MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Luluiza wrote:Nauczysz się, potem pójdzie sprawniej.
Niech rzuci kamień, która nie miała siniaka, ba kilkunastu nawet🤪
Ja mam metodę bardzo powolnego podawania i to jest to, siniaki się nie robią zbyt często i nie boli tak mocno.
Czyli beta za ok 12/13 dni ? 🙏🏻☘️💁🏻♀️😊
Haha, ja myślałam, że im szybciej wstrzyknę tym będzie mniej bolało 🙈😆.
Ale niestety nie pomogło zbytnio 😂.
Test ciążowy lub okres 1.05 🥺.
Zrobiłam wszystko co się dało, już nic nie mogę zrobić.
Teraz clexane, duohaston, estrofem..
Którejś się udało z takim zestawem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 19:40
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny . Jeśli ta ciąża się uda bo wiadomo że może być różnie to dopiero początek . To będę z Kru jeszcze dyskutować o twarde dowody na ten gluten . Powiedzcie mi proszę kiedy jest jakaś pierwsza ewentualna wizyta na której było by coś widać i można stwierdzić że puki co jest ok ?
-
Mi✊😍😉 hehehe trzymam za Ciebie kciuki 😍❤️✊😊Martynkowo wrote:Haha, ja myślałam, że im szybciej wstrzyknę tym będzie mniej bolało 🙈😆.
Którejś się udało z takim zestawem?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Za dużo za dużo wrote:Dzięki dziewczyny . Jeśli ta ciąża się uda bo wiadomo że może być różnie to dopiero początek . To będę z Kru jeszcze dyskutować o twarde dowody na ten gluten . Powiedzcie mi proszę kiedy jest jakaś pierwsza ewentualna wizyta na której było by coś widać i można stwierdzić że puki co jest ok ?
Wcześniej pewnie zobaczą pęcherzyk ciążowy ale chyba warto poczekać i zobaczyć serduszko ❤Za dużo za dużo lubi tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Diversik, gratulacje!
Pamiętam dzień Twojego transferu, bo siedziałam w poczekalni do dr Sz z tym wielkim brzuszyskiem 🙈 a tu już nawet Twoje dziecię na świecie. Jak ten czas leci!diversik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Haha, ja myślałam, że im szybciej wstrzyknę tym będzie mniej bolało 🙈😆.
Którejś się udało z takim zestawem?
Chyba wielu, pamiętaj że sporo dziewczyn nie ujawnia się tutaj, tylko czytają 🤓
Życzę Tobie żeby szybko się udało, każda próba to będzie tez próba Twojego charakteru, zawsze jest bardzo smutno, kiedy nie wychodzi 💔 i człowiek przeżywa 😞 dlatego od teraz myśl pozytywnie i czekaj spokojnie na test 😊😉Kaach lubi tę wiadomość
-
Luluiza wrote:Chyba wielu, pamiętaj że sporo dziewczyn nie ujawnia się tutaj, tylko czytają 🤓
Życzę Tobie żeby szybko się udało, każda próba to będzie tez próba Twojego charakteru, zawsze jest bardzo smutno, kiedy nie wychodzi 💔 i człowiek przeżywa 😞 dlatego od teraz myśl pozytywnie i czekaj spokojnie na test 😊😉
Nie dziękuję 🤞🤞🤞.
Tak, teraz spokojnie czekam na test. Co ma być to będzie.
Ale clexane to będzie gruba akcja 🤣.
Puregonik przy tym to pikus 🤣13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
niezapominajka12345 wrote:Mi✊😍😉 hehehe trzymam za Ciebie kciuki 😍❤️✊😊
Pozwolę zwrócić się do Ciebie personalnie:) z Twojego opisu widzę, że nasza sytuacja jest bardzo podobna!mam podchodzić do 1 IUI w MedArt i zastanawiam się jak oni podchodzą do kwestii TSH przy IUI, najświeższy wynik pokazał mi TSH powyżej 5 (wcześniej było około 2:/). Miałaś jakieś restrykcje co do tego parametru przed IUI?
Z góry dzięki za odpowiedź!
Gratuluję szczęścia!niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Mi✊😍😉 hehehe trzymam za Ciebie kciuki 😍❤️✊😊13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Hej 😊 najlepiej żeby tsh było w granicy 1-2, u mnie tak mniej więcej zawsze się utrzymuje więc szczerze mówiąc nic mi nie mówili, ale raczej jeśli masz powyżej 5 to najpierw trzeba będzie zbic to tsh lekami i dopiero podchodzić, tak przynajmniej myślę. Ja jak zaszłam to miałam ok 2.5 teraz zeszło do 1.5. Powodzenia 😍✊😊malamarta234 wrote:Pozwolę zwrócić się do Ciebie personalnie:) z Twojego opisu widzę, że nasza sytuacja jest bardzo podobna!
mam podchodzić do 1 IUI w MedArt i zastanawiam się jak oni podchodzą do kwestii TSH przy IUI, najświeższy wynik pokazał mi TSH powyżej 5 (wcześniej było około 2:/). Miałaś jakieś restrykcje co do tego parametru przed IUI?
Gratuluję szczęścia!starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
malamarta234 wrote:Pozwolę zwrócić się do Ciebie personalnie:) z Twojego opisu widzę, że nasza sytuacja jest bardzo podobna!
mam podchodzić do 1 IUI w MedArt i zastanawiam się jak oni podchodzą do kwestii TSH przy IUI, najświeższy wynik pokazał mi TSH powyżej 5 (wcześniej było około 2:/). Miałaś jakieś restrykcje co do tego parametru przed IUI?
Gratuluję szczęścia!
Dokładnie tak jak pisze niezapominajka.
Ja również musiałam najpierw zbić tsh (jako jedne z wielu)aby podejść do IUI.niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, w piątek zostałam szczesliwa mama 3200g i 51cm do kochania. ❤
Mysza1986, Antonina, Angel9306, Anulas, Catlady, bdziągwa, Panna Migotka, anakonda, Za dużo za dużo, niezapominajka12345, JustynaFrog, Nowa38, mika_do, Kaach, Maggy, Gaja88, Matilda19, Luluiza, truskawka26, Imbirek91, Pom-pon, Aliglam, diversik89, iMonia, Mera lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Gratulacje🥰 co to za fala się tutaj zrobiła 😉
staraczki wolne brzuchy do przejęcia się DLA Was sypią 😘
Mysza, a Ty również na bezsenności cierpisz🙉
Choć u mnie dziś aż tak źle nie było, ale ostatnimi czasy od 2 do 5 siedzę na Netfliksie A później w ciągu dnia odstpiam🤣
-
nick nieaktualny
-
Ewelina33 wrote:Witajcie, w piątek zostałam szczesliwa mama 3200g i 51cm do kochania. ❤Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
kinga25 wrote:Antonina-a Ty jak się czujesz? Nie ukrywam już nie mam czasu jak kiedyś, śledzić dokładnie forum, dziewczynki coraz bardziej absorbujace do tego praca 🙈
Dziekuje, że pytasz 😘
Jak to na końcówce bywa już średnio z tym samopoczuciem. Coraz ciężej, nocki praktycznie nie przespane. Mała dość często robi sobie dyskotekę w brzuszku około 22🙉 Czasami mam wrażenie mi przez brzuch wyleci😊
Troszkę stres mnie już dopada😉
Podziwiam Ciebie i inne Mamuśki, które urodziły blizniaki🙉 Ja przy jednym sapie A co dopiero 2😊 -
Mysza1986 wrote:Gratulacje🥰 co to za fala się tutaj zrobiła 😉
staraczki wolne brzuchy do przejęcia się DLA Was sypią 😘
Hahahaha, gdzie mam się ustawić po odbiór? 🤣🥰❤️Mysza1986, Panna Migotka lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️