klinowa resekcja jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, rozważam zabieg laparoskopii z klinową resekcją jajnika i mam kilka pytań jeśli pozwolicie
Nana, widzę że zabieg miałaś wykonywany w Poznaniu, w którym szpitalu i jak długo czekałaś na przyjęcie? Miałaś laparoskopię czy starą metodą?
Jak długo byłyście w szpitalu i ewentualnie jak długo na L4? Jak długo wraca się do formy?
BezchmurneNiebo, widzę że też jesteś po 1 nieudanym IVF, czy będziecie po resekcji podchodzić jeszcze raz, czy będziecie próbować naturalnie?starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
nick nieaktualnyCześć nana, u mnie wszystko ok;) Lekarz powiedział, że operacja się udała. Teraz czekam na efekty;) Bezchmurne, Nana działamy;)
Gaja ja dostałam tydydzień zwolnienia po wyjściu ze szpitala. Teraz jestem ponad tydzień po laparo i czuję się bardzo dobrze.W poniedziałek idę do pracy, zobaczę jak się będę czuła;) PozdrawiamGaja88 lubi tę wiadomość
-
Imari dzięki za odpowiedź, trzymam kciuki żebyś nie musiała długo czekać na efekty! :)A miałaś robioną tylko resekcje czy jeszcze coś? To była resekcja jednego czy obu jajników?starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
nick nieaktualnyGaja ja miałam resekcje obu jajników, z histeroskopią i sprawdzaniem droznosci jajowodow, wszystko się udało wszystko odbyło się laparoskopowo laparoskopia odbyła się w Poznaniu na Polnej czekałam tydzień od wizyty więc szybko. BezchmurneNiebo i Imari trzymam za nas kciuki!!
Gaja88, Imari lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czuję się dobrze, jestem dokładnie 27 dni po resekcji i rany goją się książkowo tydzień po zabiegu zaczęliśmy już z mężem starać się o dzidziusia oczywiście nie oczekuję od razu cudu, narazie mimo wszystko czekam na @ a 4 sierpnia mam wizytę u Pani Docent więc dowiem se jak to wszystko wygląda po operacji i czy wspomagamy czymś staranie czy nie
Imari lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć nana;) Ja wczoraj przywitałam @... ale w sumie na poprzedni cykl nie liczyłam. Od wczoraj jestem na bromku... i powiem Ci że nieźle mnie potraktował...czułam się jak po jakichś narkotykach. Zawroty głowy sprowadziły mnie do parteru...dosłownie. Mam nadzieję że dziś już będzie lepiej;) i że to ostatni element mojej przedciążowej układanki;)
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jak tam u Was?? Ja jestem już 40 dni po resekcji i @ jak nie było tak narazie nie ma... 4go sierpnia mam wizytę u mojej Gin więc mam nadzieję że dowiem się samych dobrych rzeczy mize to już to o czym tyle marzę... Jeśli nie to mam nadzieję że da mi coś na wywołanie okresu i ewentualnie coś na wspomaganie zajścia w ciążę
-