Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak jesli chodzi o MSWIA ostatnio sie dowiedzialam od jednego ginekologa nie związanego z vl ze na ten szpital nie ma co iść bo tam rzadzi RK i zrobil tam klinike nieplodnosci ze tam leza tylko ci co chodza do niego prywatnie.
No normlanie krew zalewa! Glupota goni głupotę. Hehe...
Az z ciekawosci spr lekarzy tam i RK juz tam nie ma.
Nie rozumiem postawy tego gina. -
No właśnie, RK był tam w zeszłym roku ale chyba od początku 2018 już go nie ma. Był tam jeszcze WG ale jego też już chyba nie ma. W sumie to szkoda, że nie ma szpitala w którym pracują, zawsze w razie jakiś badań albo problemów moglybysmy byc dalej pod ich opieką.IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Heh ja ok tygodnia temu zadałam pytanie tutaj które pozostało bez odpowiedzi o to właśnie czy pracują tu nadal lekarze z VL. Otóż teraz leżąc tu na oddziale informuje że pracują tu PC i EB. Reszty lekarzy z Vl nie było do tej pory, będę informować na bieżąco kto się jeszcze pojawi
Lońka, Zocha85 lubią tę wiadomość
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
Nom dokladnie...
zostal tylko pc ale on tez tam jest tylko na oddziale tak normalnie sie nie mozna umówić na wizyte.
Jego nawet nie ma w spisie lekarzy tam przyjmujacych na stronie szpitala. Bynajmniej nie znalazlam go tam. -
Heyo laseczki
Julka jak sie czujesz ???
cholera wie skąd sie biorą te krwiaki boje sie bardzo tego ze znowu bede miała jak uda sie zajsc w ciaze
no ale jak na razie rozpoczełam tableteczki teraz tylko takie pytanie bo powinnam dostac 15 dostałam 13 i monitoring powinnam miec 23 tak mnie umówił wtedy PC i by wypadało to w 9dc ale jak dostałam wczesniej to teraz czy przekładac wizyte czy isc w 11 dc ?? -
Mikuska jako tako się czuję, czekam właśnie na badanie i usg. Ja jak miałam monitoring to mi lekarz kazał zgłosić się między 8 a 12dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 10:43
3 IUI -
08.2019 - córeczka -
Zostaw juz ta na 11dc nie bedzie to raczej w niczym przeszkadzać
Ja dziś po oddaniu krwi na progesteron, lh i estradiol. Został mi na popołudniu wymaz i wizyta. Ale nie wiem czy zrobią bo mam plamienie wrrryy....chyba że jakimś cudem zniknie do 15h. -
Dowiedziałam się właśnie, że poza kropkiem w domu mamy jeszcze 2 mrozaki
Czyli 2 nie przetrwały do piątej doby, niestety. Ale jakieś są!
-
A ja właśnie wróciłam ze szpitala do domu. Dzis zrobił mi usg inny lekarz i powiedział że nie mam krwiaka żadnego i to musiało być krwawienie implantacyjne. A wczoraj na usg lekarz pokazywał mi krwiaka... Teraz sama nie wiem co dalej robić. Na razie zapisalam się na wizytę do VL ale dopiero za tydzień mam termin. Co doradzacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 14:03
3 IUI -
08.2019 - córeczka -
Mikuśka wrote:kolejne moja fascynujące pytanie
czy aby na pewno estrofem trzeba brac 3 razy dzienniemoze PC sie pomylił heheh
Ale tak jak wspomniałam ja mam 3x1, biorę już z 5 tyg i żyje3 IUI -
08.2019 - córeczka -
Dzwonilam dzisiaj do laboratorium, z 8 komórek 5 sie zaplodnilo w tym jedna nieprawidłowo, wiec na razie są 4 zarodki. Babeczka powiedziała że na tą chwile rozwijają sie prawidłowo, ale do tej pory moj najlepszy zarodek mial 10 komorek wiec szalu nie bylo, po 3 dobie wszystkie przestawaly sie rozwijać czyli jeszcze wszystko przede mną. Jutro znowu bede dzwonić. Marzą mi sie 2 zarodki, ale nie robię sobie zbyt duzych nadziei
Dzyzia lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Julka19 wrote:A ja właśnie wróciłam ze szpitala do domu. Dzis zrobił mi usg inny lekarz i powiedział że nie mam krwiaka żadnego i to musiało być krwawienie implantacyjne. A wczoraj na usg lekarz pokazywał mi krwiaka... Teraz sama nie wiem co dalej robić. Na razie zapisalam się na wizytę do VL ale dopiero za tydzień mam termin. Co doradzacie?