MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim. Jest ktoś tu na forum kto korzystał z kd ? Napiszcie jakiego lekarza polecacie.
2004 urodziła się moja córka
2011 torbiel na jajniku, usunięty jajnik z przydatkami, endometrioza
04.2016 rozpoczęcie starań o dziecko
12.2016 ciąża biochemiczna
2017 naturalne starania
2018 badanie amh 0.01
2018 pierwsza wizyta w invimed zapisanie w kolejkę kd
2019 amh 0,02
11.2019 pierwszy transfer niestety nieudany
Zostały 2 śnieżynki
Wysoka homocysteina
01.06.2020 transfer -
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:A co byś chciała wiedzieć? 😁
Jedyne co jest pewne - na początku będzie cholernie ciężko, ale później już coraz lepiej - same sobą się będą zabawiać 😊
Generlanie będziesz potrzebować tony pampersów, mnóstwo cierpliwości, kilka kartonów mm (chyba że będziesz twarda i ogarniesz kp ale to mega mega podziwiam) plus laktator... Najważniejsza zasada na początek - śpisz kiedy panny śpią 😘 -
kinga25 wrote:Pom -pon ,mam do Ciebie pytanie ,czy znasz jakies sprawdzone strony dla mam blizniakow? .bo ja sie ogolnie zorientowalam ,ze nic nie wien ,a jak teraz jestem w domu to cos ogarne
Nie mamcoś tam czytam ale dla mam pojedynczych jeśli chodzi o wyprawkę i mnoze razy dwa
Słyszałam, że od początku trzeba próbować wyregulować sen ale niektórym wychodzi, a innym nie. Zobaczymy
Na razie nastawiam się tylko na walkę o kp. Ale też nie będę męczyć dzieci ani siebie jeśli nie wyjdzie.
Generalnie już mam ulubione pytanie o ciąże:
"O boże, bliźniaki. Jak Wy dacie radę?"
Normalnie, tak jak miliony rodziców bliźniaków przed nami...kinga25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kinga25 wrote:To ktora bylas w kolejce ???? Ja 5 na lini i sie poddalam xd .
Idzie może któraś z Was w czwartek na wizytę do dr K? Bo muszę iść na kontrolny posiew i chciałam się dowiedzieć w jakich godzinach dr przyjmuje😊 -
nick nieaktualnymao wrote:Na początku byłam pierwsza i słuchałam muzyczki, a potem mnie coś rozłączało... potem byłam 4, 3 i po 5 minutach bez zmiany miejsca podawałam się 🙈 a na komórkę albo non stop zajęte, a jak się dodzwoniłam to nikt nie odbierał 🙉
Idzie może któraś z Was w czwartek na wizytę do dr K? Bo muszę iść na kontrolny posiew i chciałam się dowiedzieć w jakich godzinach dr przyjmuje😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 16:22
-
mao wrote:Ja próbowałam non stop od 12 i się nie dodzwoniłam 😂🤣
). Jutro i pojutrze nieczynne przypominam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 16:30
mao lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:ja dzwoniłam o 9 i udało mi się w jakieś 5 minut:)) byłam 2 na początku. Podjechałam też około 11 na posiew i też mnie szybko dr K załatwiła
). Jutro i pojutrze nieczynne przypominam
A dr pobrała Ci tylko materiał na posiew? Czy może jakiś szybki podgląd bobasa na USG też był??😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 16:34
-
mao wrote:To dziś chyba nie jest mój szczęśliwy dzień 😉
W czwartek od 8 będę wisieć na lini najwyżej 😎
Tez miałam dzis w planach ok 11 jechać na posiew, ale później przełożyłam to na czwartek 😉)
widzisz idziemy łeb w łeb nawet z posiewem, tyle że ja nie kontrolnie tylko chyba mi się coś przypałętało32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
mao wrote:A dr pobrała Ci tylko materiał na posiew? Czy może jakiś szybki podgląd bobasa na USG też był??😍
Sama zaproponowała, bo powiedziała że jak już jestem lepiej zawsze sprawdzić choćby akcję serduszka, a ja jestem tego samego zdania
. Maluszek mi nawet pomachał...drugi pęcherzyk powoli zanika...
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:posiew i kilkunastosekundowy podgląd
Sama zaproponowała, bo powiedziała że jak już jestem lepiej zawsze sprawdzić choćby akcję serduszka, a ja jestem tego samego zdania
. Maluszek mi nawet pomachał...drugi pęcherzyk powoli zanika...
Super☺️ To teraz żałuję, że dzisiaj na ten posiew nie pojechałam 😞 -
mao wrote:Super☺️ To teraz żałuję, że dzisiaj na ten posiew nie pojechałam 😞32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:do 20.00 masz czas, ale teraz to pewnie już więcej ludzi...
To teraz pojadę zestresowana czy z maluszkiem wszystko dobrze🙈🙉 -
nick nieaktualny
-
mao wrote:Już wytrzymam do tego czwartku, ale o 8 będę juz ubrana i gotowa do wyjazdu jak tylko się do kliniki dodzwonię i dowiem jak doktor przyjmuje to będę wyruszać 😉
To teraz pojadę zestresowana czy z maluszkiem wszystko dobrze🙈🙉32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))