Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikuśka to całkiem sporo .
Ja właśnie jestem po pobraniu krwi. Dziś 15dpt
Zobaczymy czy beta przerasta prawidłowo i progesteron.
W poniedziałek mam wizytę to może dostanę dodatkowe leki . Zobaczymy .
Mikuśka piekny dziś dzień dla Ciebie! Oby trwał 9 mscy 😍
Makas powtarzałaś wynik ? Jak się czujesz ? -
Mikuska piękna beta i progesteron! Ja mimo tych leków co Ty przyjmujesz(jeden prolutex robilam) nigdy takiego nie mialam:) super!9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Zocha85 sprawdziłam moje nk ja mam procentowo i mój wynik to 6% lekarz mówił że dobrze, ale normy są od 7 do 24% więc nieznacznie masz przekroczone....wydaje mi się że nie jest najgorzej ekspertem nie jestem🤣 a kiedy masz wizyte teraz u docenta???Sylwia211987
-
Mikuśka wrote:Helooo W ten piekny słoneczny dzien !!! Wczoraj zrobiłam bete siedzialam cicho bo jakos mnie wszystko denerwowalo a jak odebralam wynik to nie moglam dojsc do siebie hhehe
A wiec moja beta w 9 dpt 311.30 jestem w szoku oczywiscie musze powtorzyc ale zapowiada sie optymistycznie
Progesteron 60
Pozdrowionka 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Mysle ze powinien byc dobry przy takiej pieknej becie !!!
Mikuśka no właśnie mam słabe wyniki progesteronu
Przy becie 49 miałam wynik 16.5 ng
Przy 342.01 - 17 ng
Co prawda lekarz prowadzący kazał brać leki jak dotychczas, ale zasiał we mnie wątpliwości. Pytał czy biorę prelutex A ja tylko to co przepisał.
Nie czuję się pewnie .
.
Może jest wzrost już teraz , wynik i tak dopiero w pon po 19 godz. Zwariuje do tego czasu -
Sylwia wizyte mam 11 kwietnia. Gdzies na forum czytałam, ze nk powinno być do 10%, ale nie znam sie na tym. Mam nadzieje ze będzie dobrze, chociaż ciężko byc optymistką patrząc na te wyniki od pasnika. Kir aa, ana+, co z cytokinami to sie okaze po wizycie, bo nie potrafię tego zinterpretować, no i teraz to nk. W ogóle nie wiem czego moge sie spodziewać po wizycie u Pasnika, jakie leczenie mi zaproponuje. Mialyscie może podobne wyniki? Jestem ciekawa jakie leki dostalyscie.IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Makas tak mi przykro. Sercem łącze się z Tobą.
Makas lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
nick nieaktualny
-
Zocha85 wrote:Sylwia wizyte mam 11 kwietnia. Gdzies na forum czytałam, ze nk powinno być do 10%, ale nie znam sie na tym. Mam nadzieje ze będzie dobrze, chociaż ciężko byc optymistką patrząc na te wyniki od pasnika. Kir aa, ana+, co z cytokinami to sie okaze po wizycie, bo nie potrafię tego zinterpretować, no i teraz to nk. W ogóle nie wiem czego moge sie spodziewać po wizycie u Pasnika, jakie leczenie mi zaproponuje. Mialyscie może podobne wyniki? Jestem ciekawa jakie leki dostalyscie.
Zocha85 lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Makas wrote:Dziewczyny gratulacje za piękne wyniki. Trzymam za Was wszystkie kciuki !!!
Moja nadzieja umarła😔 wynik bety 2.0 . Leki odstawione, wracam do rzeczywistości.
Macie jeszcze zarodki???czy to ty wracałaś po zarodek ostatni???
Makas lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:Makas kurcze....no ....przykro mi .... 😕...
Macie jeszcze zarodki???czy to ty wracałaś po zarodek ostatni???
Sylwia tak to był mój ostatni zarodek. Tak miało być, trzeba dziękować i cieszyć się tym co się ma. Jestem spełniona, bo jestem mamą, a jeszcze kilka lat temu myślałam, że nigdy nią nie będę.
Sylwia walcz i myśl pozytywnie ,mam nadzieję, że Twoja beta ruszy z kopyta i tego Ci życzę 😘
Trzymajcie się dzielnie ,pewnie będę Was podczytywać 🙂abvonc, sylwia211987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !
Mam pytanie , może macie podobnie ..od wczoraj przy aplikacji luteiny dopochwowo zauważyłam zmiany w szyjce..jest twarda o zamknieta, trudno włożyć tabletki głęboko, czy też tak mialyscie na początku ciąży?
Możliwe, że luteina tak działa na szyjke?