MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoska wrote:Dziewczyny jutro mam planowany transfer. Mam wyniki progesteronu z dziś 71. Nie za dużo?
Myślę, że to super wynik, ale wiem co czujesz przed transferem miałam około 43 idoktor Ż stwierdził, ze im wyzszy tym lepszyZoska lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Dzięki dziewczyny za odzew w sprawie aku.
Tak dosyć spontanicznie zapisałam się na ten zabieg aku w moim małym mieście, obejrzałam film tej Pani na youtube komu proponuje itd. I brzmiało to tak jakby to był główny cel wizyty. Natomiast na miejscu okazało się, że jest to terapia medycyny integralnej i aku była dodatkiem do psychosomatyki i ewentualnej diety. Niby ok, ale chyba nie tego oczekiwałam, zwłaszcza w tej cenie. Aku to było 15 min i 4 igły. Może jednak skorzystam z Waszych poleceń w Poznaniu, tylko jak to połączyć z wizytami jak nie wiem kiedy wypadnie 3dc. 🤷♀️ -
Mrs.P wrote:Dzięki dziewczyny za odzew w sprawie aku.
Tak dosyć spontanicznie zapisałam się na ten zabieg aku w moim małym mieście, obejrzałam film tej Pani na youtube komu proponuje itd. I brzmiało to tak jakby to był główny cel wizyty. Natomiast na miejscu okazało się, że jest to terapia medycyny integralnej i aku była dodatkiem do psychosomatyki i ewentualnej diety. Niby ok, ale chyba nie tego oczekiwałam, zwłaszcza w tej cenie. Aku to było 15 min i 4 igły. Może jednak skorzystam z Waszych poleceń w Poznaniu, tylko jak to połączyć z wizytami jak nie wiem kiedy wypadnie 3dc. 🤷♀️
Ja właśnie byłam dziś u p. Honoraty Dziel... Myślę że igieł miałam chyba że 12 ...dziś mam 11 dzień i byłam z marszu na pierwszym wolnym terminie. Jeśli będzie wiadomy termin transferu to Pani Honorata zalecała przyjście 3 dni wcześniej na igiełki🙂
Bardzo sympatyczna ,rzeczowa,otwarta ...polecam😁Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Mrs.P wrote:Dzięki dziewczyny za odzew w sprawie aku.
Tak dosyć spontanicznie zapisałam się na ten zabieg aku w moim małym mieście, obejrzałam film tej Pani na youtube komu proponuje itd. I brzmiało to tak jakby to był główny cel wizyty. Natomiast na miejscu okazało się, że jest to terapia medycyny integralnej i aku była dodatkiem do psychosomatyki i ewentualnej diety. Niby ok, ale chyba nie tego oczekiwałam, zwłaszcza w tej cenie. Aku to było 15 min i 4 igły. Może jednak skorzystam z Waszych poleceń w Poznaniu, tylko jak to połączyć z wizytami jak nie wiem kiedy wypadnie 3dc. 🤷♀️Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Jeśli chodzi o Honorate umawiasz się po miesiączce około 7dc i wtedy wizyty chyba są co tydzień jeśli działasz pod transfer z tego co mi mówiła. Ja na razie mam wizyty raz w miesiącu. I igly miałam w stopach brzuch i okolice jajników i macicy na wysokości mostka nadgarstki głowa. Z tego co wiem daje zioła jeśli jest transfer.
Anakonda,dzięki za polecenie p. Honoraty❤️
A zaleciła Ci może - jeśli chodzi o dietę- na kolację coś w rodzaju kaszy jaglanej, która się gotuje 4 godziny. Zapisała mi ręcznie nazwę na kartce, ale za cholerę nie mogę odczytać🙄🙂 może Tobie też to poleciła ?Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
codziennoscnieplodnosci wrote:Wroclaw, mediconcept 🙂
RYBITWA - ja mam zakaz acardu od hematologa. AB twierdzi, że skoro tak chce to ok. Nie wiem czy któraś z Was czytała kiedyś ulotkę?
NOWA25 - w takiej sytuacji trzeba napisać SMS i poprosić o kontakt w celu umówienia wizyty i zawsze oddzwania.
O co chodzi z tą ulotka? Ogólnie to wolę ich nie czytać to można dostać skutków ubocznych od samego czytania 🙈 -
anakonda wrote:Jeśli chodzi o Honorate umawiasz się po miesiączce około 7dc i wtedy wizyty chyba są co tydzień jeśli działasz pod transfer z tego co mi mówiła. Ja na razie mam wizyty raz w miesiącu. I igly miałam w stopach brzuch i okolice jajników i macicy na wysokości mostka nadgarstki głowa. Z tego co wiem daje zioła jeśli jest transfer.
P. Honorata ma dosyć zajęty grafik pewnie? Bo ja mam 150 km do Poznania, więc jakbym mogła zaliczyć wizyty w jednym dniu to byłoby idealnie. Teraz czekam na 3dc i pewnie antyki i wtedy w międzyczasie mogłabym podjechać, a potem fajnie byłoby z wizytami to zgrać. Jeśli dr chce działać tak jak ostatnio, to w sumie jestem go w stanie nawet przewidzieć poźniej żeby w miarę wcześniej się zapisać. 🤔 -
Orientujecie się może jak wyglada sytuacja na polnej? Czy do labolatorium muszę najpierw iść przez rejestrację i nadal są kolejki? Mam trochę badań do zrobienia i się zastanawiam...13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Lilak1992 wrote:A to dr K zaleciła Wam akupunkturę ?
U mnie 9 dzień cyklu, póki co endo rośnie dobrze, ale zapomniałam zapytać dr K o igiełki.
Na jakim etapie Wam zaleciła ?
U mnie na cyklu sztucznym Endo bardzo słabo rosło😕 na wizycie w 3 dniu cyklu (teraz w cyklu naturalnym ) zapytałam dr k czy można skorzystać z akupunktury,powiedziała ,że można 🙂Lilak1992 lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy właśnie na początku ciązy w 4tyg czułyście delikatne pobolewanie w brzuchu/ ciągnięcie?
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Orientujecie się może jak wyglada sytuacja na polnej? Czy do labolatorium muszę najpierw iść przez rejestrację i nadal są kolejki? Mam trochę badań do zrobienia i się zastanawiam...
Na wejściu temperaturę mierzy ochroniarz, później trzeba iść do namiotu przed wejściem i tam znowu mierzą temperaturę i wypełnia się ankietę dot. objawów / wyjazdów za granice itp. Z tym się idzie bezpośrednio do punktu pobrań, tam to dajesz i tam się płaci za badania.
Z kolejkami jest różnie, zależy od godziny i dnia, ale nie ma reguły. -
Lilak1992 wrote:A to dr K zaleciła Wam akupunkturę ?
U mnie 9 dzień cyklu, póki co endo rośnie dobrze, ale zapomniałam zapytać dr K o igiełki.
Na jakim etapie Wam zaleciła ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Mrs.P wrote:P. Honorata ma dosyć zajęty grafik pewnie? Bo ja mam 150 km do Poznania, więc jakbym mogła zaliczyć wizyty w jednym dniu to byłoby idealnie. Teraz czekam na 3dc i pewnie antyki i wtedy w międzyczasie mogłabym podjechać, a potem fajnie byłoby z wizytami to zgrać. Jeśli dr chce działać tak jak ostatnio, to w sumie jestem go w stanie nawet przewidzieć poźniej żeby w miarę wcześniej się zapisać. 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2020, 22:26
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Dziewczyny, czy jak już wiedziałyście, że odbędzie się transfer, to po transferze brałyście jakieś wolne od pracy? Tydzień? Dwa? Nie mam pracy fizycznej, ale dość mocno stresującą z wysokim tempem pracy. Nie wiem czy ma to wpływ i może lepiej pobyć kilka dni w domu. Jak to jest/było/planujecie u Was?
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, czy jak już wiedziałyście, że odbędzie się transfer, to po transferze brałyście jakieś wolne od pracy? Tydzień? Dwa? Nie mam pracy fizycznej, ale dość mocno stresującą z wysokim tempem pracy. Nie wiem czy ma to wpływ i może lepiej pobyć kilka dni w domu. Jak to jest/było/planujecie u Was?
Ja chodzilam do pracy. Praca biuro dość odpowiedzialna i często stresująca. Ale gdybym siedziala w domu i myslala czy się udało czy nie to na pewno większy bym miała stresKora88 lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, czy jak już wiedziałyście, że odbędzie się transfer, to po transferze brałyście jakieś wolne od pracy? Tydzień? Dwa? Nie mam pracy fizycznej, ale dość mocno stresującą z wysokim tempem pracy. Nie wiem czy ma to wpływ i może lepiej pobyć kilka dni w domu. Jak to jest/było/planujecie u Was?
Ja wzięłam wolne. Też mam stresująca pracę, niby biurowa ale na akord, bałam się że zaprzepaszcze transfer przez stres. Gdyby nie to, to bym chodziła do pracy, żeby nie myśleć za dużo i nie czytać tego co w necie 😉Kora88 lubi tę wiadomość
-
Rybitwa wrote:a bierzecie acard?moze od tego mam takie wybroczyny
Ja odstawiłam acard kilka dni temu i też mam wybroczyny,.siniaki itd.
Nie raz miesiąc bez siniaków A ostatnio aż krzyknęłam jak zobaczyłam w lustrze siniaki 😭
Generalnie nie wiem czy nie chodzi o napięcie skóry na brzuchu i jakość igły. Bardzo długi czas było wszystko dobrze, gdy mąż robił mi zastrzyk najniżej jak się da i najdalej od pępka. Leżałam na plecach i się nie ruszałam po zastrzyku i było ok. Teraz już nie da rady leżeć na plecach, bo dzieciątko kopie mnie niesamowicie podczas zastrzyków i mam siniaki.
Chyba znowu przejdziemy do zastrzykow w pośladki, ech.
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów