MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta12 wrote:Dziewczyny A ile razy macie robione hiv, te watrobowe ,kiłe itd bo ja miałam na początku i teraz pod koniec ciąży też mam zrobić...więc to będzie 2 raz takie badania ...też tak pod koniec robiliscie?
Ja tylko raz na początku robiłam te wszystkie badania. Na sam koniec tylko gbs.Alu_87, Marta12 lubią tę wiadomość
-
Nowa38 wrote:Ja tylko raz na początku robiłam te wszystkie badania. Na sam koniec tylko gbs.
Hej dzięki, tak GBS miałam właśnie pobrane na wizycie ok no to super to można powiedzieć że wszystko mam teraz czekam.na wyniki tego GBS ....I będzie ok 😉A też byłaś u dr.Kru ?Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Jestem tu nowa, również podchodzę do in vitro miałam już jedną procedurę 3 zarodki ale niestety nie udało się, walczymy dalej w kolejnej procedurze również mam 3 zarodki ale są slabej klasy bo 2.1.1 i tu mam pytanie czy któras z Was miała takie zarodki i była z nich ciąża? Pozdrawiam.
Berbeć. lubi tę wiadomość
-
Lili8883 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, również podchodzę do in vitro miałam już jedną procedurę 3 zarodki ale niestety nie udało się, walczymy dalej w kolejnej procedurze również mam 3 zarodki ale są slabej klasy bo 2.1.1 i tu mam pytanie czy któras z Was miała takie zarodki i była z nich ciąża? Pozdrawiam.
Wcześniejsze wszystkie były lepsze -możesz zobaczyć u mnie poniżej- a nic z tego nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 09:39
Berbeć. lubi tę wiadomość
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
alexxandra_aa wrote:kochana- ja chodzę do doktora AB. Co do IUI nie pomogę, bo jesteśmy w trakcie iVF. Ale leczyliśmy się w dwóch innych klinikach i dopiero doktor AB stwierdzi, że prócz mojego jednego droznego jajwodu i PCOS- mąź ma słabe nasienie. Gdzie wcześniej nikt nie widział problemu.
Czasami ktoś świeżym okiem jak spojrzy, to może być nowa diagnoza. -
Nowa38 wrote:Nie, nie, ja ciąży nie prowadziłam w medarcie.
A ok rozumiem ☺☺Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Dziewczyny ile kosztują badania prenatalne w trzecim trymestrze po podwyżce? Było 350zl a jest?
I czy zawsze dr. SZ robi zdjęcia 3D czy trzeba się upomnieć?Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
Apolonia87 wrote:Dziewczyny ile kosztują badania prenatalne w trzecim trymestrze po podwyżce? Było 350zl a jest?
I czy zawsze dr. SZ robi zdjęcia 3D czy trzeba się upomnieć?
400 po podwyzce, przyjdzie SMS
Mi zrobił tylko raz, nawet bez prosby.
Przy pozostałych nawet nie pytałam.Apolonia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pom-pon wrote:400 po podwyzce, przyjdzie SMS
Mi zrobił tylko raz, nawet bez prosby.
Przy pozostałych nawet nie pytałam.Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
nick nieaktualnyApolonia87 wrote:SMS z przypomnieniem o wizycie już dostałam, ale o podwyżce ani słowa😜😜
U mnie Sz robil zdjecia sam z siebie i dostalismy lacznie ok. 5 z buzia Malutkiej jak sie usmiecha, ciumka, ziewa 😍 Gdzies je tu chyba nawet wstawialam na forum.
Tak ze cisnij go, zeby zrobil, zwlaszcza jak podniosl cene za badanie 🙂Apolonia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:Zawsze jest szansa..wielokrotnie z dobrze rokujacych zarodkow ciazy nie ma, a z tych slabszej klasy są. Powodzenia. U kogo jestes?
-
nick nieaktualnyLili8883 wrote:Dziękuje za odp. Dokładnie z tego co piszesz i czytam tak to wygląda tylko w moim przypadku była ciąża z 5.1.1 ale niestety poroniłam, a z kolejnych slabych zarodków brak ciąży teraz druga procedura i ponownie takie słabe zarodki pierwszy transfer z 2.1.1 już nieudany zostały się jeszcze dwa takie same i martwię się czy to w ogóle wyjdzie czy zbierać kasę na kolejna procedurę bo ja in vitro z kd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili8883 wrote:Dziękuje za odp. Dokładnie z tego co piszesz i czytam tak to wygląda tylko w moim przypadku była ciąża z 5.1.1 ale niestety poroniłam, a z kolejnych slabych zarodków brak ciąży teraz druga procedura i ponownie takie słabe zarodki pierwszy transfer z 2.1.1 już nieudany zostały się jeszcze dwa takie same i martwię się czy to w ogóle wyjdzie czy zbierać kasę na kolejna procedurę bo ja in vitro z kd.