Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

KrakOvi

Oceń ten wątek:
  • maigo Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozzzz wrote:
    Dziewczyny mam zagwozdkę ,
    jestem po 1 trasferze fet niestety nie udanym .
    Czekam na okres , jestem u Przybycienia , z informacji które posiadam wybiera się na urlop od 17.08 do końca miesiąca . Jak myślicie czy następny transfer w tym miesiącu może zrobić mi inny lekarz? Chciałabym od razu spróbować w następnym cyklu .
    Dajcie znać .

Pewnie jak zadzwonisz z prośbą o wizytę to inny lekarz może przejąć monitoring cyklu i transfer. Nie widzę powodu dla którego miałabyś czekać aż ktoś wróci z wakacji żeby starać się o dziecko :)

👩34 Hashimoto
    👨42 kryptozoospermia, tragiczne parametry, lekarz podpytuje czy nie chcemy dawcy, a urolog mówi, że naturalnie to możemy sobie zagrać w totka

03. 2025
    bemfola + menopur
    punkcja -> 5🥚MII -> 0 ❄️

covidy, grypy i hashimoty...

03.2026
    bemfola + menopur
    punkcja -> 1🥚MII -> 0❄️

06.2026
    rekovelle + menopur
    punkcja -> 9🥚MII -> 3 zapłodnione, 6 zamrożone -> 2❄️ 5.1.1, 5.1.2 -> PGTA : 5.1.1✔️ 5.1.2 ✔️
    06.10 - FET 🍍 5.1.1 🤞
  • kobieta _w_walce Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maigo wrote:
    Nie wiem czy coś się zmieniło w procedurach ale my się po prostu umawialiśmy sami na wizytę po dopuszczeniu do programu i podpisaniu papiurów. Nikt do nas nigdy nie dzwonił z pytaniami czy przyjdziemy :D Jedyne telefony były z hodowli zarodków.

Nam doktor powiedział, że mamy czekać na telefon kiedy przyjechać na badania/wymazy i w recepcji dopytałam panią, to powiedziała że koordynator programu będzie dzwonił.

9 tydz 👼💔
  • Nadzieja25 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobieta _w_walce wrote:
    Nam doktor powiedział, że mamy czekać na telefon kiedy przyjechać na badania/wymazy i w recepcji dopytałam panią, to powiedziała że koordynator programu będzie dzwonił.

Czyli miałaś zrobione swoje jakieś badania ale nie biorą ich pod uwagę i musisz s klinice? Czy nie miałaś nic robione wcześniej?

KrakOvi
    Punkcja 20 x 🥚
    5x ❄️
    I FET 02.12.2023
    7dpt 4.9
    9dpt 14.6
    11 dpt 2.8 💔

II FET 13.07.2024
    5dpt 10 (II)
    7dpt 65
    9dpt 130
    11dpt 233
    13dpt 490
    15dpt 1291
    20dpt 10976
    23dpt 💙

Zostały 3x ❄️
    age.png
  • kobieta _w_walce Znajoma

Wysłany: 18 sierpnia, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja25 wrote:
    Czyli miałaś zrobione swoje jakieś badania ale nie biorą ich pod uwagę i musisz s klinice? Czy nie miałaś nic robione wcześniej?

Zmieniłam realizatora programu. Badania robione w poprzedniej klinice są już nie ważne, bo były wykonywane prawie rok temu i musimy zrobić wszystko od nowa.

9 tydz 👼💔
‹‹ ‹ 182 183 184 185 186
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ