Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w Nowogardzie!!!gdzie w szpitalu powiedzą ci żeby szukać innej przychodni ginekologicznej ponieważ dyżurujaca pani doktor szykuje się do zabiegu....i jest ogólnie nie miła
Rozumiem zabieg ale mogła powiedzieć proszę czekać proszę przyjść później ...cokolwiek...ale nie taki tekst...aż pielęgniarka była zniesmaczonaSylwia211987 -
Sylwia trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
Endometrioza 3/4 st, PCOS, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia
09/2018r- stymulacja clo
10/2018r.- stymulacja clo
11/2018r.- stymulacja clo
12/2018r.- lametta
01/2019- gonadotropiny starania nat
02/2019r- gonadotropiny starania nat
07.2019r. In Vitro długi protokół- 2 blastki
17.07.2019r. Transfer świeżaka- blastka 4.1.1.
8dpt 125,4 10dpt 181,6 12dpt 364.5 14 dpt 672.4 16dpt 1286 , 30dpt ♥️
05.2023r. powrót po rodzeństwo /badania do transferu
06.2023r. rozpoczęcie leków do FET/ w 12dc wykryty wodniak jajowodu - przerwanie leków
08.2023r. zaplanowana laparoskopia
dietetyk-zabicka.pl
Jestem dietetykiem i specjalizuję się w dietoterapii w niepłodności /PCOS/ endometriozie- w chorobach, których niestety sama doświadczyłam . Dieta w staraniach o ciążę odgrywa ogromną rolę . -
Nie no zwarjuje....dzwoniłam do mswia....każą kontaktować się z pc ...bo pytali o lekarza prowadzącego myślałam że jak powiem że jestem od pc to jakoś to gładko pójdzie...
Tutaj coś ty lekarz zastępczy jest w warszawie...😣
A doktor SZ i jego szpitalna żona to się kompletnie na niczym nie znają.... Naprawdę...jedna cięże mi prowadził i niech spada..
Nie wiem co teraz chyba poczekam do jutra i zrobię betę bo gdzie pójdę...Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:Nie no zwarjuje....dzwoniłam do mswia....każą kontaktować się z pc ...bo pytali o lekarza prowadzącego myślałam że jak powiem że jestem od pc to jakoś to gładko pójdzie...
A doktor SZ i jego szpitalna żona to się kompletnie na niczym nie znają.... Naprawdę...jedna cięże mi prowadził i niech spada..
Nie wiem co teraz chyba poczekam do jutra i zrobię betę bo gdzie pójdę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 15:50
-
sylwia211987 wrote:Nie no zwarjuje....dzwoniłam do mswia....każą kontaktować się z pc ...bo pytali o lekarza prowadzącego myślałam że jak powiem że jestem od pc to jakoś to gładko pójdzie...
Nie wiem co teraz chyba poczekam do jutra i zrobię betę bo gdzie pójdę...
Sylwia na znany lekarz jest dwóch ginekologów mają na dziś jeszcze wolne terminy, może spróbuj tam? Ginekolodzy prywatni że Szczecina.Endometrioza 3/4 st, PCOS, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia
09/2018r- stymulacja clo
10/2018r.- stymulacja clo
11/2018r.- stymulacja clo
12/2018r.- lametta
01/2019- gonadotropiny starania nat
02/2019r- gonadotropiny starania nat
07.2019r. In Vitro długi protokół- 2 blastki
17.07.2019r. Transfer świeżaka- blastka 4.1.1.
8dpt 125,4 10dpt 181,6 12dpt 364.5 14 dpt 672.4 16dpt 1286 , 30dpt ♥️
05.2023r. powrót po rodzeństwo /badania do transferu
06.2023r. rozpoczęcie leków do FET/ w 12dc wykryty wodniak jajowodu - przerwanie leków
08.2023r. zaplanowana laparoskopia
dietetyk-zabicka.pl
Jestem dietetykiem i specjalizuję się w dietoterapii w niepłodności /PCOS/ endometriozie- w chorobach, których niestety sama doświadczyłam . Dieta w staraniach o ciążę odgrywa ogromną rolę . -
Jakaś kropka tylko na wkładce,nic nie zrobię ...jak do jutra nie chluśnie to będzie dobrze...rano zrobię wynik....
Ze to nie może być spokoju
We wtorek dopiero minęło dwa tygodnie od transferu to faktycznie może nie być jeszcze nic widać..
Trudno na nic nie mamy wpływuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 16:26
Sylwia211987 -
Sylwia wydaje mi sie ze lepiej zrobić tak jak mowi PC, przynajmniej nie bedziesz musiala wymyślać dlaczego go nie posluchalasIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Sylwia trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.. Jak tylko kropeczka na wkladce to może już się uspokaja i wszystko szczęśliwie się potoczy A swoją drogą to te szpitale pomoc medyczna w Polsce to dramat zrobienie usg 5 min A problem taki że coś okropneg..
-
Zocha85 wrote:Sylwia wydaje mi sie ze lepiej zrobić tak jak mowi PC, przynajmniej nie bedziesz musiala wymyślać dlaczego go nie posluchalasEwelina185b
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, ja teraz jestem zdenerwowana i ciężko opanować te emocje.... Zrobię tak jak pisał pc chociaż podejrzewam że ta beta to bardziej dla mnie żeby mnie uspokoić.
Co do lekarzy z naszego rejonu, mam tylko jednego który jest na wyjeździe, reszta z całym szacunkiem ale odpada..widzicie jakie traktowanie..
Dzwoniąc do szpitala zaznaczyłam że nie chce żeby mnie badał doktor SZ i jego żona szpitalna, on mi nie powiedział o krwiaku przy pierwszej ciąży...później ona tak mnie wyskrobała że zatkane mam jajowody..
Nie ufam im ...
A tak nikogo więcej...w okolicy
Nie wiem jak Goleniów i Gryfice, myślałam żeby jechać do Gryfic ale pc pisał że jeszcze nic nie zobaczymy...tak naprawdę to dopiero 20dzień od zapłodnienia bybył to faktycznie.
Teraz wypływa z luteiną brązowa krew.
Nie widać w moczu na papierze delikatnie, jeśli nie będzie więcej to będzie dobrze...boję się jak cholera ale co on nic nie zrobię...muszę czekać...leżę.Sylwia211987 -
Sylwia wszystkiego nie przeczytałam bo mam urwanie głowy, ale jutro może w Goleniowie w szpitalu spróbuj? Tutaj ordynatorem jest dr Knapp - ona z VL długo była, nie wiem czy jeszcze z nimi pracuje ale niedawno ją tam widziałam. Betę też możesz tu zrobić na cito to pewnie zrobią jak u Ciebie w 1,5-2 godz - później wszystko nadrobię ale mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:22
Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
sylwia nastepnym razem jedz do Goleniowa. Ja ostatnio jakies 2 tygodnie temu mialam atak paniki nad ranem i kompletnie bez powodu pojechalam na IP do Goleniowa. Przyjeli mnie bez problemu, wyslali na oddzial, zbadali i nawet nie nazwali mnie wariatka.
Kemi lubi tę wiadomość