MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak jest z przyjęciami u dr K? Ostatnio słyszałam jak rejestratorka mowila przez telefon, ze dr nie jest w stanie pomóc każdej pacjentce i zaprasza do dr Kru :>.13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Lena 87 wrote:Na spokojnie przemyslisz i podejmiesz decyzje 🙂jak widzisz ile ludzi tyle opinii.Ja znam dr.Ż bo chodziłam do niego kilka lat temu z pierwszym mężem.Jak po kilku latach wróciłam z obecnym mężem to po pierwszej wizycie powiedział,że więcej do Niego nie pójdziemy😜i tak zmieniłam na A.B transfery mieliśmy dwa i przebiegły w bardzo miłej atmosferze na koniec życzył wszystkiego dobrego nie chce go przechwalic bo może jeszcze nie trafiłam na jego gorszy dzień 😋
-
Lili❤️ wrote:Rozumiem 🙂 No dokładnie, każdej z nas inaczej podpasuje się dany lekarz 🙂 a jak chodziłaś do dr. Ż to byłaś zadowolona? Mój mąż mówi, żeby jeszcze zostac u dr. Ż..
To było dawno temu jeszcze klinika była koło Castoramy.Ogolnie zawsze uważałam go za bardzo dobrego lekarza mimo,że nie doczekałam się upragnionej ciąży.Mial też swoje wejścia ale jakoś się tym zbytnio nie przejmowalam.Po Dr.Ż odwiedziłam jeszcze kilku lekarzy bo wtedy jeszcze byłam młodziutka i po pierwsze miałam nadzieję,że zdarzy się cud i uda się naturalnie a po drugie nie stać mnie było na in vitro.Ostatni mój lekarz przyjmował na Kościelnej i to właśnie On polecił mi Dr.A.B a że mężowi nie spodobał się Dr.Ż to zdecydowaliśmy się na A.B.Moze Twój mąż ma rację bo jeśli pójdziesz do dr.K a transfer i tak ma robić Ż to chyba bez sensu -
Lena 87 wrote:To było dawno temu jeszcze klinika była koło Castoramy.Ogolnie zawsze uważałam go za bardzo dobrego lekarza mimo,że nie doczekałam się upragnionej ciąży.Mial też swoje wejścia ale jakoś się tym zbytnio nie przejmowalam.Po Dr.Ż odwiedziłam jeszcze kilku lekarzy bo wtedy jeszcze byłam młodziutka i po pierwsze miałam nadzieję,że zdarzy się cud i uda się naturalnie a po drugie nie stać mnie było na in vitro.Ostatni mój lekarz przyjmował na Kościelnej i to właśnie On polecił mi Dr.A.B a że mężowi nie spodobał się Dr.Ż to zdecydowaliśmy się na A.B.Moze Twój mąż ma rację bo jeśli pójdziesz do dr.K a transfer i tak ma robić Ż to chyba bez sensu
-
Lili❤️ wrote:Rozumiem 🙂 No dokładnie, każdej z nas inaczej podpasuje się dany lekarz 🙂 a jak chodziłaś do dr. Ż to byłaś zadowolona? Mój mąż mówi, żeby jeszcze zostac u dr. Ż..
Ja mam takie doświadczenie, że transfer był bezbolesny, trwał bardzo krótko. To też definiuje moją opinie o nim, może jak by było inaczej to bym miała inne zdanie. Po punkcji też nie przyszedł, ale w sumie zrobił swoje zadanie.
Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻Figasmakiem, Kaach lubią tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Jestem u Ż, kiedyś przeczytałam o nim, że jest konkretny i skuteczny, nie głaszcze i nie mówi że wszystko będzie dobrze, ale ta osoba napisała, że nie oczekuje nadzieji tylko wyniku, na który wydaje mi się być nastawiony doktor. Było kilka kiepskich wizyt, ale rzeczywiście oni tam 7 dni pracują i są tylko ludźmi i mają gorsze dni- tak to sobie tłumaczyłam. Jeśli jednak ktoś ma potrzebę takiego wsparcia emocjonalnego, to nie u Ż raczej. On mówi jak jest, bez owijania, które może by się czasem przydało.
Ja mam takie doświadczenie, że transfer był bezbolesny, trwał bardzo krótko. To też definiuje moją opinie o nim, może jak by było inaczej to bym miała inne zdanie. Po punkcji też nie przyszedł, ale w sumie zrobił swoje zadanie.
Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻 -
Lili❤️ wrote:Widzę, że transfer za pierwszym razem udany? 🙂 Tak zgadzam się z tobą to są tylko ludzie. Zawsze mówi co myśli co do sposobu leczenia i sytuacji i to mi odpowiadało. Ważne, aby był skuteczny..Nadszedł dzień transferu i dr dwa razy mi próbował włożyć zarodek i widziałam po nim że coś nie tak, i o zrostach mówił że chyba mam 🤔 i dlatego mam zdanie takie jakie mam, bo nabrałam dużo wątpliwości. Wszystkim jakoś szybko poszło w dniu transferu, a mi jakoś nie.. Chcę zrobić histeroskopie.. Ale czy będą chcieli mi ją zrobić 🤔
Myślę,że jak Dr.mial takie problemy przy transferze to chyba sam zaproponuje żeby to sprawdzić co nie? -
Lena 87 wrote:Myślę,że jak Dr.mial takie problemy przy transferze to chyba sam zaproponuje żeby to sprawdzić co nie?