Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrobiłam wcześniej tylko dlatego że miałam wcześniejsze biochemiczne, i byłam ciekawa z jakiego górnego pułapu ta beta spada.. No ale tym razem był psikus i wzrosła
Makas, masz u mnie na dole w stopce jaki zarodek. 4.2.1. Czy jak kto woli 4BA.
Tym razem od samego początku miałam objawy, już nawet tego samego dnia wieczorem czułam delikatnie podbrzusze ale nie wiedziałam, że to może być związek z ciążą.
Z resztą dalej w to nie wierzę.. Póki nie zobaczę zarodka w pęcherzyku a potem serduszka to myślę, że to będzie taka abstrakcja dla mnie.Makas, abvonc lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Meldujemy sie z lodowym ludkiem na pokladzie szybko poszlo ale musialam jechac cos zjesc bo taka glodna bylam ze szok hehhe
EB powiedzialam ze endo ładne bite 8 mm teraz do domku i lezec taka padnieta jestem duzo emocji
Koralkowa piekna betakarolkowa, Zocha85, sylwia211987, Kulta, abvonc, jusy lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Ale progesteron slaby 12,40 po zastrzykach powonien troche byc lepsz co???
Mikuśka EB i PC mówili, że powinien być większy jak 20. Ja właśnie czekam na wynik ,dzisiaj byłam robić. A który dzień jesteś na zastrzykach? Napisz do lekarza może każe zwiększyć leki.
Koralkowa , a Ty badałaś progesteron? Jaki miałaś? -
Makas wrote:Mikuśka EB i PC mówili, że powinien być większy jak 20. Ja właśnie czekam na wynik ,dzisiaj byłam robić. A który dzień jesteś na zastrzykach? Napisz do lekarza może każe zwiększyć leki.
Koralkowa , a Ty badałaś progesteron? Jaki miałaś?Makas lubi tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Hej dziewczynki gratuluję transferów
Ja dzisiaj 7dc, pierwszy podgląd, endo 8mm, po cztery jajka na każdym jajniku 14-15mm. Więc może będzie dobrze. Teoretycznie w sobotę pregnyl, w pon punkcja ♡ tfu tfusylwia211987, Zocha85 lubią tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
8Róża8 wrote:ze sie wtrace... bolesna jest punkcja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:30
8Róża8 lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Mikuśka wrote:Dopiero dzis zaczyna juz pisalam do PC odpisal ze 2 razy dziennie zastrzykSylwia211987
-
Dziewczyny jutro będę dzwoniła do pasnika odwołać wizytę z 22 marca, jeśli któraś chce to odstąpię.IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Dziewczyny, bylam u Dr E.B ale musze niestety ja zmienic. Kogo polecacie?
Sienkiewicz, Kurzawa?
Dr Ciepiela jest cudowny bylam u niego na zastepstwie i robil mi tez raz iui, ale on mocno trzyma Dr EB, nie chcialabym.
HSG-ok
Laparo-ok
hiperprolaktynemia
Mthfr- 2xhetero
2x IUI na cyklu naturalnym przy wysokiej homo. 🙁
Homocysteina uregulowana
1x IUI na letrozolu.🙁
Przerwa w staraniach z pomoca med:/ -
Mikuśka wrote:Sylwia mowisz ze prolutex bolesy fizycznie ?? Finansowo to wiem hehhe
Jak nie zawysoki ten progesteron to teraz za niski ehhhhhhSylwia211987 -
Mikuśka wrote:Moja znajoma zadowolona byla z Sienkiewicza mi raz robil IUI i byla udana hhehe a tak serio nie znam nie pomoge roznie sobie chwalą
Dzies EB byla przesypmatyczna ale kiedy mialam ja na IUI i nie bylam zadowolona
Robila Ci iui czy bylas na wizycie?HSG-ok
Laparo-ok
hiperprolaktynemia
Mthfr- 2xhetero
2x IUI na cyklu naturalnym przy wysokiej homo. 🙁
Homocysteina uregulowana
1x IUI na letrozolu.🙁
Przerwa w staraniach z pomoca med:/