X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Carolineee Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Zaczynam myśleć o kolejnym trasferze, ostatniego zdrowego zarodka. W marcu Paśnik i chyba też pòjde na akupunkture.
    Czy pamiętacie jak nazywa sie ta kobieta, ktora poleca Pani Doktor K? I gdzie przyjmuje?
    Szukam na forum ale tylko stron do przekopania, że nie mogę znalezc ;/

• Lumiko Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolineee wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Zaczynam myśleć o kolejnym trasferze, ostatniego zdrowego zarodka. W marcu Paśnik i chyba też pòjde na akupunkture.
    Czy pamiętacie jak nazywa sie ta kobieta, ktora poleca Pani Doktor K? I gdzie przyjmuje?
    Szukam na forum ale tylko stron do przekopania, że nie mogę znalezc ;/

Honorata Dziel🙂przyjmuje na Dąbrowskiego w Poznaniu .jak wpiszesz w neta to na pewno znajdziesz 😉
    Powodzenia✊🍀

P.s. wielkopolskie centrum terapii naturalnych,tak ten ośrodek się nazywa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 20:07

Carolineee lubi tę wiadomość

Starania naturalne styczeń 2017

Medart - 20.03.2019
    Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
    Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.

7 dpt Beta. 46.2
    11 dpt. Beta. 310,60
    14 dpt. Beta. 1.195
    18 dpt. Beta 6.840
    22 dpt. Beta. 22.006
    26 dpt. Beta 53.940

27 dpt 💓 i chłopak

atdcanli6zykm8lv.png
  • Lumiko Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa90😀😀😀😀gratulacje i trzymam kciuki za przyrosty i pozytywne zakończenie za kilka miesięcy✊✊

Magdaa90 lubi tę wiadomość

Starania naturalne styczeń 2017

Medart - 20.03.2019
    Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
    Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.

7 dpt Beta. 46.2
    11 dpt. Beta. 310,60
    14 dpt. Beta. 1.195
    18 dpt. Beta 6.840
    22 dpt. Beta. 22.006
    26 dpt. Beta 53.940

27 dpt 💓 i chłopak

atdcanli6zykm8lv.png
  • Agggusiaczek Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2021, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy dr K odpisuje zawsze na smsy? Napisałam w piątek do niej i do dzisiaj nie odpisała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lumiko wrote:
    Magdaa90😀😀😀😀gratulacje i trzymam kciuki za przyrosty i pozytywne zakończenie za kilka miesięcy✊✊

Dziękuje 🥰 na razie jestem ostrożna , powtarzam bete w poniedziałek 🙏🏼

• Mikka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agggusiaczek wrote:
    Dziewczyny, czy dr K odpisuje zawsze na smsy? Napisałam w piątek do niej i do dzisiaj nie odpisała.

Czasem zdarza się ze nie odpisuje. Myślę ze jest tak zasypana wiadomościami ze czasem jej cos umknie. ... jak coś pilnego to przypomnij sie:) a jak np recepty to może przez rejestrację?

Agggusiaczek lubi tę wiadomość

• Carolineee Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2021, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lumiko wrote:
    Honorata Dziel🙂przyjmuje na Dąbrowskiego w Poznaniu .jak wpiszesz w neta to na pewno znajdziesz 😉
    Powodzenia✊🍀

P.s. wielkopolskie centrum terapii naturalnych,tak ten ośrodek się nazywa
    Dziekuje !!!!❤️❤️❤️

• m1990 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2021, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka wrote:
    Czasem zdarza się ze nie odpisuje. Myślę ze jest tak zasypana wiadomościami ze czasem jej cos umknie. ... jak coś pilnego to przypomnij sie:) a jak np recepty to może przez rejestrację?

Mi tez właśnie tak samo się zdarza tym bardziej ze jest to druga sytuacja w tym miesiącu. Na początku cyklu jak miałam badania krwi i teraz jak jestem 24dc i dostałam plamienia a staraliśmy się naturalnie

Dieta bezglutenowa
    Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75,
    Skłonność do plamień przed miesiączka

Medart- 6.2020 - I wizyta
    23.11.2020 - I IUI, pękniete , Gonal 50, Ovitrelle
    30.03.2021 - II IUI , 3 pęcherzyki, niepękniete , Gonal 75jedn., Ovitrelle,

InVimed = 09.2022
    11.2022- punkcja, pobranych komórek 12 z czego 6 podano do zapłodnienia i została jedna śnieżynka 4BB
    23.12.2022 - transfer mrożony , 4BB
    2.01.2023 - HCG 0,1

16.02 - punkcja , 4 zarodki ( 4AA, 4AB, 4BB, 4AB )
    14.03 - transfer, zarodek 4AA
    24.03 - HCG 0,1

11.04.2023 - Wizyta kontrolna może podejmiemy się transferu na naturalnym cyklu bo endometrium grubosc 10 , progesteron 0,46 w 14DC

18.04 transfer 2 zarodków 4AB, 4BB
    20.04. prog 44
    9dct -hgc 341 / 11dct-772 / 14dct-2689
  • Paolita Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agggusiaczek wrote:

Też pisałam ostatnio i nie odpisała ale okazało się że wyniki wyszły książkowo myślę że po prostu przyjęła do wiadomości 😉

• Cytri89 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?

Tak robi sam. Odbył się w przyjemnej atmosferze, A B jest bardzo delikatny jeżeli chodzi o wszelkie badania. Co prawda zaczynamy od początku całą procedurę, ale wzbudza we mnie zaufanie .. w końcu musi się udać! Kupiłam mężowi adaptogen Czarodziej na poprawę plemników, ja pije Królową 😂 nie wiem czy to coś da, ale wszystkiego trzeba spróbować 😆

Figasmakiem lubi tę wiadomość

Endometrioza, mutacja Mthfr

1 ivf (❄️❄️❄️❄️, po PGS ❄️)
    10dpt beta-0
  • MALAPANDA12 Nowa

Wysłany: 21 lutego 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, wiecie może jakie są terminy oczekiwania na wizytę do dr K? Leczyłam się u dr A B, ale niestety po nieudanej procedurze bym chciała zmienić lekarza, no i też nie ukrywam, że ogólnie bardzo mało wiem, o dlatego wolę lekarza, który nie ma problemu z tłumaczeniem.

Dziękuje za odpowiedź

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytri89 wrote:
    Tak robi sam. Odbył się w przyjemnej atmosferze, A B jest bardzo delikatny jeżeli chodzi o wszelkie badania. Co prawda zaczynamy od początku całą procedurę, ale wzbudza we mnie zaufanie .. w końcu musi się udać! Kupiłam mężowi adaptogen Czarodziej na poprawę plemników, ja pije Królową 😂 nie wiem czy to coś da, ale wszystkiego trzeba spróbować 😆
    Przy takiej determinacji napewno się uda! ✊🍀
    Zaufanie to podstawa! To kiedy zaczynacie? Na jakim etapie jesteście? My podchodzimy drugi raz do transferu i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu 🙂

Cytri89 lubi tę wiadomość

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALAPANDA12 wrote:
    Cześć dziewczyny, wiecie może jakie są terminy oczekiwania na wizytę do dr K? Leczyłam się u dr A B, ale niestety po nieudanej procedurze bym chciała zmienić lekarza, no i też nie ukrywam, że ogólnie bardzo mało wiem, o dlatego wolę lekarza, który nie ma problemu z tłumaczeniem.

Dziękuje za odpowiedź

Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ja jak przechodziłam od dr A B do dr K to się umawiałam na 3 dzień cyklu, zależy od czego będziesz zaczynać.

• Cytri89 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Przy takiej determinacji napewno się uda! ✊🍀
    Zaufanie to podstawa! To kiedy zaczynacie? Na jakim etapie jesteście? My podchodzimy drugi raz do transferu i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu 🙂

Trzymam kciuki! ✊ Super że macie drugą szanse.
    W grudniu spadł na nas kubeł zimnej wody, dlatego teraz przed drugą procedurą chcieliśmy jeszcze bardziej się przygotować, stąd te adaptogeny,..lepsza dieta 🤷‍♀️ Przy wielkich bólach i ciągłych infekcjach, torbielach zmieniałam żywienie i od roku czasu czuje sie świetnie i nie wracają do mnie te problemy. Nie wiem czy to coś da w tym przypadku, ale nie zaszkodzi 😉 myśle ze od przyszłego cyklu zaczniemy od początku. Chociaż pewnie będziemy musieli wszystkie badania zrobić na nowo 😔

10dpt beta-0
  • Martyna92 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALAPANDA12 wrote:

Dziękuje za odpowiedź

Z terminami to różnie, ja też jak przechodziłam do dr K to czekałam około miesiąc, ale my zaczynaliśmy wszystko od nowa, powodzenia 🙂

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytri89 wrote:
    W grudniu spadł na nas kubeł zimnej wody, dlatego teraz przed drugą procedurą chcieliśmy jeszcze bardziej się przygotować, stąd te adaptogeny,..lepsza dieta 🤷‍♀️ Przy wielkich bólach i ciągłych infekcjach, torbielach zmieniałam żywienie i od roku czasu czuje sie świetnie i nie wracają do mnie te problemy. Nie wiem czy to coś da w tym przypadku, ale nie zaszkodzi 😉 myśle ze od przyszłego cyklu zaczniemy od początku. Chociaż pewnie będziemy musieli wszystkie badania zrobić na nowo 😔
    Nie dziękuję, by nie zapeszać 🍀oby tym razem się udało! 🙏
    Skoro tyle zmian wprowadziliście do waszego życia to musi to pomóc i mocno trzymam kciuki ✊
    A co do badań to pewnie nie które trzeba będzie zrobić na nowo. Ja zaczynam przygodę z akupunkturą, bo ponoć pomaga wyczytałam tu u dziewczyn 😊

Cytri89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2021, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytri89 wrote:

A możesz zdradzić jaka dietę stosujesz ? :)
    I pytanko, czy doktor ze względu na endometriozę zdecydował zapłodnić wszystkie komórki?
    Ps. I tak poza konkursem, czy Twoje imię zaczyna się na literkę P. bo po nicku zdaje mi się, że się być może znamy :)

• Cytri89 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figasmakiem wrote:
    A możesz zdradzić jaka dietę stosujesz ? :)
    I pytanko, czy doktor ze względu na endometriozę zdecydował zapłodnić wszystkie komórki?
    Ps. I tak poza konkursem, czy Twoje imię zaczyna się na literkę P. bo po nicku zdaje mi się, że się być może znamy :)

Tak, to ze względu na endo było wskazanie zapłodnić wszystkie.
    P. 😉

Figasmakiem lubi tę wiadomość

10dpt beta-0
  • MALAPANDA12 Nowa

Wysłany: 21 lutego 2021, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna92 wrote:
    Z terminami to różnie, ja też jak przechodziłam do dr K to czekałam około miesiąc, ale my zaczynaliśmy wszystko od nowa, powodzenia 🙂

Dziękuje to będę dzwonic, w pierwszej procedurze nie uzuykalismy u doktora AB ani jednego zarodka, wiem, że czasem bywa, ale jakoś nie widzę inicjatywy "naprawczej" że strony doktora dlatego, chce spróbować u dr K.

• AniaaaM Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALAPANDA12 wrote:
    Dziękuje to będę dzwonic, w pierwszej procedurze nie uzuykalismy u doktora AB ani jednego zarodka, wiem, że czasem bywa, ale jakoś nie widzę inicjatywy "naprawczej" że strony doktora dlatego, chce spróbować u dr K.

Ja się u dr leczyłam kilka lat temu, i te niektóre wizyty to jak na ścięcie bym szła, ale już mniejsza z tym, jak byś miała jakieś pytania to na priv bo rzadko zaglądam na forum.

‹‹ 2576 2577 2578 2579 2580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ