LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam słabe ruchy dziecka. Tętno różnie tez. Nie wiem.. mówią ze po lekach..leżę z dziewczyną w 25 tyg. Pękł pęcherz owo dniowy.. dają małe szanse na zdrowe dziecko i nie wiadomo czy przeżyje.. a ciąża przebiegała ok.. także niestety nigdy nic nie wiadomo..
-
nick nieaktualny
-
Mąż tak szczęśliwy i to chyba bardzo chociaż oboje do końca jeszcze nie wierzymy. Mi też już chcieli znosić tutaj łóżeczka ubranka itp ale zabroniłam
. Należę chyba bardziej do tych przesądnych i boję się zapeszać. Jakby się np coś stało to bym musiała patrzeć na te wszystkie rzeczy
. Poza tym i tak na początku musimy wyremontować pokój, dopiero później będziemy coś tam wstawiać
.
Ja czekam do badań prenatalnych do 26 , mam nadzieję że potem się trochę uspokoję.
Natalia leż spokojnie i się nie ruszać, w końcu to już prawie 36 tydzień więc i tak nie jest najgorzej, zawsze mogłoby być gorzej.Edyta
-
nick nieaktualnyNo właśnie mi tak wszystko poznosili... Już to tkwi u mnie od ok. roku hehe
Już się przyzwyczaiłam do tych rzeczy i sobie leżą w osobnym pokoju do którego nikt nie wchodzi
Czasem zaglądam czego mi brakuje żeby dopisać do listy
Cieszcie się bo jest czymNie możesz w strachu żyć bo dzidziuś to czuje
Udało się i do końca musi być dobrze
Ja też się martwię bo do porodu jeszcze długo ale staram się myśleć pozytywnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaa to fajnie
ja mialam na 2 dni wrocic teraz w poniedzialek ale od razu na urlop ide bo szkarlatyna na oddziale jest i oddzialowa mi nie pozwala przyjsc
i dobrze nawet, chociaz strasznie sie nudzę :p ale teraz na urlopie bede.mogla juz luzno z domu wyjsc bez stresu o kontrole z zusu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jejku Ola współczuję , ale będzie dobrze zobaczysz. A plamisz albo masz jakieś krwawienie ?
Ja wam nie pisałam ale odebrałam ostatnio wyniki tej mojej grupy krwi z RCKiK, i co się okazało ? że mam grupe krwi 0RH- . W książeczce zdrowia mam 0RH+ na obu wypisach z dwóch niezależnych szpitali mam 0RH+ a tak naprawdę mam 0RH-. Niby taka oczywista sprawa a dobrze że nie było nigdy konieczności podawania mi krwi bo mógłby byc konfliktEdyta
-
Ola a dostałaś już łóżko ? nie wiesz jak długo zostaniesz ? napisz potem co i jak.
Natalia ty tak samo, daj znać jak twój kawaler się trzyma. Właśnie jak w końcu postanowiliście żeby miał na imię ?mówmy mu juz po imieniu
sylka0102 lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualnyPomimo dlugiego oczekiwania, lekarz bardzo fajny, przeprosil i wszystko wytlumaczyl. Najprawdopodobniej miałam skurcz i mam się nie bać bo tak się czasem zdarza. Najlepiej sie polozyc wtedy i wziac odpowiednie leki
Powiedzialam mu ze nie przyjechalabym ale poprostu nie wiem na co mam zwracac uwage, co jest istotne. Powiedział, ze najważniejsze jest zeby krwawienia nie bylo
takze narazie leze i leki dostane.. ale powiedzial zebym na 2 dni zostala to beda USG kontrolne robic
Kurde akurat pierwsze dni szkoly mam od jutra do niedzieli.. a ja w szpitalu.. kurde jak pech to pechale dziecko najwazniejsze
-
nick nieaktualnyUlala ale się dzieje.. ja juz w domu. Wszystko ok. Dziecko ok. Krzyś będzie. 2 tyg poleżeć. Donosić i można rodzic.. jestem wykończona.. nie spałam od 3 wiec jutro napisze więcej. Ola poproś o relanium. Widzę ze nerwowo to z nosisz a to Cię wyciszy.. i leżeć nie wstawać kurde.. ja tez się kładę..
-
nick nieaktualnyTeraz już jest okey
tylko ze stresu strasznie mnie glowa rozbolala i musialam poprosic o 2 paracetamole
jestem spokojna bo wiem ze z dzieckiem okey:) chocisz ciagle taki lekki skurcz czuje
ale tak moze to trwac jeszcze
dostaje leki i leze ciagle
Dobrze ze ty w domu juzteraz sie wyspij i wypoczywaj ciagle
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Teraz już jest okey
tylko ze stresu strasznie mnie glowa rozbolala i musialam poprosic o 2 paracetamole
jestem spokojna bo wiem ze z dzieckiem okey:) chocisz ciagle taki lekki skurcz czuje
ale tak moze to trwac jeszcze
dostaje leki i leze ciagle
Dobrze ze ty w domu juzteraz sie wyspij i wypoczywaj ciagle