Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika VitroLive Szczecin
Odpowiedz

Klinika VitroLive Szczecin

Oceń ten wątek:
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam.......zaraz chyba dostanę wynik...i wszystko się okaże

Sylwia211987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam kciuki !

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helooo
    Ja nie pomoge abvonc nie znam sie
    u mnie z ta luteina to tylko dyskonfort piecze jak wyplywa boje sie jakiegos zapalenia dostane musze porozmawiac z pc o innym sposobie moze sam prolutex by wystarczyl i dosustnie duphaston ... bede do niego pisac jutro
    A ty kiedy idziesz do lekarza ja bym musiala w sumie na juz bo leki mi sie koncza

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu znowu.......rośnie...powoli rośnie....dziś 42...co robić....

nick nieaktualny, karolkowa, Lońka, Zocha85, Kulta lubią tę wiadomość

Sylwia211987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to dobry znak , spokojnie , poinformuj lekarza o wzroście.

Mikuśka jutro mam wizytę, leki też mi się kończą, podejrzewam, że dostanę coś jeszcze aby poprawić progesteron . Kiedyś wspominałam dokt. O dyskomforcie jaki jest przy dopochwowej i strachu przed grzybkiem A on , że cały szkopuł w tym aby właśnie dostarczać progesteron miejscowo tam gdzie trzeba . Wiem , że jest jeszcze żel, ale nie wiem jak z wchłanianiem. Zapytam o to .

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sylwia
    Kurcze no ale podwoiła się tak??
    Byla cos 24 ???
    A pisałaś do PC ???

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mu napisałam sms...niech wstaje😊.
    No przyrost jest teoretycznie w normie...ale mały ale znowu dzyzia też taki miała....ja pikole wtorek powtórka

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Sylwia211987
  • karolkowa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    Helooo
    Ja nie pomoge abvonc nie znam sie
    u mnie z ta luteina to tylko dyskonfort piecze jak wyplywa boje sie jakiegos zapalenia dostane musze porozmawiac z pc o innym sposobie moze sam prolutex by wystarczyl i dosustnie duphaston ... bede do niego pisac jutro
    A ty kiedy idziesz do lekarza ja bym musiala w sumie na juz bo leki mi sie koncza
    Mnie też piecze.. Napisałam do EB to mam brać dwa zastrzyki Prolutex, rano i wieczorem, a luteinę odstawić.

09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
    07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia <3
    Zaczynamy kolejne starania
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro wzrost prawidłowy, to jest nadzieja , każdy organizm inny , powoli, ale rusza to najważniejsze. Głowa do góry!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koralkova oby i mnie zamienili . Szyjke się podrażnia , też bym wolała się przestawić na zastrzyk . Drogi prolutex?

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj ze strzykawkami iglami na tydzień 390 zl bo biore rano i wieczorem

7b0f9c1e19.png
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale już wolę zapłacić niż miec zapalenie ... trudno
    Sylwia co zobaczysz co odpisze ale zapewne bedzie kazał powtorzyc
    Przyrost jest no nic trzeba czekac Ehhh

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie....przy twojej becie to blado to wygląda....ale znowu dzyzia też miała takie przyrosty liche

Sylwia211987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka racja !
    A wyszłaś zmiany w szyjce? Chodzi mi o to czy też jest twarda i zaciśnięte?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia przy pierwszym podejściu też z blastką miałam dużo niższą betę. Myślę , że wiele czynników ma na to wpływ i o niczym to nie przesądza.
    Wszędzie piszą, że ważniejszy jest odpowiedni wzrost , nie wartość. Cierpliwości. Mocno trzymam kciuki

• Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie wyczuwam z szyjka moze za wczesniej jeszcze albo po prostu nie wiem co ma wyczuć hehheh

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie zrobię, nic nie wymyślę...czekam do wtorku...może i mi się poszcześci z taką beta...minimalna...przyrost 71% teoretycznie w normie...ale to tylko teoria...oby się nie zatrzymało....jutro pędze po zwolnienie jeszcze na tydzień .... We wtorek kolejne badanie

Sylwia211987
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nic się nie wymyśli tylko to czekanie jest najgorsze masakra jakas

sylwia211987 lubi tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • sylwia211987 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abvonc wrote:
    Sylwia przy pierwszym podejściu też z blastką miałam dużo niższą betę. Myślę , że wiele czynników ma na to wpływ i o niczym to nie przesądza.
    Wszędzie piszą, że ważniejszy jest odpowiedni wzrost , nie wartość. Cierpliwości. Mocno trzymam kciuki
    Rozumiem że pierwsze podejście się nie udało z ta niską betą ..? no nie wierze dziewczyny boje sie rozczarowania tutaj niby rośnie ta beta ale szału nie robi znowu przypadek Dzyzi.......ale z drugiej strony dlaczego u mnie ma byc tak samo jak u Dzyzi... u mnie pewnie bedzie źle .. nic nie poradze boje sie cieszyć ... staram sie mysleć pozytywnie ale jak patrze na dziewczyny które mają bety po prostu wywalone w kosmos to moja wypada przy nich bardzo blado.. zaraz sobie mysle że coś nie tak się rozwija i ze bedzie puste jajo albo coś w tym stylu ....... no nic nie zrobie czekam dalej do wtorku... napisałam do pc o przyrostach od 8 dpt, napisałam ze w 7 dpt miałam plamienie dla tego 8 dpt poleciłam na bete bo nie wiedziałam czy mam brac ten accofil czy nie.. zobaczymy co odpisze;)

Sylwia211987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia poroniłam w 6tc , byłam 12 h w pracy , poronienie chybione. Do tej pory nie wiem co winić. Później przeszłam operacje plastyki macicy , rozeszła sie blizna po cc. Moze te techniczne problemy wpłynęły na poronienie .

Dużo czasu, wiary i siły trzeba aby usłyszeć w końcu upragnione serduszko . Oby tym razem się udało.

Poczekaj na bieg wydarzeń, zobaczysz co PC odpisze . A Dyzia jest Dla nas przykladem , że niska beta niczego nie przesądza.

Ja też jak na szpilkach siedzę .
    Staram się zająć czymś, nie stresować , nie czytać na forach , ale i tak ciągnie .
    Zwariować można.

‹‹ 804 805 806 807 808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ