Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

KrakOvi

Oceń ten wątek:
  • maigo Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozzzz wrote:
    Dziewczyny mam zagwozdkę ,
    jestem po 1 trasferze fet niestety nie udanym .
    Czekam na okres , jestem u Przybycienia , z informacji które posiadam wybiera się na urlop od 17.08 do końca miesiąca . Jak myślicie czy następny transfer w tym miesiącu może zrobić mi inny lekarz? Chciałabym od razu spróbować w następnym cyklu .
    Dajcie znać .

Pewnie jak zadzwonisz z prośbą o wizytę to inny lekarz może przejąć monitoring cyklu i transfer. Nie widzę powodu dla którego miałabyś czekać aż ktoś wróci z wakacji żeby starać się o dziecko :)

👩34 Hashimoto
    👨42 kryptozoospermia, tragiczne parametry, lekarz podpytuje czy nie chcemy dawcy, a urolog mówi, że naturalnie to możemy sobie zagrać w totka

03. 2025
    bemfola + menopur
    punkcja -> 5🥚MII -> 0 ❄️

covidy, grypy i hashimoty...

03.2026
    bemfola + menopur
    punkcja -> 1🥚MII -> 0❄️

06.2026
    rekovelle + menopur
    punkcja -> 9🥚MII -> 3 zapłodnione, 6 zamrożone -> 2❄️ 5.1.1, 5.1.2 -> PGTA : 5.1.1✔️ 5.1.2 ✔️
  • kobieta _w_walce Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maigo wrote:
    Nie wiem czy coś się zmieniło w procedurach ale my się po prostu umawialiśmy sami na wizytę po dopuszczeniu do programu i podpisaniu papiurów. Nikt do nas nigdy nie dzwonił z pytaniami czy przyjdziemy :D Jedyne telefony były z hodowli zarodków.

Nam doktor powiedział, że mamy czekać na telefon kiedy przyjechać na badania/wymazy i w recepcji dopytałam panią, to powiedziała że koordynator programu będzie dzwonił.

9 tydz 👼💔
  • Nadzieja25 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobieta _w_walce wrote:
    Nam doktor powiedział, że mamy czekać na telefon kiedy przyjechać na badania/wymazy i w recepcji dopytałam panią, to powiedziała że koordynator programu będzie dzwonił.

Czyli miałaś zrobione swoje jakieś badania ale nie biorą ich pod uwagę i musisz s klinice? Czy nie miałaś nic robione wcześniej?

KrakOvi
    Punkcja 20 x 🥚
    5x ❄️
    I FET 02.12.2023
    7dpt 4.9
    9dpt 14.6
    11 dpt 2.8 💔

II FET 13.07.2024
    5dpt 10 (II)
    7dpt 65
    9dpt 130
    11dpt 233
    13dpt 490
    15dpt 1291
    20dpt 10976
    23dpt 💙

Zostały 3x ❄️
    age.png
  • kobieta _w_walce Znajoma

Wysłany: 18 sierpnia, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja25 wrote:
    Czyli miałaś zrobione swoje jakieś badania ale nie biorą ich pod uwagę i musisz s klinice? Czy nie miałaś nic robione wcześniej?

Zmieniłam realizatora programu. Badania robione w poprzedniej klinice są już nie ważne, bo były wykonywane prawie rok temu i musimy zrobić wszystko od nowa.

9 tydz 👼💔
‹‹ 182 183 184 185 186
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ