MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Zaczynam myśleć o kolejnym trasferze, ostatniego zdrowego zarodka. W marcu Paśnik i chyba też pòjde na akupunkture.
Czy pamiętacie jak nazywa sie ta kobieta, ktora poleca Pani Doktor K? I gdzie przyjmuje?
Szukam na forum ale tylko stron do przekopania, że nie mogę znalezc ;/ -
Carolineee wrote:Cześć Dziewczyny
Zaczynam myśleć o kolejnym trasferze, ostatniego zdrowego zarodka. W marcu Paśnik i chyba też pòjde na akupunkture.
Czy pamiętacie jak nazywa sie ta kobieta, ktora poleca Pani Doktor K? I gdzie przyjmuje?
Szukam na forum ale tylko stron do przekopania, że nie mogę znalezc ;/
Honorata Dziel🙂przyjmuje na Dąbrowskiego w Poznaniu .jak wpiszesz w neta to na pewno znajdziesz 😉
Powodzenia✊🍀
P.s. wielkopolskie centrum terapii naturalnych,tak ten ośrodek się nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 20:07
Carolineee lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Magdaa90😀😀😀😀gratulacje i trzymam kciuki za przyrosty i pozytywne zakończenie za kilka miesięcy✊✊
Magdaa90 lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
nick nieaktualny
-
Agggusiaczek wrote:Dziewczyny, czy dr K odpisuje zawsze na smsy? Napisałam w piątek do niej i do dzisiaj nie odpisała.
Czasem zdarza się ze nie odpisuje. Myślę ze jest tak zasypana wiadomościami ze czasem jej cos umknie. ... jak coś pilnego to przypomnij sie:) a jak np recepty to może przez rejestrację?Agggusiaczek lubi tę wiadomość
-
Mikka wrote:Czasem zdarza się ze nie odpisuje. Myślę ze jest tak zasypana wiadomościami ze czasem jej cos umknie. ... jak coś pilnego to przypomnij sie:) a jak np recepty to może przez rejestrację?
Mi tez właśnie tak samo się zdarza tym bardziej ze jest to druga sytuacja w tym miesiącu. Na początku cyklu jak miałam badania krwi i teraz jak jestem 24dc i dostałam plamienia a staraliśmy się naturalnieDieta bezglutenowa
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75,
Skłonność do plamień przed miesiączka
Medart- 6.2020 - I wizyta
23.11.2020 - I IUI, pękniete , Gonal 50, Ovitrelle
30.03.2021 - II IUI , 3 pęcherzyki, niepękniete , Gonal 75jedn., Ovitrelle,
InVimed = 09.2022
11.2022- punkcja, pobranych komórek 12 z czego 6 podano do zapłodnienia i została jedna śnieżynka 4BB
23.12.2022 - transfer mrożony , 4BB
2.01.2023 - HCG 0,1
16.02 - punkcja , 4 zarodki ( 4AA, 4AB, 4BB, 4AB )
14.03 - transfer, zarodek 4AA
24.03 - HCG 0,1
11.04.2023 - Wizyta kontrolna może podejmiemy się transferu na naturalnym cyklu bo endometrium grubosc 10 , progesteron 0,46 w 14DC
18.04 transfer 2 zarodków 4AB, 4BB
20.04. prog 44
9dct -hgc 341 / 11dct-772 / 14dct-2689 -
Lili❤️ wrote:A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?
Tak robi sam. Odbył się w przyjemnej atmosferze, A B jest bardzo delikatny jeżeli chodzi o wszelkie badania. Co prawda zaczynamy od początku całą procedurę, ale wzbudza we mnie zaufanie .. w końcu musi się udać! Kupiłam mężowi adaptogen Czarodziej na poprawę plemników, ja pije Królową 😂 nie wiem czy to coś da, ale wszystkiego trzeba spróbować 😆Figasmakiem lubi tę wiadomość
Endometrioza, mutacja Mthfr
1 ivf (❄️❄️❄️❄️, po PGS ❄️)
10dpt beta-0 -
Cześć dziewczyny, wiecie może jakie są terminy oczekiwania na wizytę do dr K? Leczyłam się u dr A B, ale niestety po nieudanej procedurze bym chciała zmienić lekarza, no i też nie ukrywam, że ogólnie bardzo mało wiem, o dlatego wolę lekarza, który nie ma problemu z tłumaczeniem.
Dziękuje za odpowiedź -
Cytri89 wrote:Tak robi sam. Odbył się w przyjemnej atmosferze, A B jest bardzo delikatny jeżeli chodzi o wszelkie badania. Co prawda zaczynamy od początku całą procedurę, ale wzbudza we mnie zaufanie .. w końcu musi się udać! Kupiłam mężowi adaptogen Czarodziej na poprawę plemników, ja pije Królową 😂 nie wiem czy to coś da, ale wszystkiego trzeba spróbować 😆
Zaufanie to podstawa! To kiedy zaczynacie? Na jakim etapie jesteście? My podchodzimy drugi raz do transferu i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu 🙂
Cytri89 lubi tę wiadomość
-
MALAPANDA12 wrote:Cześć dziewczyny, wiecie może jakie są terminy oczekiwania na wizytę do dr K? Leczyłam się u dr A B, ale niestety po nieudanej procedurze bym chciała zmienić lekarza, no i też nie ukrywam, że ogólnie bardzo mało wiem, o dlatego wolę lekarza, który nie ma problemu z tłumaczeniem.
Dziękuje za odpowiedź
Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ja jak przechodziłam od dr A B do dr K to się umawiałam na 3 dzień cyklu, zależy od czego będziesz zaczynać. -
Lili❤️ wrote:Przy takiej determinacji napewno się uda! ✊🍀
Zaufanie to podstawa! To kiedy zaczynacie? Na jakim etapie jesteście? My podchodzimy drugi raz do transferu i jak dobrze pójdzie to w następnym cyklu 🙂
Trzymam kciuki! ✊ Super że macie drugą szanse.
W grudniu spadł na nas kubeł zimnej wody, dlatego teraz przed drugą procedurą chcieliśmy jeszcze bardziej się przygotować, stąd te adaptogeny,..lepsza dieta 🤷♀️ Przy wielkich bólach i ciągłych infekcjach, torbielach zmieniałam żywienie i od roku czasu czuje sie świetnie i nie wracają do mnie te problemy. Nie wiem czy to coś da w tym przypadku, ale nie zaszkodzi 😉 myśle ze od przyszłego cyklu zaczniemy od początku. Chociaż pewnie będziemy musieli wszystkie badania zrobić na nowo 😔Endometrioza, mutacja Mthfr
10dpt beta-0 -
MALAPANDA12 wrote:Cześć dziewczyny, wiecie może jakie są terminy oczekiwania na wizytę do dr K? Leczyłam się u dr A B, ale niestety po nieudanej procedurze bym chciała zmienić lekarza, no i też nie ukrywam, że ogólnie bardzo mało wiem, o dlatego wolę lekarza, który nie ma problemu z tłumaczeniem.
Dziękuje za odpowiedź
Z terminami to różnie, ja też jak przechodziłam do dr K to czekałam około miesiąc, ale my zaczynaliśmy wszystko od nowa, powodzenia 🙂 -
Cytri89 wrote:Trzymam kciuki! ✊ Super że macie drugą szanse.
W grudniu spadł na nas kubeł zimnej wody, dlatego teraz przed drugą procedurą chcieliśmy jeszcze bardziej się przygotować, stąd te adaptogeny,..lepsza dieta 🤷♀️ Przy wielkich bólach i ciągłych infekcjach, torbielach zmieniałam żywienie i od roku czasu czuje sie świetnie i nie wracają do mnie te problemy. Nie wiem czy to coś da w tym przypadku, ale nie zaszkodzi 😉 myśle ze od przyszłego cyklu zaczniemy od początku. Chociaż pewnie będziemy musieli wszystkie badania zrobić na nowo 😔
Skoro tyle zmian wprowadziliście do waszego życia to musi to pomóc i mocno trzymam kciuki ✊
A co do badań to pewnie nie które trzeba będzie zrobić na nowo. Ja zaczynam przygodę z akupunkturą, bo ponoć pomaga wyczytałam tu u dziewczyn 😊
Cytri89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytri89 wrote:Trzymam kciuki! ✊ Super że macie drugą szanse.
W grudniu spadł na nas kubeł zimnej wody, dlatego teraz przed drugą procedurą chcieliśmy jeszcze bardziej się przygotować, stąd te adaptogeny,..lepsza dieta 🤷♀️ Przy wielkich bólach i ciągłych infekcjach, torbielach zmieniałam żywienie i od roku czasu czuje sie świetnie i nie wracają do mnie te problemy. Nie wiem czy to coś da w tym przypadku, ale nie zaszkodzi 😉 myśle ze od przyszłego cyklu zaczniemy od początku. Chociaż pewnie będziemy musieli wszystkie badania zrobić na nowo 😔
A możesz zdradzić jaka dietę stosujesz ?
I pytanko, czy doktor ze względu na endometriozę zdecydował zapłodnić wszystkie komórki?
Ps. I tak poza konkursem, czy Twoje imię zaczyna się na literkę P. bo po nicku zdaje mi się, że się być może znamy -
Figasmakiem wrote:A możesz zdradzić jaka dietę stosujesz ?
I pytanko, czy doktor ze względu na endometriozę zdecydował zapłodnić wszystkie komórki?
Ps. I tak poza konkursem, czy Twoje imię zaczyna się na literkę P. bo po nicku zdaje mi się, że się być może znamy
Tak, to ze względu na endo było wskazanie zapłodnić wszystkie.
P. 😉Figasmakiem lubi tę wiadomość
Endometrioza, mutacja Mthfr
10dpt beta-0 -
Martyna92 wrote:Z terminami to różnie, ja też jak przechodziłam do dr K to czekałam około miesiąc, ale my zaczynaliśmy wszystko od nowa, powodzenia 🙂
Dziękuje to będę dzwonic, w pierwszej procedurze nie uzuykalismy u doktora AB ani jednego zarodka, wiem, że czasem bywa, ale jakoś nie widzę inicjatywy "naprawczej" że strony doktora dlatego, chce spróbować u dr K. -
MALAPANDA12 wrote:Dziękuje to będę dzwonic, w pierwszej procedurze nie uzuykalismy u doktora AB ani jednego zarodka, wiem, że czasem bywa, ale jakoś nie widzę inicjatywy "naprawczej" że strony doktora dlatego, chce spróbować u dr K.
Ja się u dr leczyłam kilka lat temu, i te niektóre wizyty to jak na ścięcie bym szła, ale już mniejsza z tym, jak byś miała jakieś pytania to na priv bo rzadko zaglądam na forum.