Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Zocha, napisałam i czekam co odpisze ale na wszystkich forach na fb czytałam że trzeba być bezwzględnie zdrowym. No zobaczymy.
Super Sylwia że już startujesz Teraz też z tym intralipidem czy czymś co Paśnik zlecił?09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
karolkowa wrote:Tak Zocha, napisałam i czekam co odpisze ale na wszystkich forach na fb czytałam że trzeba być bezwzględnie zdrowym. No zobaczymy.
Super Sylwia że już startujesz Teraz też z tym intralipidem czy czymś co Paśnik zlecił?karolkowa, Lońka lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Docent odpisał że mogę zrobić badanie IMK.
sylwia211987, Zocha85 lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Jeju dziewczyny co sie ze mna dzieje, od 2 tygodni jestem na antykach (bo mialam mieć tą histeroskopie) i nie moge przestac jeść. Pierwszy raz tak mam, normalnie jestem najedzona a nie moge przestac jeść, a słodkie to pochlaniam z prędkością światła. Mam juz 1kg do przodu i obawiam się, ze to sie dopiero rozkreca
Jak sobie z tym poradzić?IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Zocha ja jak brałam przed staraniami antykoncepcje, to w niecały rok przytyłam 6kg, tak jak piszesz byłam ciągle głodna, a jak weszłam do sklepu to bez słodkiego nie wyszłam. Masakra jakaś, to chyba były tabletki madinette czy jakoś tak. Jadę w odwiedziny do teściów, ciekawe czym mnie dzisiaj wkurza:-/9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:A mikuska jak ty się czujesz???abvonc???jesteś tu???dzyzia???
MisiaZ88 a ty nie miałaś mieć teraz transferu??
Zabieram malucha w czwartek
Po 5 latach starań, w 5 miesiącu roku, 5 transfer, 5-cio dniowego zarodka klasy 5.1.1.
Może te 5 przyniosą mi szczęście. Mimo wszystko do tego transferu podchodzę najspokojniej.. Po tylu przejściach.Kulta, Kemi, Stiffi lubią tę wiadomość
-
Ja czuje sie ok czasami mnie muli i wczoraj był okropny bol głowy no i kregoslup mi dokucza jak za długo siedzę ale mam plan isc na zwolnienie na 2 tyg A potem zobaczymy ale wizyte u Bączka mam 28 dopiero
A 21 mam prenatalne dobrze mi w domu i juz bym poszła na to L4 ale mam tez działalność A teraz mam sporo klientów i tak mi szkoda trochę no zobacze jak będę się męczyć to pójdę szybciej -
U mnie idzie fajnie, dzieki, ze pytasz Sylwia!
Mam za soba prenatalne, wszystko OK, lekarz stwierdzil, ze prawdopodobnie bedzie dziewczynka, ale to jeszcze nie jest pewne. Zeszly tydzien mialam okropne mdlosci i zawroty glowy, ktore minely w piatek i teraz jest w poradku. Brzuch juz zaczyna uwierac, jak siedze Nastepne USG mam 29/5 i juz powoli doczekac sie nie moge. -
Sylwia jestem i czytam Was #abvonc
Ja mam właśnie początek 13 tc , w środę jadę do dr. Węgrzynowskiego na prenatalne. Leki praktycznie skończyłam, zostały mi może 3 tabl. Duphastonu i kilka lutein... i jestem mega zadowolona bo miałam szczerze dość. Napompowana wodą, brzuch wzdęty, migreny..ciężko to znosiłam. Krwawienia ustały, od 3 tyg czysciutko i mam nadzieję, że tak już będzie do końca.
Waga mi skoczyła i tym się Te od je martwię, ale wiem , że musiałam leżeć przy ciągłych krwawieniach i siła rzeczy się odlozylo..zgubie to:)
Mocno trzymam za Ciebie kciuki . Czytam Was wszystkie . Pozdrowionka !! -
nick nieaktualny
-
Mała Mi to będziemy startować w tym samym czasie
Mała_Mi2 lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5%