Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia może być to krwawienie z szyjki ,nie z macicy, ja rak miałam, przerost Endo po lekach przy iv , także spokojnie. Może krwiaczek A może po prostu się zranilas przy aplikacji luteiny .
Najgorsze nerwy w takich sytuacjach , za każdym razem człowiek o najgorszym myśli . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi a może jednak ci się uda, w koncu nikt teraz nie rozpoczyna stymulacji przez ten remont, wszyscy zaczną po, a przecież u innych dziewczyn tez jeszcze po tym remoncie trzeba poczekać na pierwszy dzień cyklu, wiec masz jeszcze szanse, czy zle to rozumiem?IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Sylwia ja miałam krwawienie w podobnym terminie jak ty teraz i potem po miesiącu w okolicy spodziewanej miesiączki Bączek powiedzial ze tak sie zdarza nie wiem nie znam się oby u ciebie bylo ok ale pamiętaj nie masz na to wpływu wiem że są nerwy ale tylko spokoj nas uratuje Głowa do Góry!!!
-
Sylwia dopiero doczytalam. Ja w ciazy caly pierwszym trymestr krwawilam/plamilam. Raz brazowe raz żywa krew. W pewnym momencie az skrzepy i skurcze. Wszystko skonczylo się dobrze.
Brzuch mógł Cie tez boleć z nerwow. Tzn nerwy potegowaly odczucia. Spokojnie to nie musi byc nic złego. Krwiak, naruszona szyjka itd. Trzymam kciuki -
Macia dokładnie tak jak piszesz . Ja krwawiłam regularnie co ok 12 dni , i też prawdopodobnie z szyjki bo krwiakow nie było A skrzepy leciały. Macica i szyjka zaczynają pracować, zarodek się wgryza. Nie u każdej bezobjawowo to wygląda.
Sylwia jesteśmy dobrej myśli i czekamy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 08:45
-
sylwia211987 wrote:To koniec, beta spada... 3276
Ah.. Sylwia! Strasznie mi smutno. Może oznacz jeszcze w poniedziałek bete - ja wierze w cuda.
Nie tak to mialo być- mIałaś rozwiązać worek z letnimi ciazami.
Sciskam Cię z daleka.... 😘2017-2020(4 IVF,6 ET, IUI)