Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:taaa zalapałam serduszko
najpier wczesniej złapałam swoje przepływy
ale w 11 juz serduszko z tym ze ciezko bo mały psotnik jest ruchliwy
abvonce chodz na fioletowa strone na ciaze po inf 2019
Ja na tym etapie co Ty też początkowo złapałam swoje przepływy ale coś mi nie pasowało, i w końcu znalazłam serduszko, wtedy jeszcze była bardzo bardzo nisko.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Jusy- nie powinno się wkrapiać cytryny bo zakłamuje wynik. Jest glukoza smakowa- pomarańczowa i o smaku coli - spróbuj kupić przed wizytą. Ja piłam pomarańczową i dała radę. O wiele lżej weszła niż zwykłaPrzęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Kurczę- dziewczyny czy któraś miała plamienia w 13-14dc? Nie wiem o co chodzi, jestem bez żadnych leków i stymulacji, zrobiłam sobie chwilę oddechu po ostatniej cb i chorobie a teraz te brązowe plamienia mnie martwią... idzie się do kogoś w VL na cito dostać? O PC nawet nie marzę ale jest w ogóle szansa, żeby mnie ktoś np w czwartek przyjął i zbadał o co chodzi?Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Kemi spokojnie...ja miałam nie raz....kiedyś poszłam na usg....okazało się że mam słabe endometrium i to przez to ....jeśli się nie nasili nic cie nie boli to spokojnie ....poczekaj aż przejdzie, chyba że coś jeszcze cie niepokoi to idź na usgSylwia211987
-
nick nieaktualny
-
sylwia211987 wrote:Kemi spokojnie...ja miałam nie raz....kiedyś poszłam na usg....okazało się że mam słabe endometrium i to przez to ....jeśli się nie nasili nic cie nie boli to spokojnie ....poczekaj aż przejdzie, chyba że coś jeszcze cie niepokoi to idź na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 20:22
Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Kemi wiem , że u profesora Kurzawy jest miejsce na czwartek chyba , dziś tam dzwoniłam, ale jeśli masz wątpliwości idź do kogokolwiek w vl. Ja miałam i plamienia i krwawienia do 9 tc. Na szczęście narazie czysto, pomimo tego, że całkowicie skończyłam leki. Czasami naczynka pękają, niekoniecznie w macicy A w samej szyjce. Ja tak miałam. Tylko na spokojnie bez nerwów.
-
Mała_Mi2 wrote:Mam zadzwonić jak dostanę okres i wtedy mnie umowia. Okres powinnam dostać na dniach więc chyba jakoś w następnym tygodniu
Mała_Mi2 lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
witajcie z rana
Dziś Zimnej Zośki moze od jutra bedzie ciepło ??? heheh ide na imieninki dzis do babci bedziemy świetować
Ja mialam plamienia a nawet krwawienia z powodu cienkiego endo z tym ze byłam na lekach wtedy antykach ale tak jak pisze Sylwia spokojnie zobaczysz co sie bedzie działo jak sie nasili to idz dla spokojności moze zawirowania hormonalne tyle tego człowiek przyjmuje jak odstawi to organizm wariuje -
Ja wiem po swoim przykładzie, że zawsze trzeba sprawdzić każde plamienia w ciąży. Może być zawirowanie hormonalne , naczynia A może być krwiak . Lepiej się upewnić niż później żałować. Niejednokrotnie zwiększona dawka leku ratowala sytuację.
Dla spokoju lepiej poradzić się specjalisty, nawet telefonicznie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tropka wrote:Ja wiem po swoim przykładzie, że zawsze trzeba sprawdzić każde plamienia w ciąży. Może być zawirowanie hormonalne , naczynia A może być krwiak . Lepiej się upewnić niż później żałować. Niejednokrotnie zwiększona dawka leku ratowala sytuację.
Dla spokoju lepiej poradzić się specjalisty, nawet telefonicznie .[/QUOT
tak w ciazy to jak najbardzie trzeba sprawdzic krwawienia a jak nie jest sie to chyba nie ma co tak panikowac bo po odstawieniu leków hormony wariują -
Misia ja miałam bardzo silne , raz był udany , raz z kulociągiem, a raz po plastyce szyjki poszło bez problemu . RS to doświadczony specjalista, więc nie powinno być problemu . Wypij wodę przed transferem , mi Panie z labo dawaly 2 kubeczki, pęcherz pełny lekko naciska na szyjke i pomaga w wyprostowaniu. Spokojnie tylko. Będzie dobrze .
-
Misia - powodzenia jutro i dużo pozytywnych myśli.
Ja już po glukozie, jeszcze pół godziny i ostatnie pobranie najgorsze to siedzenie tutaj.
Jutro wizyta.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019