MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaileys, z tego co ja się orientuje, to dr KRU ma mieć urlop od 8-18.08. W ogóle się nie stresuj, tym ze go nie ma. Jeśli minie Twój termin, zgłoś się po prostu do szpitala, powiedz ze termin minął, słabo odczuwasz ruchy i wierz mi, ze już nikt Cię stamtąd nie wypuści 😊 Jeśli Twoja córeczka rzeczywiście będzie miała ponad 4kg to oni sami w szpitalu zadecydują o CC.
Co do liści maliny, daktyli, itd. to one nie wywołują porodu, jedynie go usprawniają, wpływając na ukrwienie macicy...i w tym sensie działają na pewno!! Mam to przetestowane 😜
Jest jeden sposób na wywołanie akcji porodowej i skurczy, mogę Ci napisać na priv, jeśli chcesz 😊 Tylko nie wiem czy decydujesz sie na poród SN czy jednak obstawiasz przy CC.baileys lubi tę wiadomość
-
Marta12 wrote:Kochana, to już choroba 21 w ...taka prawda ja w swoim gronie mam znajomych którzy już wiedzą że nie będą mieć dzieci bo natura im nie da ,a na więcej prób kasy nie mają...
Z mojej rodziny stryjek jest bezdzietny z żoną.
Od str męża babcia miała przynajmniej 5 poronień, brat dziadka bezdzietny, dalsza ciotka przekwitła przed 30stką i dalsza kuzynka z mężem lat 50 bezdzietni.
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualnymama-jaga wrote:Baileys, z tego co ja się orientuje, to dr KRU ma mieć urlop od 8-18.08. W ogóle się nie stresuj, tym ze go nie ma. Jeśli minie Twój termin, zgłoś się po prostu do szpitala, powiedz ze termin minął, słabo odczuwasz ruchy i wierz mi, ze już nikt Cię stamtąd nie wypuści 😊 Jeśli Twoja córeczka rzeczywiście będzie miała ponad 4kg to oni sami w szpitalu zadecydują o CC.
Co do liści maliny, daktyli, itd. to one nie wywołują porodu, jedynie go usprawniają, wpływając na ukrwienie macicy...i w tym sensie działają na pewno!! Mam to przetestowane 😜
Jest jeden sposób na wywołanie akcji porodowej i skurczy, mogę Ci napisać na priv, jeśli chcesz 😊 Tylko nie wiem czy decydujesz sie na poród SN czy jednak obstawiasz przy CC.
Dzieki!😊 Jesli znasz jakas magiczna metode, to chetnie poprosze! Poki co stosuje sposoby: seks, sutki, spacery, sprzatanie, skakanie na pilce, slodycze, schody 😁 I kurde nic 😉
Ja chcialam od poczatku porod SN, mam wysoki prog bólu, nie boje sie rodzic, chodzilam na zajecia oddechowe w SzR, Mała dobrze ulozona. Dopiero spora waga Kluski wywołała temat CC... Cesarki bardzo nie chce glownie ze wzgledu na pozniejsze powiklania, bo spodziewam sie ognisk endometriozy w bliznie za kilka lat. Przy tej chorobie CC zawsze powinno byc ostaecznoscia
-
Ruda2017 wrote:Nie tylko 21 wieku. Kiedyś też to było ale grono znajomych było ograniczone już nie mówiąc o tv, książkach i szeroko pojętej informacji o problemie.
Z mojej rodziny stryjek jest bezdzietny z żoną.
Od str męża babcia miała przynajmniej 5 poronień, brat dziadka bezdzietny, dalsza ciotka przekwitła przed 30stką i dalsza kuzynka z mężem lat 50 bezdzietni.
No w sumie masz rację, wtedy to.nie było.naglosnione....nie było takich klinik i podejść do in vitro...nikt o tym nie słyszał 😋 no nic więc można powiedzieć że mamy na tyle szczęścia że mamy dostęp do specjalistów lepszy...niż nasi przodkowie....A to co piszą dziewczyny odnośnie przepelnienia kliniki to racja ...coraz częściej są opóźnienia wizyty są nawet na 20 30 bo tak będę mieć kolejną wizytę szok....całe dnie pełno ludzi....Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
baileys wrote:Dzieki!😊 Jesli znasz jakas magiczna metode, to chetnie poprosze! Poki co stosuje sposoby: seks, sutki, spacery, sprzatanie, skakanie na pilce, slodycze, schody 😁 I kurde nic 😉
Ja chcialam od poczatku porod SN, mam wysoki prog bólu, nie boje sie rodzic, chodzilam na zajecia oddechowe w SzR, Mała dobrze ulozona. Dopiero spora waga Kluski wywołała temat CC... Cesarki bardzo nie chce glownie ze wzgledu na pozniejsze powiklania, bo spodziewam sie ognisk endometriozy w bliznie za kilka lat. Przy tej chorobie CC zawsze powinno byc ostaecznoscia
Widzę że ostro do " pracy " wzieliscie się z mężem...Zazdro haha ja muszę Jeszcze czekać 😁😘😘to już niedługo na forum powitamy mała kobietke 😍😍baileys lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
nick nieaktualny
-
baileys wrote:Marta12, a mialam zapytac jak Ci sie nadala babka jajowata? Dziala na Twoje jelita? Bo to chyba Tobie doradzalam z tego co pamietam 😉
O i to jak haha jest naprawdę dobrze czuje się szczuplejsza 🤣😂A tak serio nawet preparat na żelazo nie hamuje więc co rano idę bez problemu ....dziękuję bardzo 😘Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
nick nieaktualnyMarta12 wrote:O i to jak haha jest naprawdę dobrze czuje się szczuplejsza 🤣😂A tak serio nawet preparat na żelazo nie hamuje więc co rano idę bez problemu ....dziękuję bardzo 😘
Super, cieszę się bardzo! <babkajajowatateam>Marta12 lubi tę wiadomość
-
Oblivion wrote:10+4
W poniedziałek oddałam krew, wynik miałam w czwartek, niestety złyMedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
Ja jeszcze dodam pytanie jaki koszt takich badań u nas w alabie?Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Mera wrote:Oblivion teraz robiłaś ??😓 jeśli mogę spytać to co wyszło w wyniku? I co dalej zrobiłaś ?mialas wskazania do tego badania?
Poszłam po prostu do Neomedicy w Poznaniu do labu na pobranie krwi, koszt chyba 2200 (jakos tak)
Wskazaniem hmm był wiek...
Wyszedł mi zp Downa. Potem miałam biopsję kosmówki... -
Oblivion wrote:Robiłam w poprzedniej ciąży.
Poszłam po prostu do Neomedicy w Poznaniu do labu na pobranie krwi, koszt chyba 2200 (jakos tak)
Wskazaniem hmm był wiek...
Wyszedł mi zp Downa. Potem miałam biopsję kosmówki...MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
nick nieaktualny