Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mikuśka jak wychodzi sikaniec to musi być z tego ciąża
Sylwia rób rób sikanca nawet i na pamiątkę ja sobie zrobiła gdy robiłam 2 czy 3 raz bete niby na pamiątkę ale super uczucie zobaczyć te dwie krechy 💓💓💓IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakas jak miło, że jesteś 😘
No dziś doktor powiedział " gdybyśmy się uparli można by stwierdzić, że już punkcik pulsujący widać "
Mam być w przyszłą środę na kolejnej wizycie , może wtedy .
Dostałam prolutex i progesteron dopochwowo.
A Ty jak się trzymasz ? Co dalej w planie działania?
Ściskam! 🤗Makas lubi tę wiadomość
-
Mikuśka gratulacje! pięknie się wszystko rozwija!
A ja byłam u PC i ciśnie mnie na in vitro bo wiek, bo amh ale zdecydowałam się na jeszcze jedną stymulację i jak nie wyjdzie to wtedy badania do inv.
Teraz oby leki zadziałały na IO a pęcherzyk pojawił się po lewej stronie bo będę w plecy o kolejny msc...
Wkurza mnie, że tyle czasu przez IO straciliśmy i że się tego standardowo nie badaPrzęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Abvonc, Mikuśka gratulacje.
Bardzo się cieszę z Waszych pięknych bet, przyrostów. Teraz 36 nudnych tygodni przed Wami.
Mikuska moja ciąże prowadzil Baczek. Czułam się bezpiecznie i zaopiekowana. Kontakt telefoniczny, zaangażowanie. Lepiej nie mogłam trafić.
W poprzednim tygodniu byłam na wizycie - koniec połogu. Wszystko ładnie się zagoilo, tyle ze robi mi się bliznowiec po cc. Smarować, masować. Dobrze ze cięcie jest nisko więc będzie ok.
Zdziwilam się, że Baczek tak dobrze pamiętał przebieg mojego porodu, przecież ma ich wiele.
abvonc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy mozecie mi cos powiedziec o klinice VitroLive pod kontem in vitro? Ktora z Was miala, jakiego lekarza polecacie i czy warto tam czy moze lepiej Wawa? Jestem z UK ale Szczecin to moje miasto rodzinne i teraz rozwazam in vitro. Dziekuje bardzo za kazda cenna informacje xxx
-
abvonc wrote:Makas jak miło, że jesteś 😘
No dziś doktor powiedział " gdybyśmy się uparli można by stwierdzić, że już punkcik pulsujący widać "
Mam być w przyszłą środę na kolejnej wizycie , może wtedy .
Dostałam prolutex i progesteron dopochwowo.
A Ty jak się trzymasz ? Co dalej w planie działania?
Ściskam! 🤗
Abvonc miło że pytasz 😘 nie mam planów...to miało być nasze ostatnie podejście. Mąż coś mówi, że może, za jakiś czas podejść jeszcze do jednej procedury, a ja uważam ,że czas ucieka. W tym roku skończyłam 36 lat. Nie mam pojęcia jakie mam amh, minęło 6 lat od ostatnich badań. U nas był problem słabe nasienie. Trzeba by było zaczynać wszystko od nowa. Boję się tego cholernie. Jest dużo za i przeciw. Życie zweryfikuje i pokaże co będzie.
Tak bardzo się cieszę, że Tobie się udało. Trzymam za Ciebie mocno kciuki 😘
Sylwia trzymam kciuki za przyrost!
Mikuśka piękny wynik!
-
nick nieaktualnyMakas jeśli czujecie się na siłach, może nie teraz , ale za jakiś czas , gdy głową odpocznie dalej będziecie walczyć. Badania , konsultacje , trochę czasu to zajmuje i opóźnia kieszenie , ale naprawdę warto ! I ja mam 34 , mąż 44 , wiek jeszcze mamy odpowiedni 😉
U nas to początek pięknej drogi , mam nadzieję, że utrzymał tę kruszynkę przy sobie .
Jestem z Tobą! 😘Makas lubi tę wiadomość