MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien wczesniej zrobilam bete ,ale nie wysiedzialam w domu .6 dpt beta wyszla 114 .
.Zapalilo sie swiatelko nadziei:)
fishka, Figga, klopsik, Apolonia87, Anna1983!, Pelna nadziei, Emma_, mao, anakonda, Flo85, Magnetyczna, Malina28., Alicjaa92, Anhydra, Dalia90, Imbirek91, susełek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was też bolało/boli krocze podczas chodzenia na początku ciąży? W poniedziałek u lekarza było wszystko ok. Niestety kłuje od wczoraj, do bólu podbrzusza się przyzwyczaiłam, ale ten ból jest uciążliwy.Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
Dziewczyny widze ze nowy rok i juz sporo ciaz super wiadomosci. Gratulacje dla wszystkich z pozytywnymi betami, z bijacymi juz serduszkami i tych juz w bardziej zaawansowanych. Oczywiscie duzo sil dla oczekujacych i dalej starajacych sie bo wiem ze to jest trudne ale skoro tylu osobom sie udalo to i swiatelko sie oswieci nawet dla tych starajacych sie bardzo dlugo. Ciesze sie naprawde bo wiem jaka to radosc. Nadzieja umiera ustatniab, a Medart widac ze jest skuteczny.
Ps. Apolonia na poczatku ciazyba nawet przez dobre kilka miesiecy ciagle bolalo mnie podbrzusze jakies klucia cos wiec mysle ze wszysyko sie rozciaga. Krocze dopiero od niedawna ale kazda kobieta ma inaczej. Jak sie martwisz to duzo odpoczywaj zeby do nast wizyty doczekac spokojnie i upewnic sie ze jest ok.Pelna nadziei -
Pelna nadziei wrote:Dziewczyny widze ze nowy rok i juz sporo ciaz super wiadomosci. Gratulacje dla wszystkich z pozytywnymi betami, z bijacymi juz serduszkami i tych juz w bardziej zaawansowanych. Oczywiscie duzo sil dla oczekujacych i dalej starajacych sie bo wiem ze to jest trudne ale skoro tylu osobom sie udalo to i swiatelko sie oswieci nawet dla tych starajacych sie bardzo dlugo. Ciesze sie naprawde bo wiem jaka to radosc. Nadzieja umiera ustatniab, a Medart widac ze jest skuteczny.
Ps. Apolonia na poczatku ciazyba nawet przez dobre kilka miesiecy ciagle bolalo mnie podbrzusze jakies klucia cos wiec mysle ze wszysyko sie rozciaga. Krocze dopiero od niedawna ale kazda kobieta ma inaczej. Jak sie martwisz to duzo odpoczywaj zeby do nast wizyty doczekac spokojnie i upewnic sie ze jest ok.Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
kinga25 wrote:Dzien wczesniej zrobilam bete ,ale nie wysiedzialam w domu .6 dpt beta wyszla 114 .
.Zapalilo sie swiatelko nadziei:)
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyfishka wrote:Kinga Ale się cieszę!!!!!! Piękna beta jak na 6 dzień! Gratulacje! Mieliście podany 1 czy 2 zarodki?
P.S. Dawaj ciążowe wiruski!Doktor powiedzial ,ze mamy dobry start
.Zobaczymy jak bedzie dalej .Jak ja sobie dzis guza nie nabije to bedzie cud
A Ty jak sie czujesz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kinga25 wrote:Tych puzli to ja nawet na dobre nie zaczelam ukladac ,mam nadzieje ,ze teraz bede miala nadmiar wolnego czasu i nadrobie
Jestes obstawiona lekami inaczej być nie może !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 16:08
kinga25 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Apolonia87 wrote:Dziewczyny czy Was też bolało/boli krocze podczas chodzenia na początku ciąży? W poniedziałek u lekarza było wszystko ok. Niestety kłuje od wczoraj, do bólu podbrzusza się przyzwyczaiłam, ale ten ból jest uciążliwy.
-
nick nieaktualnyfishka wrote:ja mam huśtawki nastrojów, raz wierzę że musi się udać a za chwilę jest to dla mnie nieprawdopodobne. co ma być to będzie czas pokaże...
kinga powtarzasz betę jeszcze?Fishka glowa do gory ja w dzien plamien jak myslalam ,ze to juz kpniec takiego sms do doktora Bre wyslalam ,ze dzis jak bylam na posiewie to taki wstyd mi bylo przed Nim ,ze ok10 minut siedzialam w lazience zanim wyszlam
Trzymam kciuki za pozytywna bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj po wizycie, klopsik ma 2.5 cm
Ż mi tak śmiesznie brzuch zaczął telepać, żeby pomachał łapkami, ale niestety, chyba spanie było za mocne.
Mi nikt nie dawał ani nospy, ani relanium, chociaż przyznam, że było parę momentów, gdzie uspokajacz by się przydałMagnetyczna, Anhydra, kinga25, fishka, Mada292, Nowa38 lubią tę wiadomość