KrakOvi
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySyla87 wrote:Super ❤️ dawałaś znać już w klinice? Ha Ciekawe czy będzie jeden dzidziu czy dwa 🙈
Wizyta jeszcze nie umówiona, może na koniec miesiąca 😊
Myślę, że będzie jeden 😜 jakoś tak wnioskuję po wielkości tej betySyla87, Nadzieja25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Udało się dodzwonić do pielęgniarek? 😄
Wstępnie się wpisałam na wizytę u dr na koniec października, zobaczymy czy coś będziemy zmieniać 😉 -
nick nieaktualnyJustynQA wrote:One to chyba mają niezły kocioł bo ja im kiedyś wysłałam listę badań czy zrobiłam wszystko, czy czegoś brakuje. Czekałam na odpwiedź półtorej tygodnia 😅
A ja już tak czekam na miesiączke, odliczam każdy dzień 🤣 jeszcze miałam tyle stresu w pracy i mam nadzieję, że mi się nie przesunie 😜
Wow to nieźle się naczekalas.
A kiedy planowo ma przyjść @? Kciuki oby jak najszybciej 😁 -
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Albo w sobotę albo w poniedziałek 😅 bo ja mam 26/28 dni cyklu, nigdy mniej ani więcej 😄 Ostatnio miałam delikatne plamienie i myślałam że to już się rozkręca ale nadzieja głupca 🤣
Ogólnie śmieszne jest to, że jeszcze miesiąc temu liczyłam, że okres nie przyjdzie, a teraz czekam na niego z utęsknieniem 😅😅😅
A a propo plamienia wcześniej: zdarzało Ci się już tak wcześniej? Miałaś może robioną histeroskopie albo biopsję endometrium? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:I będziemy mieć zapłodnione wszystkie komórki ze względu na bardzo kiepskie wyniki nasienia Męża i podawany jeden zarodek bo na dwa jestem za młoda 😀
Nadzieja25 lubi tę wiadomość
-
JustynQA wrote:I będziemy mieć zapłodnione wszystkie komórki ze względu na bardzo kiepskie wyniki nasienia Męża i podawany jeden zarodek bo na dwa jestem za młoda 😀
Trzymam kciuki !!!
Ja w tym miesiącu startuje z długim.protokolrmSelina, Nadzieja25 lubią tę wiadomość
Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf I - 04.23 jedna blastocysta z 5 doby poronienie samoistne 5/6tc 💔
Ivf II - 09.23
brak zarodków do transferu 💔
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️
Transfer I 01.24- 8 tc 💔
Transfer II 05.24 - beta 0
Tranafer III 06.24 - beta 0
Stymulacja 4 ? -
nick nieaktualny
-
JustynQA wrote:Nie badamy. Rozmawialiśmy o tym z doktorem Wyrobą i na chwilę obecną on też nam to odradził. Zobaczymy jak to wyjdzie ☺
Bałam się tych zastrzyków, miał mi robić Mąż, a jednak podeszłam do tego mocno zadaniowo i zrobiłam oba bez jęknięcia.
Pewnie nie jest tak źle z tymi zastrzykami.
Zadaniowo i do przodu.
Ja od początku robiłam sama . Czasem wydaje mi się że kobiety są twardsze niż faceci i nie chciałam żeby Mąż je robił.
Ogólnie zastrzyki nigdy nie były jakimś problemem. Może to malo przyjemne ale do ogarnięciaNadzieja25 lubi tę wiadomość
Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf II - 09.23
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️
Transfer I 01.24- 8 tc 💔
Transfer II 05.24 - beta 0
Tranafer III 06.24 - beta 0
Stymulacja 4 ? -
Selina wrote:Mel85, Justynqa trzymam mocne kciuki za Was dziewczyny 😁✊✊🍀
-
Mel85 wrote:Pewnie nie jest tak źle z tymi zastrzykami.
Zadaniowo i do przodu.
Ja od początku robiłam sama . Czasem wydaje mi się że kobiety są twardsze niż faceci i nie chciałam żeby Mąż je robił.
Ogólnie zastrzyki nigdy nie były jakimś problemem. Może to malo przyjemne ale do ogarnięcia
Kiedyś jeden lekarz przepisał mi zastrzyk na pekniecie. Oczywiście bez sprawdzenia czy takiego potrzebuję. Wtedy miałam z tym pierwsze starcie i po wszystkim prawie zemdlałam, wylądowałam na ziemi 🤣
Dzięki temu już wiedziałam z czym to się je, chciałam mieć to szybko za sobą, zrobiłam co trzeba i nawet nie ogarnęłam kiedy byłam po 😀 i nie zemdlałam haha 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 16:11
-
A no i ja kiedyś nie miałam problemów z zastrzykami/pobieraniem krwi ale jakoś od 2 lat coś mi się zmieniło, nie wiem czemu ale nienawidzę!! Zrobiłam sie z tym trochę tragiczna i samą siebie dzisiaj zszokowałam 😀
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Dzięki, a jak przyrost bety u Ciebie? Jak się czujesz? 😀
Czuję się całkiem ok, dzięki ale mam czasem bóle brzucha, lekkie ćmienie czy skurcze jak na @, ale koksuję Scopolan i magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2023, 21:12
-
Selina wrote:Jutro idę jeszcze zbadać 😉 resztę wyników mam w stopce. Zobaczymy jak tam dalej będzie 😊
Czuję się całkiem ok, dzięki ale mam czasem bóle brzucha, lekkie ćmienie czy skurcze jak na @, ale koksuję Scopolan i magnez
Daj znaka jak po dzisiejszym badaniu ✊Selina lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Helou,
Dziękuję za kciuki😊 Dzisiaj 729,7 i prg 49,5
No i pięknie to teraz tylko czekać na wizytę 🙂Selina lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
nick nieaktualnySyla87 wrote:No i pięknie to teraz tylko czekać na wizytę 🙂
Nadzieja25, Syla87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Powiem Wam tak, dorosłam 🤣🤣
Nie było się czego bać z tymi zastrzykami, Maż mi mówi że jestem piguła pierwsza klasa 🤣🤣
U mnie nadal w obrocie, bo codziennie rano zastrzyk z heparyny 😉Nadzieja25 lubi tę wiadomość
-
Grażynka77 wrote:Hej dziewczyny,
jestem po dwóch wizytach w klinice i mamy z mężem bardzo mieszane uczucia... spodziewałam się troszkę innego podejścia.
Czy ktoś ma podobnie?
Też jesteśmy po dwóch.
Plusem jest lekarz narazie wierzę w niego. Konkretny pod parę. Póki co zdobył moje zaufanie a to najważniejsze.
A minus to RODO u nich chyba znane nie jest - umowy na ivf omawiane przy rejestracji. Gdzie wszyscy siedzą. I minus mała sala na punkcję transfer i partner nie może wejść na salę - ale to są sprawy podrzędne nie o moją wygodę w tym chodzi..
Działają chyba parę lat więc i budynek mały. Nie wygoda a efekt najważniejszy.
Na plus panie położne ! lekarz nie musi poświęcać czasu na papierkowe sprawy - a Panie położne bardzo miłe.
Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf II - 09.23
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️
Transfer I 01.24- 8 tc 💔