LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Dzieki bella za jasne wytłumaczenie. Moze i tak było. Czekam na wypis.
-
Clexane 0,4?
-
madlenka wrote:Mialas
Mozemy na priv? -
A czy po laparoskopi (wyciecie torbieli endometrialnej) pierwszy okres może być bardzo skąpy? Dostałam w poniedziałek a wczoraj już mało co leciało dzisiaj nic, pomyślałam więc że to moze plamienie implantacyjne i zrobiłam przed chwilą test ale negatywny...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Alisa wrote:Pierwsze słyszę by na laparoskopii jajowodu nieudrożnili gdy jest on niedrożny!!! Więc po kija ta laparo...
-
agusia0104 wrote:A czy po laparoskopi (wyciecie torbieli endometrialnej) pierwszy okres może być bardzo skąpy? Dostałam w poniedziałek a wczoraj już mało co leciało dzisiaj nic, pomyślałam więc że to moze plamienie implantacyjne i zrobiłam przed chwilą test ale negatywny...
Ewe udało sie Dzieki in vitro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 17:13
-
madlenka wrote:Ja tez miałam trzy w szpitalu. A poza tym to po co mi to było. Nic sie nie zmieniło na lepsze. Tylko ja zle sie czuje. Nawet szyja mnie boli jak przełykać skibe.
-
madlenka wrote:No ja juz dzisiaj na szczęście czuje sie lepiej. Biore ten espumisan i moze to mi pomaga. Teraz dwa tygodnie relaks i zbieranie sił do dalszej walki. Chociaż czasami to chciałabym sie juz poddać.
-
Ewe Dzieki za słowa otuchy, jeśli moge zapytać ile razy podchodziłas do in vitro?
Olencja No to dobrze ze jestes zadowolona, nie muszę pytać ci to ten nóż oby twoja laparo przyniosła jakieś skutki, nie to co mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:24