Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
abvonc wrote:Myślicie, że wynik 49.08 bety w 6dpt zwiastuje ciążę?
-
nick nieaktualnyPoleciałam jak głupia zrobić ten progesteron , bo się przestraszyłam, i przy okazji myślę jak już mnie kluja, to o bthcg sprawdzę
No i taki wynik. W sobotę powtórzę, to 8 dzień będzie. Jeśli powinien być przyrost ?
Wiecie, ja tak o tym progesteronie myślę czy te Moje wczesne poronienie nie mogło być skutkiem niskiego poziomu progesteronu właśnie.
Dziękuje dziewczyny , nie cieszę się jeszcze bo boję powtórki, oby było dobrze u nas wszystkich.Makas, Lisek1985 lubią tę wiadomość
-
Przyrost na tym etapie najlepiej o 100% co 48 h, ale już przyrost na poziomie 66% co 2 dni jest w normie.
Tutaj masz przykładowy kalkulator: https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Tylko też nie daj się zwariować z tym sprawdzaniem beta, bo z doświadczenia Ci mówię, że można kręćka dostać
Acha i jeszcze - przy wartościach 4-cyfrowych przyrost bety zwalnia i podwojenie się może jej zająć nawet 96 hWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:01
abvonc lubi tę wiadomość
-
abvonc wrote:Poleciałam jak głupia zrobić ten progesteron , bo się przestraszyłam, i przy okazji myślę jak już mnie kluja, to o bthcg sprawdzę
No i taki wynik. W sobotę powtórzę, to 8 dzień będzie. Jeśli powinien być przyrost ?
Wiecie, ja tak o tym progesteronie myślę czy te Moje wczesne poronienie nie mogło być skutkiem niskiego poziomu progesteronu właśnie.
Dziękuje dziewczyny , nie cieszę się jeszcze bo boję powtórki, oby było dobrze u nas wszystkich.
Abvonc a progesteron jaki?abvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzyzia wrote:Przyrost na tym etapie najlepiej o 100% co 48 h, ale już przyrost na poziomie 66% co 2 dni jest w normie.
Tutaj masz przykładowy kalkulator: https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Tylko też nie daj się zwariować z tym sprawdzaniem beta, bo z doświadczenia Ci mówię, że można kręćka dostać
Acha i jeszcze - przy wartościach 4-cyfrowych przyrost bety zwalnia i podwojenie się może jej zająć nawet 96 h
Jeszcze w sobotę zobaczę jak wyjdzie:) -
abvonc wrote:Na progesteron jeszcze czekam, pewnie wieczorem będzie wynik .
A Ty jak się czujesz? Odpoczywasz?
Ja będziesz wiedziała jaki wynik napisz. Tak odpoczywam, w głowie 1000 myśli. Najgorsze te czekanie. Wsłuchuję się w swój organizm. Jakiej jakości miałaś blastke? Czujesz wogole coś? Tak bardzo trzymam za nas wszystkie kciuki 🙂
Ostatnio usłyszałam od nauczycielki z przedszkola, że największym marzenie mojej córki jest mieć rodzeństwo. Bardzo mnie to wzruszyło i chciałabym spełnić jej największe marzenie. Jej i nasze...czemu to jest takie trudne... -
nick nieaktualnyJakaś napiszę na pewno ,
Nic kompletnie nie czuje , Nic poza piersiami tkliwymi ale to standard przy estradiolu. Żadnych objawów.
Mój Eskimos miał 5.1.1
Cudownie , że jesteś już mamątrzymam kciuki za nasze marzenia . Trzeba o nie walczyć.
Makas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
abvonc wrote:Jakaś napiszę na pewno ,
Nic kompletnie nie czuje , Nic poza piersiami tkliwymi ale to standard przy estradiolu. Żadnych objawów.
Mój Eskimos miał 5.1.1
Cudownie , że jesteś już mamątrzymam kciuki za nasze marzenia . Trzeba o nie walczyć.
Abvonc 7 lat starałam się o córcie. Dla takich chwil warto żyć. To jest moja ostatnia szansa, nie chcę już przechodzić całej procedury. Dlatego tak bardzo bym chciała, żeby się udało. -
nick nieaktualnyMakas wrote:Abvonc 7 lat starałam się o córcie. Dla takich chwil warto żyć. To jest moja ostatnia szansa, nie chcę już przechodzić całej procedury. Dlatego tak bardzo bym chciała, żeby się udało.
Będzie dobrze Makas 😘,Makas lubi tę wiadomość
-
Abvonc to chyba pobiłaś nas wszystkie, w 6dpt !!!
Ja robiłam w 11dpt i wydawało mi się że wcześnie ale ja miałam 3dniowy zarodek. Gratuluję !
Jula u mnie dziewczynka chyba będzie. A przeczucia miałam, że chłopczyk ale nie trafiłam3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
nick nieaktualny
-
Jula86 wrote:Julka już 15tc, ale to leci, super! Ja już się nie mogę doczekać tego naszego Franka! Taka jestem podekscytowana:)
abvonc lubi tę wiadomość
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
Ale sie u nas dzieje,niech ta szczęśliwa passa trwa. Abvonc super wynik
abvonc lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Dobrze mówiłam, że zima będzie poród za porodem:) Julka to fajnie, najważniejsze żeby było zdrowe! Po takich długich staraniach to płeć nie ma najmniejszego znaczenia przynajmniej dla mnie nie miała.
Makas, abvonc lubią tę wiadomość
9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️