Maciej Brazert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStarajaca28 wrote:Tak na 2 wizycie doktor podał numer do siebie i cały czas jesteśmy w kontakcie, raz po laparoskopi
jak miałam sytuację awaryjna to nawet w nocy doktor odpisał 🙂jeszcze mam niedoczynność tarczycy i mutacje Pai hetero, ale to mniejsze problemy, trzymam kciuki nam doktor przywrócił nadzieję.
Tez mam ta mutacje pow ci cos na jej temat?
Wybacz ze tak wypytuje -
O, dopiero teraz odkryłam też i ten wątekStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Tez mam ta mutacje pow ci cos na jej temat?
Wybacz ze tak wypytuje
To właśnie dorobiłam po operacji więc dość świeża sprawa, przez wirusa trochę się przeciągnely wizyty na późnieję, teraz mam 20 już nie mogę się doczekać😊 będę pytać doktora czy coś z tym trzeba robić czy nie.Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualnyStarajaca28 wrote:To właśnie dorobiłam po operacji więc dość świeża sprawa, przez wirusa trochę się przeciągnely wizyty na późnieję, teraz mam 20 już nie mogę się doczekać😊 będę pytać doktora czy coś z tym trzeba robić czy nie.
Ja mam.18 🙈 tez nie moge sie.doczekac i bede pytac 😇 -
Ja już pytalam o PAI i MTHFR, i na to drugie Dr kazał zamiast zwykłego kwasu foliowego brać metafolin, a do PAI się nie odniósł i kazał się nie przejmować.
Ja mam wszystko hetero.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Ja już pytalam o PAI i MTHFR, i na to drugie Dr kazał zamiast zwykłego kwasu foliowego brać metafolin, a do PAI się nie odniósł i kazał się nie przejmować.
Ja mam wszystko hetero.
Ja mthfr homo
A z tego co wiem to na pai niektore biora heparyne po pozytywnyn tescie ale to chyba zalezy od przypadku.. W sumie bardziej od tego jest hematolog albo genetyk. -
anka wrote:Ja mthfr homo
A z tego co wiem to na pai niektore biora heparyne po pozytywnyn tescie ale to chyba zalezy od przypadku.. W sumie bardziej od tego jest hematolog albo genetyk.
Ja się podpytam koleżanki i hematolog jej powiedziała w sumie podobnie, ma hetero, Pai jest trochę bardziej problematyczne, też nie ma obciążonego wywiadu polozniczego.Starania od 2016
AMH - 1,92
nick nieaktualnyStarajaca28 wrote:Ja się podpytam koleżanki i hematolog jej powiedziała w sumie podobnie, ma hetero, Pai jest trochę bardziej problematyczne, też nie ma obciążonego wywiadu polozniczego.
Bo najlepszy jest hematolog ginekolog moze miec mniejsza wiedze... A jak ktos poronil to juz wgl sa rozne przypadki .po za tym wiem.zebzlecaja jeszcze do tego badania -
anka wrote:Bo najlepszy jest hematolog ginekolog moze miec mniejsza wiedze... A jak ktos poronil to juz wgl sa rozne przypadki .po za tym wiem.zebzlecaja jeszcze do tego badania
Pozostalo czekać do wizyty i zobaczymy co z tym dalej a już nie chce przez SMS męczyć doktora pytaniamiStarania od 2016
AMH - 1,92
nick nieaktualny
-
anka wrote:Leczy sie ktoraś u.doktora Macieja Brazerta w Poznaniu?
Hej, ja również lecze się u doktora Brazerta, po 5 latach walki z pomocy doktora zaszłam w ciążę przy 3 transferze. Wcześniej lekarze skreśla moje szanse na macierzyństwo.Ciaża od początku z komplikacji, ale już mamy 25 tc za sobą i walczymy dalej. -
nick nieaktualnyLenaa91 wrote:Hej, ja również lecze się u doktora Brazerta, po 5 latach walki z pomocy doktora zaszłam w ciążę przy 3 transferze. Wcześniej lekarze skreśla moje szanse na macierzyństwo.Ciaża od początku z komplikacji, ale już mamy 25 tc za sobą i walczymy dalej.
Hej super gratulacje! jakie byly problemy ze zdecydowaliście sie na invitro ? -
nick nieaktualny
-
Lenaa91 wrote:Hej, ja również lecze się u doktora Brazerta, po 5 latach walki z pomocy doktora zaszłam w ciążę przy 3 transferze. Wcześniej lekarze skreśla moje szanse na macierzyństwo.Ciaża od początku z komplikacji, ale już mamy 25 tc za sobą i walczymy dalej.
O! świetne wieści! Transfer na Polnej? Na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Dobrze wiedzieć, że komuś się udajeStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:O! świetne wieści! Transfer na Polnej? Na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Dobrze wiedzieć, że komuś się udaje
Tak, tym razem na naturalnym było, też zależy jak się z lekami trafi, jaki zarodek, ale mieliśmy 6 mrozakow , mówiliśmy dopóki je mamy to walczymy i się nie poddajemy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 00:32
-
My po punkcji mieliśmy 5mrozakow, jeden już przetrasferowalismy, na cyklu naturalnym, ale niestety się nie udało.
W lutym mieliśmy zrobić drugi transfer też na naturalnym ale stymulowanym lametta, niestety coś źle zareagowałam na lek i nie było pęcherzyka dominującego, a potem wizyty odwołane. Mam nadzieję że teraz w połowie maja uda się zrobić ten drugi transfer bez żadnych niespodzianek.
Czy mogłabym zadać Ci kilka pytań priv? Wysłałam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 15:54
Lenaa91 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348