MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybitwa wrote:Hej dziewczyny...nie mam pojęcia, czy ktoras z Was mnie pamięta, ale wracam do gry.
Po 5 transferach, 2 procedurach w Wa-wie zaczynamy wkrótce podejscie nr 3 w MedArt w Poznaniu.
Wiele okrutnych momentów za nami, ale spróbujemy teraz znów..napiszę więcej dzisiaj na spokojnie, chcialam sie póki co z Wami przywitać po długiej przerwie ..
Oby Medart był dla Was szczęśliwy!!!Medartka, kinga25 lubią tę wiadomość
-
Czy to prawda że duphaston trzeba brać co 8 godz? Tak mam napisane w zaleceniach po szpitalnych.😯
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 19:39
📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
Dzięki dziewczyny 🤗 już mam rozpiskę co kupić wg Waszych zaleceń i mam nadzieję że się uchronię przed hiperką bo w tych czasach leżeć w szpitalu w razie czego to kiepski pomysł 😏 mam dawkę Puregonu 400 wiec spodziewam się sporych wrażeń podczas tej stymulacji 🎉😂
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Witajcie po krótkiej przerwie. Ponownie wracam do tematu immunologii i badań. Czy któraś z pacjentek dr K omawiała z nią ten temat? Jakie było zdanie pani dr co do immunologii? Wykonywała któraś badania na własna rękę np. u doc. Paśnika i później pokazywała je dr? Jakie było postępowanie po tych badaniach? Czy w MedArt ktoś w ogóle bierze pod uwagę immunologię?
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Medartka wrote:Witajcie po krótkiej przerwie. Ponownie wracam do tematu immunologii i badań. Czy któraś z pacjentek dr K omawiała z nią ten temat? Jakie było zdanie pani dr co do immunologii? Wykonywała któraś badania na własna rękę np. u doc. Paśnika i później pokazywała je dr? Jakie było postępowanie po tych badaniach? Czy w MedArt ktoś w ogóle bierze pod uwagę immunologię?
Pani Dr nawet nie chciała spojrzeć na wyniki tych badań od Paśnika, rzuciła tylko coś pod nosem, że ona ich nie zleciła i jak sobie je na własną rękę zrobiłam to moja sprawa, bo ona ich pod uwagę nie bierze. Także foszek poszedł chyba delikatny 😉
Wydaje mi się że wszyscy z Medart maja te sama lub podobna politykę.
Antonina: zapro przyjęte, pisz!
A gustu jak tak masz rozpisane to tak bierz najlepiej, ewentualnie na najbliższej wizycie dopytasz.
Antonina lubi tę wiadomość
-
Matilda19 wrote:Dzięki dziewczyny 🤗 już mam rozpiskę co kupić wg Waszych zaleceń i mam nadzieję że się uchronię przed hiperką bo w tych czasach leżeć w szpitalu w razie czego to kiepski pomysł 😏 mam dawkę Puregonu 400 wiec spodziewam się sporych wrażeń podczas tej stymulacji 🎉😂
Rybitwa no witamy, witamy z powrotem!!! Jestes juz po wizycie u dr K?Matilda19 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mysza1986 wrote:Pani Dr nawet nie chciała spojrzeć na wyniki tych badań od Paśnika, rzuciła tylko coś pod nosem, że ona ich nie zleciła i jak sobie je na własną rękę zrobiłam to moja sprawa, bo ona ich pod uwagę nie bierze. Także foszek poszedł chyba delikatny 😉
Wydaje mi się że wszyscy z Medart maja te sama lub podobna politykę.
Antonina: zapro przyjęte, pisz!
A gustu jak tak masz rozpisane to tak bierz najlepiej, ewentualnie na najbliższej wizycie dopytasz.
To niefajnie:/ czyli wykonałaś badania (napiszesz jakie?) ale nawet nie zostały wzięte pod uwagę? Coś z nich wyszło, jakieś wartościowe informacje od Paśnika? I jak się dalej sytuacja potoczyła po „foszku” i olaniu wyników, bo po pasku widzę, ze zaraz finał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 20:44
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Medartka wrote:To niefajnie:/ czyli wykonałaś badania (napiszesz jakie?) ale nawet nie zostały wzięte pod uwagę? Coś z nich wyszło, jakieś wartościowe informacje od Paśnika? I jak się dalej sytuacja potoczyła po „foszku” i olaniu wyników, bo po pasku widzę, ze zaraz finał?
Mysza zrobila dr K na zlosc i zaszla w ciaze w cyklu, ktory dr K spisala na straty 🙈Medartka, Imbirek91, Catlady, Luluiza, Starajacsieocud, Kaach, diversik89, mika_do, iMonia, panizajączkowa lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
antonna wrote:Mysza zrobila dr K na zlosc i zaszla w ciaze w cyklu, ktory dr K spisala na straty 🙈
A dokładniej? O ile mogę prosić o szczegóły? Bo ja już nie wiem, co robić
chciałabym się poradzic Paśnika i wykonać badania, ale jak maja być „olane” to sama nie wiem...
Ja biorę mniej więcej co 12 ale ja mam 2 tabletki na dobę, a Ty mówiłaś że masz 3 więc pewnie dlatego co 8 hA gustu wrote:Czy to prawda że duphaston trzeba brać co 8 godz? Tak mam napisane w zaleceniach po szpitalnych.😯starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
nick nieaktualnyMedartka wrote:Witajcie po krótkiej przerwie. Ponownie wracam do tematu immunologii i badań. Czy któraś z pacjentek dr K omawiała z nią ten temat? Jakie było zdanie pani dr co do immunologii? Wykonywała któraś badania na własna rękę np. u doc. Paśnika i później pokazywała je dr? Jakie było postępowanie po tych badaniach? Czy w MedArt ktoś w ogóle bierze pod uwagę immunologię?
Jeżeli chcesz to możemy pogadac na priv, wysłałam zaproszenie i opiszę jak wyglądał mój kompromis z doktorem odnośnie immunologi i jak argumentował doktor zalecenia doc Pasnika.Medartka lubi tę wiadomość
-
Matilda19 wrote:Dzięki dziewczyny 🤗 już mam rozpiskę co kupić wg Waszych zaleceń i mam nadzieję że się uchronię przed hiperką bo w tych czasach leżeć w szpitalu w razie czego to kiepski pomysł 😏 mam dawkę Puregonu 400 wiec spodziewam się sporych wrażeń podczas tej stymulacji 🎉😂
Jakie masz AMH? -
kinga25 wrote:Jeżeli chcesz to możemy pogadac na priv, wysłałam zaproszenie i opiszę jak wyglądał mój kompromis z doktorem odnośnie immunologi i jak argumentował doktor zalecenia doc Pasnika.
Napisałam wiadomość
kinga25 wrote:Jeżeli chcesz to możemy pogadac na priv, wysłałam zaproszenie i opiszę jak wyglądał mój kompromis z doktorem odnośnie immunologi i jak argumentował doktor zalecenia doc Pasnika.
Ale też właśnie słyszałam, że w medarcie rzadko kiedy bawią się w immunologię..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 21:23
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Medartka wrote:
A dokładniej? O ile mogę prosić o szczegóły? Bo ja już nie wiem, co robić
chciałabym się poradzic Paśnika i wykonać badania, ale jak maja być „olane” to sama nie wiem...
PS poszukam tych badań jutro jakoś bo to było że 2 lata temu i już nie pamiętam...Medartka, Mrs.P, Kaach lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Ja walnęłam foszka na nią i na drugą procedurę przeniosłam się do invinedu, tam dr Sroka respektował zalecenia Pasnika, miałam podawany intralipid dozylnie i acofil przez cewnik domacicznie. Niestety mimo to z 2 transferów jeden był udany ale poronienie. (1 procedura, 3 transfery x2 zarodki, jedna ciąża też poroniona). Na 3 procedurę wróciłam do Medartu ale do transferu nigdy nie doszło (endo nie rosło, hormony szalał już po tych 2 procedurach) więc zaczęłam chodzić do akupunkturzystki i naturoterapeutki i w cyklu który dr K skreslila zaszłam w swoją pierwszą naturalna ciąże 😆 przez pierwsze tygodnie wmawiała mi że to na pewno pozamaciczna bo endo było za cienkie, a dziś to endo ma ponad 3kg PS dr K nawet ost. Sama z siebie do mnie napisała co tam jak tam więc chyba mnie dość dobrze zapamiętała 😉
PS poszukam tych badań jutro jakoś bo to było że 2 lata temu i już nie pamiętam...
Odpisałaś?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️