MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Posiewy z pochwy. Na gbs mialam w 16 tyg i mialam przeleczony, choć to wróci. Posiewy pobiera gin i do alabu sami oddają. Ainaa ja już po krzywej, miałam w 23tyg-mam cukrzycę. A zaraz za mną chyba Ty jesteś prawda?? Czyli za chwilkę też picie lukru Cię czeka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłabym w stanie przeżyć to wszystko jeśli miałaby to być cena za maluszka... No cóż jutro już będzie wiadomo, czy koniec, czy dopiero teraz jazda się zacznie ale mówię wam, wczoraj przy aplikacji lutinusu mnie tak brzuch zabolał, że umierałam przez 2 minuty. W ogóle nie mogłam go nawet wepchnąć głęboko, ale dziś już wszystko ok...
-
Dla Maluszka wszystko
MedA - mogłoby juz byc jutro!
Campari - a clexane cały czas w brzuch sobie podajesz, nie pamietam, czy pytałam? Jeśli tak, w które miejsce?
I jak z wyprawką, macie juz wszystko, czy czekacie na ostatnią chwile?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:19
Aina -
nick nieaktualny
-
Clexane mąż mi robi w ,,boczki". Na brzuchu już nie ma jak skóry złapać. Próbowałam w ramię, ale mnie bolało. Za wyprawkę zabrałam się dopiero co, większość zamówiliśmy i czekam na przesyłki. Został nam wózek do obejrzenia i decyzja jaki kupić plus fotelik ale to wszystko jak najpóźniej żeby gwarancja nie leciała. No i czekam na ubranka- to dostane, obejrzę i dokupię co potrzeba. I jeszcze zakupy apteczno kosmetyczne do zrealizowania-ale już wszystko zdecydowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tymi zastrzykami...
Ja tez stale sie boje o Maluszka... Mysle, ze ten strach jest tym większy, im dłuższe i trudniejsze były starania. No i w ogóle, jak juz się widzi na USG te mała istotkę, to bijące serce, jak czuje się, jak sie rusza, wielka więź się tworzy
Ale trzeba byc dobrej myśli i ufac, że wszystko jest i będzie dobrze
Aina