MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, trzymam kciuki Ainaa jutro za powodzenie punkcji.
Julajka, a robisz HLA DQ2/DQ8 (genetyczne) czy to drugie (nie pamiętam nazwy)? Ja z tymi pierwszymi miałam problem, w jednej klinice zapłaciłam za genetyczne, a zrobili mi te drugie badania, które są znacznie tańsze
U mnie dzisiaj jeszcze podglądanie, na 20.00 mam wizytę. Ogólnie mam doła trochę, bo właśnie ściągnęłam swoje wyniki i estradiol to 470, także szału z tymi jajami nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 15:14
-
gochu kurcze wogole nie kumam o co chodzi u was z tym estradiolen czemu on wam tak skacze i od czego to zalezne ja piernicze .HLA DQ2/DQ8 wlasnie ten i jeszcze tTG i cos tam jeszcze i nie miala pojecia w jaka fiolke i jakie to badanie i jutro musze znow sie z pracy zrywac zeby jechac a ile na badanie czekalas? slyszalam ze 3 tyg. trzymam kciuki za podglad
natu a moze akard bierz dr kazal mi go brac on rozrzedza krew jak aspiryna co tez inne laski (wyczytalam) biora. (moge ci oddac polowe z tego co mam po tym transferze i hormonach w pampersach chodze tak leci ze mnie )
ja na anty 21 dni znowu i do przychodni po na badanie jajnikow czy juz doszly do siebie, i znow to czekanie....
-
Tak, czekałam prawie 3 tygodnie. Nie wiem czy robisz w Diagnostyce, ale jeśli tak, to mi Pani mówiła przez telefon, jak już się zaczęłam upominać o wyniki, że to badanie nie jest widoczne przez stronę internetową, tylko trzeba samemu odebrać.
Ja też zrobiłam zamieszanie w laboratorium tym badaniem - spędziłam tam chyba pół godziny ponieważ, tak jak u Ciebie, nie wiedzieli w jakie fiolki itede.
Natu, głowa do góry - następnym razem będzie lepiej!
-
celiakia to nic innego jak nietolerancja glutenu może być wrodzona i nabyta . Celiakia może doprowadzić też do niepłodności . Widzę że to badanie jest często praktykowane w tej klinice bo znajoma też robiła . Ja postanowiłam nie robić tylko ograniczyć gluten do minimum i zobaczymy efekt.
Miałam przenieść sie do tej kliniki ale dostalismy szanse z MZ wiec zostajemy w Bydgoszczy . Czekam na @ która ma być za 2d ni i startuje . Życzę wam powodzenia .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Ainaa, coraz więcej jest stron z daniami bezglutenowymi, nawet kwestia smaku ma zakładkę Z innych to jadłonomia (ale tu zdarzają się trudne przepisy), bez okruszka, blog ani Lewandowskiej, kingi paruzel - na pewno znajdziesz coś dla siebie Dobrą cenowo półkę mają w Tesco (i całkiem smaczny makaron).
Anakonda, powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 22:48