KrakOvi
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJanis wrote:Dzięki Dziewczyny 🙂 A miałyście do czynienia z dr Wyrobą? Mam dość niskie AMH, a on podobno specjalizuje się w takich przypadkach.
Nadzieja25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynQA wrote:Z 16 zapłodnionych wczoraj do dzisiaj zostało 11.
W poniedziałek będę wiedziala co dalej ale boję się strasznie że nic nam nie zostanie. Nie wiem czy ja mam dobrej jakości komórki i u Męża też to nasienie poszło akurat na punkcje w dół.
Trzymajcie kciuki 😞 -
Te telefony po punkcji są najgorsza częścią tej calej procedury ivf dla mnie to najgorszy etap .
Ale 11 to bardzo dobry wynik.
Czarne mysli nie pomogą. Trzeba optymistycznieSelina lubi tę wiadomość
Ja 39 l.
Mąż 41 l.
Czynnik męski
Kariotypy ☑️
Ivf I - 04.23 jedna blastocysta z 5 doby poronienie samoistne 5/6tc 💔
Ivf II - 09.23
brak zarodków do transferu 💔
Zmiana kliniki
Ivf III - 11.23
Trzy ❄️❄️❄️
Transfer I 01.24- 8 tc 💔
Transfer II 05.24 - beta 0
Tranafer III 06.24 - beta 0
Stymulacja 4 ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZawsze najwiecej odpadało w 3 dobie wiec niech chociaż połowa zostanie to będę się cieszyć. Organizm jest mocno wymęczony. Lez, herbatka, owoce i może rosołek? A dostałaś l4? Mi lekarz wypisał do wtorkowej wizyty i zabronił się przemęczać ale bardzo dobrze to znosze.
-
Mi właśnie nie kazał przychodzić na wizytę kontrolną, chyba że będę się gorzej czuła.
Właśnie leżę już od rana, plany o spacerze poszły w zapomnienie 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2023, 14:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartitaK wrote:Dzwoniła embriolog. Mamy 14 zarodków. 9 klasy A, 5 klasy b. Pozostałe 3 są słabe i prawdopodobnie przestaną się rozwijac. Teraz kluczowa 3 doba i czekamy do wtorku.
MartitaK lubi tę wiadomość
-
MartitaK wrote:O zazdroszczę! Mnie czeka wycieczka 2 godziny pociągiem w 1 strone. Lez, odpuść spacery. Herbata, koc netflix i dobre nastawienie 😉
A jak się ogólnie czujesz?
Mi jest ciągle niedobrze, mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie mam imbiru i zaczął mi się stan podgorączkowy. Wezmę leki i zobacze co dalej
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Jestem jego pacjentką. Przygotuj się, że musisz sama o wszystko dopytywać (a czasem to w sumie nie wiadomo o co pytać), ale jest dobrym specjalistą. Nas dobrze pokierował myślę
Dzwoniłam dzisiaj do kliniki i wolny termin do dr Knafel jest dopiero pod koniec marca, do dr Przybycienia podobno na pierwszą wizytę trzeba się udać do Tarnowa, za to u dr Wyroby był termin w styczniu - zapisałam się więc do niego.
A powiedz mi jeszcze proszę, czy doktor zleca dużo dodatkowych badań? W poprzedniej klinice przed in vitro musiałam zrobić tylko te wymagane... Co prawda wcześniej miałam już porobione niektóre badania, ale nadal wydawało mi się to za mało (+ nic z nich nie wynikało, bo były ok 🙈). Czy przed in vitro doktor zleca jakąś konkretną suplementację, żeby podnieść jakość komórek jajowych, czy trzeba zadbać o to samodzielnie?
-
nick nieaktualny
-
MartitaK wrote:Cześć, to moja druga klinika i jestem dopiero po punkcji. Narazie wszystko jest Ok i do tego etapu jak najbardziej mogę polecić. Jestem u dr Przybycienia i chodzę do niego na wizyty. Od początku umawiałam się na wizytę, wywiad. Teraz robił mi punkcję i nie zostawi mnie przy transferze.