KrakOvi
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartitaK wrote:Z zastrzyków od jutra mam neoparin na 10 dni, wiec jak mamy podobna liczbę to tez może dostaniesz. Estradiol 4800
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartitaK wrote:Dzięki. Narazie jest Ok. Lekko czuje brzuch ale pije dużo wody. Mam nadzieje, ze będzie dobrze. I jutro czekam na info od Ciebie i tel od embriologow.
MartitaK lubi tę wiadomość
-
Ja teraz już wprowadziłam białko takie zwyczajne a po zabiegu przez 4 dni planuje pić nutridrink i potem znowu sobie przejdę na zwyczajne białko 😁
-
nick nieaktualny
-
MartitaK wrote:Dzięki. Narazie jest Ok. Lekko czuje brzuch ale pije dużo wody. Mam nadzieje, ze będzie dobrze. I jutro czekam na info od Ciebie i tel od embriologow.
Dostałaś dzisiaj telefon? ☺ -
nick nieaktualnyLubię za ilość komórek! Odpoczywaj sobie. U mnie dzisiaj tylko delikatnie czuje brzuch. Tak, po 11 dostałam tel. Na chwile obecna 17 zarodków ale kluczowa jest 3 doba wiec czekam do niedzieli. Jak się teraz czujesz? Polecam wodę niegazowana i leżenie.
-
nick nieaktualny
-
Dostałam telefon że 16 nadawało się do zapłodnienia, jutro dostane telefon z informacja jak to dalej wygląda 😀
MartitaK, Selina lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny 🙂
Zastanawiam się nad zmianą kliniki na Krakovi, pytanie ogólne: czy jesteście zadowolone z tego miejsca? Jakiego lekarza polecacie? Myślałam o dr Knafel, ale słyszałam, że ciężko się do niej dostać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2023, 16:33
-
nick nieaktualnyJanis wrote:Hej Dziewczyny 🙂
Zastanawiam się nad zmianą kliniki na Krakovi, pytanie ogólne: czy jesteście zadowolone z tego miejsca? Jakiego lekarza polecacie? Myślałam o dr Knafel, ale słyszałam, że ciężko się do niej dostać.
Jakbym na nowo miała wybierać to jak najbardziej ta klinika i dr Knafel owszem oprócz niej dr Przybycien, ale powiedziano mi, że on tylko zabiegi tu wykonuje, więc chyba na normalne wizyty się nie da umówić.
Ja miałam to szczęście, że robił mi transfer 😊 -
Janis wrote:Hej Dziewczyny 🙂
Zastanawiam się nad zmianą kliniki na Krakovi, pytanie ogólne: czy jesteście zadowolone z tego miejsca? Jakiego lekarza polecacie? Myślałam o dr Knafel, ale słyszałam, że ciężko się do niej dostać.
Doktor Mirocki też wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie 😊 -
nick nieaktualnyCześć, to moja druga klinika i jestem dopiero po punkcji. Narazie wszystko jest Ok i do tego etapu jak najbardziej mogę polecić. Jestem u dr Przybycienia i chodzę do niego na wizyty. Od początku umawiałam się na wizytę, wywiad. Teraz robił mi punkcję i nie zostawi mnie przy transferze.
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny