KrakOvi
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Sory laski że tak to ujmę ale już się nie mogę doczekać aż zrobią mi ta punkcje i wyjmą wszystko ze mnie bo już mnie rozdupca 😅
Czuje te jajniki strasznie 😁 -
JustynQA wrote:Miałam zwolnienie, w czwartek odbieram nadgodziny i w piątek punkcja 😀 idealnie bo przez weekend będę na spokojnie mogła po wszystkim odpocząć 😀
Zobaczymy ile z tych 21 orzechów będzie dobrych i ile się uda zapłodnić 😀
Trzymamy kciuki 😁
21 super wynik ja mogę tylko pomarzyć
Powodzenia !!Nadzieja25 lubi tę wiadomość
Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf I - 04.23 jedna blastocysta z 5 doby poronienie samoistne 5/6tc 💔
Ivf II - 09.23
brak zarodków do transferu 💔
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️
Transfer I 01.24- 8 tc 💔
Transfer II 05.24 - beta 0
Tranafer III 06.24 - beta 0
Stymulacja 4 ? -
Mel85 wrote:Trzymamy kciuki 😁
21 super wynik ja mogę tylko pomarzyć
Powodzenia !! -
MartitaK wrote:🙂 pięknie! Ja mam wizytę 31.10 a punkcja 02.11. Powodzenia jutro!
Powodzenia jutro! ☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwszy raz mam tyle jajków 🙂 dzisiaj już mi ciezko chodzić. Zostałam w domu i tylko leżenie. Położna mówiła żeby uważać na siebie. Tym bardziej ze dostałam aż 2 zastrzyki ovitrelle. No i zamiast zapytać po co aż dwa to się zagadalam z doktorem. Ale grzecznie wzięłam. A Ty ile masz przepisanych zastrzyków?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo punkcji doktor zalecił nam zymot, aktywacje oocytow i embrioskop. Biorę wszystko. Sam powiedział, ze być może na wyrost ale jeśli wiemy, ze to ostatni raz to on sugeruje. Aczkolwiek uprzedził ze to dodatkowe koszty. A Ty zdecydowałaś się na coś dodatkowo?
-
U nas tylko IMSI bo przy wynikach nasienia męża doktor mówił że na ZYMOT się nie łapiemy, nie ma sensu.
W sumie to tyle, nic więcej nam nie zalecał ☺ -
nick nieaktualny
-
MartitaK wrote:O bo Ty młodziutka jesteś! Myśle, ze transfer tez będziemy miały w podobnym terminie. Pewnie to będzie już grudzień.
Może jak będziemy miały tego samego dnia to pójdziemy razem na frytki do McDonalds haha 😜😜MartitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartitaK wrote:A wiesz dlaczego aż dwa? Ja mam schize ze mi to pęknie do punkcji. Zawsze miałam 1 zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2023, 15:33
MartitaK lubi tę wiadomość
-
MartitaK wrote:😂 o ile u mnie będzie co transferować! To 7 transfer, wiec ja przestałam już wierzyć we frytki, ananasy itd. Ale po transferze zawsze jestem głodna wiec bardzo chętnie 😁
Mocno trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że będzie co transferować 🥰MartitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartitaK wrote:Cześć, ja już po. 21 pobranych oocytow 🙈 7.11 kontrola. Teraz czekamy 🙏🙏🙏
Super!! Twój rekord?
Czy zawsze miałaś tyle oocytów?
Trzymamy kciuki 🍀Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf I - 04.23 jedna blastocysta z 5 doby poronienie samoistne 5/6tc 💔
Ivf II - 09.23
brak zarodków do transferu 💔
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️