MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zaluj. Jak sie tym razem uda to za rok go zabierzez. Przestań. W razie gdyby sie nie udalo tez mozesz zaraz po niego wracac. Aby tak nie bylo. Trzymam kciuki abys go za rok odebrala jako kolejne . I niebmartw sie poczeka tam spokojnie na ciebie.
Gochu a ty jak? -
no wlasnie. wiec teraz sie oszczedzaj jedz orzechy brazyliskie. duzo bialka i bez glutenu. kurcze moze zawsze cos. oby sie udalo trzymam mocno kciuki.... aa i malo cukru i kawy i herbaty i ziol jak w tym artykule.... . zawsze moze pomoc a nie zaszkodzi ....
trzymam kciuki
-
Super wieści to bedą nasze maluszki razem zimować
W nowej klinice transfery robią w innej sali niż punkcję i super, zaciemnione pomieszczenie, wygodny fotel dla partnera i ba transfer nie dają jednorazowych sukienek tylko spódniczki hehe...
Powodzenia dziewczyny! Ja leżę, choc juz dzis zrobiłam sobie, w prawdzie tiptopkowy, ale dłuższy spacerek. Jutro odpoczywam nadal, a w srode do pracyAina -
Natu, nie ma niestety recepty na udany transfer...
Ze strony medycznej wszystko ogarnie lekarz, Ty możesz się dodatkowo wspomóc dietą i próbuj się nie denerwować. Wiem, że to się łatwo mówi, ale to chyba wszystko co możemy zrobić. My dodatkowo będziemy trzymać kciuki
Teraz będziesz miała crio, tak?