LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
No coś Ty, nie odpuszczaj!!!
Fajnie masz, u mnie @ jeszcze sie nie pojawiła ale zaraz jadę do lekarza i mam nadzieję, że się coś w końcu wyjaśni, bo chciałabym już zacząć się szprycować zastrzykamiHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Zuzanna tak to prawda, przynajmniej w przypadku PZU jest tak że jeżeli np leżysz w szpitalu lub masz zabieg z powodu niepłodności to nie dostaniesz odszkodowania. Jest to zapisane w regulaminie obok wojen i kryzysów :D. Masakra ale tak jest. Ja tez nie dostałam za pobyt w szpitalu, co prawda dostałam za operację ale to z dodatkowe ubezpieczenia typowo od operacji i to bez znaczenia z jakiego powodu.Edyta
-
nick nieaktualny
-
Ola najlepiej zgłosić u siebie w zakładzie pracy , jeżeli to on cię ubezpiecza albo bezpośrednio w PZU. Ja akurat jestem odpowiedzialna za rozliczenia ubezpieczeń u mnie w pracy więc robiłam to przez specjalna aplikację. Na twoim miejscu poszłabym do PZU ale chyba Ola nie dostaniesz nic bo ja za leżenie po laparotomii tez nie dostałam bo napisali że to ze względu na niepłodnośc a to jest wykluczone. Za samą operację dostałam 500 zł bo mam takie dodatkowe ubezpieczenie gdzie płacą za operacje. Jednak za pobyt w szpitalu skurczybyki nie chcieli płacić , tak samo za histeroskopię tez nie chcieli zapłacić.Edyta
-
nick nieaktualnyTzn ja mam 3 ubezpieczenia w sumie
To sprobuje
a w szpitalu lipa obiad obrzydliwy kwasny zurek. maz przywiozl mi odbiad od mamy ale cos zas mnie na wymioty bierze ;/ nie wiem czemu. Juz mi to przeszlo i znow..
Pewnie do niedzieli zostane ale jak mnie nadac nie beda to sie wypisze na wlasne zadanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nikt sie nie interesuje... Jutro sie wypisuje na wlasne zadanie bo mnie to juz wkurwia.. beczec mi sie chce. Nawet zadnego lekarza tu nie ma bo wszyscy na bloku...Kurwa! wyszlabym juz dzisiaj ale nie ma mnie kto odebrac.... Kisze sie tu i coraz gorzej sie czuje, kregoslup mnie boli i kark... Żaluje ze nie pojechalam do innego szpitala...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam po receptę jak zwykle muszę się wyczekać z godzinę albo i więcej mam juz dość tego czekania na wszystko odpuscila bym sobie z ręką na sercu. Ryczeć mi się chce i tyle okropnie podupadłam duchownie itd niewiem co się dzieje.
-
Ostatnia próba doktorka powiedziała ze moze być przez prolaktynę mam zrobić jeszcze estriadol jak będą pęcherzyki zobaczymy dala mi rok czasu od laparoskopi to jest jeszcze szansa do stycznia czyli w sumie 2 cykle.
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Ostatnia próba doktorka powiedziała ze moze być przez prolaktynę mam zrobić jeszcze estriadol jak będą pęcherzyki zobaczymy dala mi rok czasu od laparoskopi to jest jeszcze szansa do stycznia czyli w sumie 2 cykle.