie dojrzałe. Uważa też że zarodek który mi podali był trochę w tyle z rozwinięciem jak na 5 dobę.
Także nie pozostaje nam chyba nic innego jak tylko podejść do 2 procedury. Pytanie tylko u kogo i gdzie.... Chodź Bączek nie neguje naturalnego poczęcia chodź taki cud jeszcze się nie zdążył...
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
Bylam dzisiaj na usg i gin wyliczyla ze zaczął sie 6 tydzien. Noi jest pecherzyk na swoim miejscu Endometrium super ale jeszcze nic nie widac. Mam przyjsc najlepiej za 2 tygodnie czyli po majowce wtedy to juz powinno byc duzo widac bo to juz bedzie 8 tydzien. Pecherzyk 0,82cm. Jeszcze tydzien brania zastrzykow prolutex i clexane i juz moge odstawic. Szkoda ze nic nie bylo widac
-
Mikuśka wrote:I jak tam Niuni co na wizycie ?? Ktora to ty bylas??? Zagadalabym ale nie wiedzialam do kogo hehh glupio by bylo pytac sie wszytskich czy Pani to Niuni?? Heheh
Hahahaha
Ja byłam jako pierwsza
To chyba się nie widzialysmy
U nas ok wszystko. Synuś waży 604g
Jest większy o tydzień.
Po za tym cały i zdrowy. Na razie ułożony miednicowo, ale chyba ma jeszcze czas. U mnie trochę mało żelaza, dostałam suplementy.
Ale się cieszę, że u Ciebie się coś dzieje. Trzymam mocno kciuki za Was!!Laka, Stereo, Asik86 lubią tę wiadomość
-
Mikuśka to dobry z ciebie detektyw
.Niuni Wpaula super wieści. Misia za 2tyg pewnie już serduszko będzie
.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Niuni a u ciebie był stwierdzony zespół antyf. czy nei bo wydaje mi sie ze nie
a mowiłas ze brałas heparyne dlaczego??no i kolejne pytanie bo ja go nie zrozumiałam czy ta heparyne odraz po iui sie dostaje czy przed?? zamiast sie go wypytac to jak jak zwykle przypomniałam sobie w domu -
Dobrze Ci się wydaje, u mnie nie stwierdzono. Brałam heparyne zapobiegawczo...
Nie pamiętam dokładnie jak to było po transferze kiedy zaczęłam brać. Ale teraz w ciąży naturalnej brałam jak była beta pozytywna.
Spokojnie. Nie denerwuj sie, jeszcze zapytasz..
Jakie leki dostałaś ?? -
Mikuśka ja też tak zawsze mam na wizytach, że pytania przypominają mi się jak już wracam do domu. Później analizuje godzine to o co mogłam zapytać.
Niuni lubi tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010