Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonka ma racje WG na pewno w czwartek w medicover, ale czy w szpitalu pracuje też mnie to interesuje, więc jeśli któraś zdobędzie info na ten temat to będę wdzięczna jeśli się podzieli
Julka19 lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Ja brałam Lanzetto sprey przezskórny, dodatkowo piłam lampkę wina dziennie i wszystko było ok. Głowa do góry Mikuśka, będzie dobrze.12.03.18 - I punkcja, 6 COC,1 zardodek 8B1, brak ❄❄❄
15.03.18 - transfer, I ICSI-ET nieudane
14.05.18 - II punkcja, 4 COC, 2❄❄ Morula, 8B1
09.06.18 - kriotransfer moruli
07.02.19 - Feliks -
Z tego co pamiętam to Inka miała spory problem z endo i właśnie też brała spray i plastry i jak widać pomogło w styczniu urodziła Emilkę także głowa do góry.
Ja jutro robię kolejne podejście do glukozy zobaczymy co z tego wyjdzie...IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
Kurcze dziewczyny moja podświadomość chyba wreszcie załapała, że w ciążę chcę zajść, bo już trzecią noc z rzędu śnią mi się pozytywne testy ciążowe, dzieci albo przygarnianie małych zwierzątek
Iwkaa kciuki! Szkoda, że nie można po prostu wrąbać 2 tabliczek czekolady i popić colą.Iwkaaa lubi tę wiadomość
-
obkleiłam sie psikam łykam kurnnnnaaaa ciągle coś hehehe no ale
pytałam PC czy jak nie wyjdzie to czy mozemy od razu do kolejnego podchodzić transferu i powiedział ze tak ze nie ma przeciwskazań
kurcze czemu za kązdy mpnit musze płacić przed crio transferem jak za normalną wizyte moim zdanie ja juz z racji zasiedzenia w klinice powinnam miec jakis upust 3 wizyty w miesiacu to juz jaka kasa nie licze dojazdu boszsz ta kasa idzie ...
mam dzis dzien na narzekanie od rana .... heheh -
Mikuska ja tez przed crio miałam słabe endo i dostałam plastry systen 50, pomogły na tyle że endo może nie było rewelacyjne ale bylo ok i transfer się odbył. Ty masz jeszcze spray więc pewnie jeszcze ładniejsze ci urośnie.
Iwka trzymam kciuki za dzisiejsze badanieIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Dziewczyny ostatnio mam takie zawirowania że nawet nie miałam czasu napisać...właśnie jestem w drodze do Paśnika,ogarnęłam termin wcześniej...mam jeszcze zaklepany za tydzień w środę...więc jeśli nie będzie mi potrzebny a raczej nie będzie..to jeśli ktoś chętny mogę odstąpić...zobaczymy co dziś powie dr. Za wiele się nie dowiem pewnie najważniejsze badania zleci...dopiero druga wizyta będzie decydującą...
Iwkaaa, karolkowa lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od tak dawna, że w końcu postanowiłam się ujawnić. Może moja historia będzie dla Staraczek podnosząca na duchu. Jestem po dwóch procedurach i kilku nieudanych transferach. Niskie amh, zaawansowana endometrioza, kariotyp nieidealny. Miałam wiele momentów załamań, ale po 4 latach starań w końcu nam się udało
Trzymam za Was wszystkie kciuki
btw. też miałam nerwy na VL - ich zlewcze podejście i brak wsparcia, ale sukces wynagradza te spore niedociągniecia.
Jak koleżanka gdzieś powyżej chcę ODDAĆ leki, które mi zostały tj. duphaston, proygnova, trochę luteiny i prolutexu. Piszcie smiało mi tylko zalegają, a chcę zamknąć te kartę.Julka19, Makas lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przeżyłam glukozę. Wypiłam tą w butelce jest lepsza niż ta rozpuszczana ale bez szału. Całe badanie przeleżałam na klozetce bo tak nie wiem czy bym przeżyła jak tylko siadałam odrazu mi się odbijało.
Sylwia trzymam kciuki za Paśnika &&&Stereo lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
Sylwia, daj koniecznie znać co i jak i w jakim dniu najlepiej się do niego wybrać Jak nam się znowu nie uda to on będzie moim kolejnym krokiem..
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Ooo faktycznie to za szybko Ale na obiad możecie spokojnie iść czy pozwiedzać heheh09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
A więc tak żadnych szczegółów... Ja badania IMK ,crossmach jak dobrze napisałm ..i Kir a mąż Hla-c. I tak mogłam nabyć jakieś przeciwciała od matki i ojca które eliminują zarodek...jeszcze jakiś test z internetu...wrócę do domu to popatrzę..mam zdjęcie tego testu 330zł kosztuje...badania wszystkie tutaj zrobiliśmy 1230zł!!!Jezu a teraz jadę gdziekolwiek na obiad bo umieram z głoduSylwia211987
-
nick nieaktualnyMakas wrote:Abvonc my też czekamy na ten sam wynik, on nas blokuje, żeby zacząć pod koniec tego miesiąca. Oby wyniki były dobre, czego To nie również życzę. Narazie wyniki ok. Zostało mi tsh do zrobienia. Trzymam kciuki, żeby się udało
jak tam Twoje wyniki ? ja już dostałam wszystko i jest dobrze .