Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ciągle ryczec Ehhh byla u mnie kuzynka maz ja zostawił 3 lata po ślubie 2 letnie dziecko razem 13 lat czy 15 juz nie pamiętam siedzę i rycze ... nie moge zrozumieć tego jak to tak można mimo że sama jestem po rozwodzie po 13 latach ale mimo to takie historie mnie odbijają
-
Czytałam o tych niskich betach bo mnie zaciekawiło i roznie piszą sa przypadki i to sporo tak jak u Dyzi ale i tez mniej optymistyczne wiec nie ma na to rady trzeba czekac
Zresztą dziewczyny w ciazy nigdy nic nie wiadomo straciłam mlodego w wysokiej ciazy i nie potrafię cieszyć się z tego tak jak w pierwszej ciazy z córką ale staram się chociaz troszkę myśleć pozytywnie moze tym razem sie uda -
Mikuśka gratuluję wyniku !!!
Sylwia za Was trzymam kciuki bądź dobrej myśli beta napewno jeszcze urośnieIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualnyMikuśka tego życzymy z całego serducha!
Ja leżę, co wkładam luteine to widzę że coraz gorzej jest, coraz mniej się wchłania i ta szyjka podrazniona . Jak ja do jutra wytrzymam.. nawet innych leków nie mam w domu.
Zauważyłam, że ta co wypływa albo zostaje na palcu po aplikacji taką szarą barwę ma . -
hej dziewczyny,
wiecie w jakie dni w MAWiA PC ma dyżury?
Kulta ja miałam bardzo podobną sytuację do Twojej, u mnie na 9 pobranych komórek tylko 1 się zapłodniła za każdym razem. Winą były komórki słabej jakości i kiepska immunologia.
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
wombi wrote:hej dziewczyny,
Kulta ja miałam bardzo podobną sytuację do Twojej, u mnie na 9 pobranych komórek tylko 1 się zapłodniła za każdym razem. Winą były komórki słabej jakości i kiepska immunologia.
Hej ja mam się wstawić do mswia i wiem ze jest w czwartek bo będzie robił mi zabieg. Z tego co pamiętam to babka od nich mi mówiła ze jest tez w poniedziałek ale chyba krócej.
I któraś chyba z dziewczyn mówiła ze weekndy niektóre tez jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 20:34
wombi lubi tę wiadomość
-
wombi wrote:hej dziewczyny,
Wombi? A jak stwierdzili, ze komórki słabej jakości?- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
nick nieaktualny
-
No dzień zapowiada się ładnie...oby tak się utrzymał..nie ja dziś nie robię bety robię jutro, chyba co dwa dni taki w miarę wiarygodny wynik będzie.
Wczoraj było 42. W 12dpt, i tak uważam że to za mało....raczej nic dobrego z tego nie będzie, najgorsze ze kończą się leki i będę musiała specjalnie gonić na szczecin po receptę bo mam odpisy . Pisałam wczoraj do Pc ale nie odpisał.....
Dziś ogarnę jeszcze zwolnienie na tydzień, bo nie wiem ile będę brała leki...wydaje mi się że ta beta na pewnym stopniu się zatrzyma...no ale ta beta dzyzi cały czas mi w głowie...Na pewnym etapie miała gorszy przyrost ode mnie.....no ale zobaczymy jutro co to będzieSylwia211987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloo ja dziś chciałam skoczyć na bete zobaczyć czy rośnie i jak bedzie przyrost to musze sie umowić do PC bo leków juz nie mam
sylwia myśle ze jakby beta spadła to normalnie mozna podchodzić do kolejnego ale to moje tylko zdanie
u nas tez słonecznie stresuje sie troche ... ehhhabvonc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny