Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia88z wrote:Nie wiem 😔 miałam 5 transferow 6 zarodków, raz tylko ciąża, puste jajo, przeżyłam to okropnie i nadal boli a mija prawie rok. Wg lekarza i embriologa zarodki są wysokiej klasy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 12:56
-
Asia28 wrote:Kurcze ale pęcherzyk 14 mm to jeszcze przecież nie torbiel... Czemu WG nie dał ovitrelle żeby to pękło? Wtedy po miesiączce mogłoby być czysto. Macie słabe zarodki, że taka decyzja padła , że adopcja zarodka?Przęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
nick nieaktualnyMisia cholera przykro mi... Tak jak dziewczyny mówię dziwne jest to ze kazał Ci miesiąc czekać
Ja przed pierwszą procedurą miałam torbiel i było tak że umówił mnie w dniu miesiączki i miał zobaczyć czy się wchlonie, czyli to był jakiś tydzień różnicy jeśli by się nie wchlonela miał mi dać na 2 tyg anty i dopiero mieliśmy zacząć, ale na tej wizycie w pierwszym dniu miesiączki okazało się że się wchlonela i zaczęliśmy zgodnie z planem
Ja znów nie dostałam okresu w terminie chociaż może w tym miesiącu jak znów mi się spóźnił tydzień to może rusza z tymi stymulacjami i wyjdzie mi to na dobre.
Dziewczyny czy któraś z was tak miała że po stymulacjach zmieniła wam się długość cyklu?? -
Mała Mi ja tak mialam chyba przez 3 miesiące, później wszystko wróciło do normy.
Mała_Mi2 lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Misia dziewczyny mają rację. Moja kumpela miała mieć stymulację u Bączka ale zostały jej torbiele to zaraz szybko zaradził na pęknięcie i podeszła do stymulacji zgodnie z planem.IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKraspedia wrote:Misia, a co z AZ? Kiedyś jeśli sie nie mylę niewykluczałaś tej opcji? Może adopcja tradycyjna? Opcje są! Uszy do góry!!!
Jestem otwarta, ale jeśli Nasze zarodki były dobrej jakości to i taki z adopcji się nie przyjmie. Jest mi okrutnie ciężko i mam śmietnik w głowie. Dlaczego tak bardzo muszę tego chcieć -
A ja po wyniku, zaraz tu dostanę po głowie😂 coś czuję 3571 ...przyrost trzy doby 87 procent, to tak jakby słabł... Następny pomiar w poniedziałek bo mam robić przed każdym accofilem. Ale spoko nie panikuje, mamy dopiero 17dpt chyba do pc nie będę pisać po co za każdym razem. Poczekam do poniedziałku wyślę mu dwa wyniki. Ale przyrost w normie
Kulta, Mała_Mi2, Kemi lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:A ja po wyniku, zaraz tu dostanę po głowie😂 coś czuję 3571 ...przyrost trzy doby 87 procent, to tak jakby słabł... Następny pomiar w poniedziałek bo mam robić przed każdym accofilem. Ale spoko nie panikuje, mamy dopiero 17dpt chyba do pc nie będę pisać po co za każdym razem. Poczekam do poniedziałku wyślę mu dwa wyniki. Ale przyrost w normie
-
Misia to normalne że tak bardzo chcesz każda z nas tak bardzo chce i dlatego tu jesteśmy
Wiemnze boli boli jak cholera i to poczucie niesprawiedliwosci ...
Nie pogrążają się w smutku nie doprowadź do tego wiem że nie jest łatwo ze łatwo to się tylko mowi ...
I wiem ze jakby była kasa to by się walczyło i walczyło ale czasami warto powiedzieć stop warto odpuścić znalesc inne rozwiązanie...Misia88z lubi tę wiadomość
-
Tak tak wiem..ale wiecie...w poniedziałek następne badanie, mam robić przed accofilem.
Zobaczymy co to z tego będzie, jestem ciekawa przy jakiej becie widać zarodek, bo ja transfer miałam 4 tego , zarodek 5 dni to na moje oko będę wchodzić w czwarty tydzień chyba że coś źle myślę...ale umowie się na usg tak po 20 lipca, pc potem idzie na urlop a chciałabym żeby on mi zrobił usg...jeju ja nie ufam innemu lekarzowi...to nie dobrzeSylwia211987 -
O jej Sylwia, mam nadzieję, że to nic poważnegon twoja beta taka śliczna, ze na prawdę wskazuje, ze kruszynka ładnie się wgryzla. Daj znac co powiedzial lekarzIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Sylwia, może skocz do innego lekarza, niech zerknie. W piątki kiedyś przyjmowała w HAHS Ola Marciniak, fajna lekarka. Zresztą ja bym się do kogokolwiek wcisnęła, tylko nie wiem czy jesteś ze Szczecina?
MISIA ja bym spróbowała AZ, przyjmie się czy nie, nawet 3 próby to nie majątek, a nóż się uda. Ja zaszłam w udaną ciążę dopiero jak złożyliśmy papiery do OA, nie wiem czy to pomogło, być może nie, ale na pewno głowa mi się uspokoiła. Może za dużą presję sobie robisz i organizm jakoś to wyczuwa?