Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wpiszesz w.google Grzrgorz kulig endokrynolog szczecin wyskoczy ci adres. Wojska polskiego i telefon. On jest na drugim rogu jak vitro za tymi co bilety sprawdzaja... za budynkiem na sprzedaz. Ja jutro bede dzwonic do vitro odwolam ta wizyte do pc bo mam jednak na 1.07 i przeloze na 7.07. I sie zapytam co tam fisiuja z.doktorkiem. 😳😄😄
Kemi lubi tę wiadomość
-
Ten G.Kulig przyjmuje tez w mswia albo srody albo w czwartki. Ale nie wiem jak z terminami. Ale ogolnie od razu mówię jest dobry jako lekarz... Ale on jest z pisu haahah...jest bardzo wierzacy i ma 5 dzieci. Ja mu nie mowilam o in vitro ale w koncu powiedzialam. To tak sceptycznie to odebral.
Jak powiedzialam ze byla beta i rosla a.po tem.spadla powiedzial "czyli zycia nie bylo" zglupialam jak to uslyszalam bo juz nie wiem kiedy oni uznaja ze jest zycie...ehh... I ma pelno znakow religinych w gabinecie korytarzu i u recepcjonistki. Przeswietlilam go z mezem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 20:43
Kemi lubi tę wiadomość
-
Asia28 wrote:Tropka nie podsłyszałaś dokładnie? 19.06 raczej zacznę stymulację , nic mi dziś nie mówił, że się na urlop wybiera ps. naszych kariotypów dalej nie ma, trochę to już żenujące...a stwierdzenie Pani w recepcji z wyrzutem ze dalej spływają z lutego...co mnie to interesuje?podany termin wykonania badania to 4-6 tyg...Uważam, ze w takim przypadku nalezą się przeprosiny, a nie jeszcze jakieś wyrzuty jak się człowiek zapyta...
-
Lońka mam znajomą która podchodziła do vitro kilka razy, zawsze mówiła o tym ,że ciężko jej bo każdy zarodek to życie, etc . Po nieudanych próbach zaszła naturalnie i nagle invitro to zło i wyciąganie kasy, a przecież 6 tygodni ciąży to jeszcze nie płód i takie tam...normalnie człowiek zmiennym jest
-
nick nieaktualny
-
Julka19 wrote:U mnie doktor WG wyliczył termin wg trasnferu zarodka i taki wpisał w kartę ciąży. Wg miesiączki wychodził mi późniejszy termi.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
To są tortury! Kiedyś zawału z tych stresów dostanę. Tak się nie da żyć. Tak mam jeszcze jednego. Ale przy każdym transferze cała się trzese czy się rozmrozi a później te okropne dwa tygodnie czekania. Już nie daje rady. Dlaczego musimy znosić tyle porażek? Za jakie grzechy? To okrutne.
Robak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTropka wrote:Recepcjonistki pokazywały mu grafik że ma wizyty poumawiane A on , że idzie na urlop koniec czerwca początek lipca. A może jeszcze coś ustala . Różnie to z nimi bywa .
-
nick nieaktualnyHarper88 wrote:To są tortury! Kiedyś zawału z tych stresów dostanę. Tak się nie da żyć. Tak mam jeszcze jednego. Ale przy każdym transferze cała się trzese czy się rozmrozi a później te okropne dwa tygodnie czekania. Już nie daje rady. Dlaczego musimy znosić tyle porażek? Za jakie grzechy? To okrutne.
Coraz bardziej rozważam adopcje zarodka, ale czy to by się udało... -
Kamma9207 wrote:A kiedy robiliście te karioptypy? Tez czekam na wyniki,nie wyobrażam sobie żeby nie było..Pytanie mam do was dziewczyny jak to powinnam ustalić i czy dobrze zrobiłam.Mąż ma biopsje 9 lipca ja mam wizytę 10 u PC ale jak na złość podejrzewam ze będę mieć wtedy miesiączkę,a mieliśmy na tej wizycie już zacząć stymulację.Co robić przenosić ten termin czy iść wcześniej przed mężem na wizytę? Żeby ewentualnie wiedzieć co robimy?
My robiliśmy kariotypy 1.04Endometrioza 3/4 st, PCOS, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia
09/2018r- stymulacja clo
10/2018r.- stymulacja clo
11/2018r.- stymulacja clo
12/2018r.- lametta
01/2019- gonadotropiny starania nat
02/2019r- gonadotropiny starania nat
07.2019r. In Vitro długi protokół- 2 blastki
17.07.2019r. Transfer świeżaka- blastka 4.1.1.
8dpt 125,4 10dpt 181,6 12dpt 364.5 14 dpt 672.4 16dpt 1286 , 30dpt ♥️
05.2023r. powrót po rodzeństwo /badania do transferu
06.2023r. rozpoczęcie leków do FET/ w 12dc wykryty wodniak jajowodu - przerwanie leków
08.2023r. zaplanowana laparoskopia
dietetyk-zabicka.pl
Jestem dietetykiem i specjalizuję się w dietoterapii w niepłodności /PCOS/ endometriozie- w chorobach, których niestety sama doświadczyłam . Dieta w staraniach o ciążę odgrywa ogromną rolę . -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja już też mam różne myśli co dalej. Naprawdę nie wiem co robić i dlaczego to się nie udaje. A takie życie w zawieszeniu mnie wykańcza. Przez te porażki nie umiem już być taka jak kiedyś. Ten ból jest nie do zniesienia.
Robak lubi tę wiadomość
-
Kamma9207 wrote:A kiedy robiliście te karioptypy? Tez czekam na wyniki,nie wyobrażam sobie żeby nie było..Pytanie mam do was dziewczyny jak to powinnam ustalić i czy dobrze zrobiłam.Mąż ma biopsje 9 lipca ja mam wizytę 10 u PC ale jak na złość podejrzewam ze będę mieć wtedy miesiączkę,a mieliśmy na tej wizycie już zacząć stymulację.Co robić przenosić ten termin czy iść wcześniej przed mężem na wizytę? Żeby ewentualnie wiedzieć co robimy?
Idz normalnie tego 10 z miesiaczka mize od razu zaczniesz stymulacje. Bez sensu przed biopsja bo nie wiesz czy beda plemniki. Nam pc kazal po biopsji przyjsc. -
nick nieaktualny
-
Ja w szczecinie chodzę do Andrysiak-Mamos, fajna babka, szybko doszła co u mnie jest pięć, przyjmuje prywatnie jak i na nfz, pracuje w szpitalu, na Unii Lubelskiej,
Jest też podobno w tamtym szpitalu pani doktor która za równo ma specjalizacje z endokrynologii jak i ginekologii, podobno też dobra jest, ale ja już zaczęłam leczenie u tej pierwszej więc do tamtej już nie szłam.
Kurcze u mnie chyba lipa będzie, no ej ostatnio pc mi powiedział że endo 6 wczoraj powiedział to sam do tego trójdzielne, a w kompie miał zapisane endo 3 że było tydzień temu, no tyle słyszałam że mówił 6. To tak słabo by urósło że wcale?coś mi źle tydzień temu powiedział, wątpię żeby teraz odbył się transfer, nie chce robić nic na hura, zobaczymy co powie mi w czwartek, wątpię żeby endo urósło do tych minimum 8 , jeśli będzie mniej jak 8 to nie podejdę do transferu. Powiem że następny cykl.
Akurat zanim poczekam na okres zanim zacznę nowy cykl to może zdążą się przenieść z vitro.Sylwia211987 -
Dziewczyny dziękuję za polecenia Endo- Lońka wystarszyłaś mnie trochę - zwykle nie dogaduję się z takimi świrami udało mi się wyszarpać termin na 12.07 do Korolonek A ponoć jest mega specjalistką w kwestii IO więc będę czekać.
Sylwia - zdaj się może na to, co Ci doradzi PC? Ja bym zapytała co on myśli, powiedziała, że mogę poczekać jeśli do końca nie jest ok i wtedy niech on decydujeLońka lubi tę wiadomość
Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB