Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Z poprzedniej punkcji miałam 1 zarodek.a beta drgnela na chwilę.
Ale z pierwszej punkcji mialam 7 pobranych jajeczek a nic się nie zaplodnilo..wiec juz sama nie wiem. -
Przy podejrzeniu pcos miałam zrobić te wyniki, jeszcze krzywa cukrowa i jakieś inne wyniki, ale nie pamiętaj już dokładnie jakie.
Zocha85 lubi tę wiadomość
9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Lońka wrote:Ja już po... Wyhodowalam az 6 pecherzykow ale bie jest to pocieszajace bo ostatnio tez miałam 6 a pobrali 3
Jak sie zapytałam dzis PC czemu tak mało to powiedział ze mam taki organizm.
Progesteron mam podwyzszony 1.2 i na razie nie wiem czy bedzie transfer świeży czy crio. W środę mam dac mu znac ile pobrali on pomyśli ...Stereo lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Ja nie miałam zleconych takich badań
Kazał tylko zespołami antygosfolipidowt zrobić
Sylwia fajnie ze już tak blisko transferu ja jeszcze cały miesiąc boszazsz
A piersi tak mnie bolą jak po duphastonie oby @ już przyszłasylwia211987 lubi tę wiadomość
-
sylwia211987 wrote:Już po super trzymam kciuki...może się widziałyśmy??? Ja byłam około 18.40na wizycie...patrzę że dodałaś post o tej godzinie to może byłyśmy razem z poczekalni;-)
Możliwe ze weszlas po mnie bo ja mialam na 17:40 ale chyba było lekkie opóźnienie..a post dodałam zaraz jak wyszłam z vitro
Wychodząc z gabinetu zdziwiłam się że jeszcze tyle pacjentek w kolejce wiec możliwe że się widzialysmy. Mialam.żółta torebkę i bylam.z.mężem -
O to nie sweterek w paski i czarne spodnie???ja miałam sukienkę brązowo czarna i czarne kozaki;-) .no i weszła na 10minut jak to ja;-)wchodzę i wychodzę.
A dokładniej u mnie wygląda to tak że PC chyba sam koniecznie chce zrobić transfer ...od czwartku albo piątku startuje z progesterondm, dodatkowo mam wziąć tylko w czwartek jeden proluteks...później dołączył też mi neoparin ale po co??? Muszę poczytać o tym...no i ogólnie złapałam stres na maksa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 06:44
Sylwia211987 -
Blondynka? Jak tak to kojarze siedziałaś blizej gabinetu 5
Neoparin tez brałam przed transferem.
Ty chociaż się już przygotowujesz do transferu ja nawet nie wiem czy mam świeży czy odroczony. Hee...jutro moze sie dowiem
A tak bardzo chciałam na świeży liczyć żeby zamknąć to wszystko w tym roku
-
No ja ten progesteron zrobiłam sobie tak dla siebie przed pierwsza wizyta z monitorowaniem i wtedy byl 0.29 i pc mówił ze jest super... I nagle w dwa dni skoczył ehhh... Śmiał sie ze próbuje go pocieszyć bo na ostatnich procedurach miałam 1.6 hehe.. Moze będzie świeży transfer i podejrzewam ze będzie to zależne od ilosci jajeczek badz juz zarodków..