X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?

Robi. Jestem jego pacjentką, po pierwszym transferze i jestem bardzo zadowolona. Trzeba złapać z doktorem wspólny język i jest dobrze. Kontakt z Nim jest praktycznie całodobowy a kiedy potrzeba to na swój sposób potrafi okazać wsparcie.

Zielona_, Kaach, Kamaaa, Karo84 lubią tę wiadomość

• Lilianaa Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?

Nie polecam dr A. B to jest chyba jeden z gorszych lekarzy u którego się leczyłam, wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej, z całego serca polecam dr K

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa90 wrote:
    Powiem Ci ze mnie też raz mega mocno bolało podczas transferu, byłam pewna ze już się nie uda, a beta wtedy i tak była pozytywna, wiec to chyba nie od tego zależy powodzenie. Ale same transfery to chwila moment można się przemęczyć , ważne abyś była zadowolona z leczenia, sposobu działania lekarza itp 🙂
    To masz wielkie szczęście 😊 szkoda,ze prędzej nie trafiłam tu do was... Bo bym wiedziała, że poprostu lekarz już taki jest i wiele innych rzeczy bym wiedziała. A tak to zielona byłam i myślałam, że jak mówią, że nie boli to nie powinno boleć, aż tak. A jak przy transferze mocno bolało i lekarza mina kwaśna i uwagi.. to już myśli miałam czarne i zwątpilam wgl czy dobrą klinikę wybraliśmy. W dodatku wtedy jeszcze złych opinii na stronie medart się naczytalam 😑Do sposobu działania nie mam uwag i do leczenia też nie. To jak odpisuje to mnie denerwowało, ale widzę, że wszystkim tak odpisuje.. Teraz jestem spokojniejsza dzięki wam, że jednak dobra klinika. Do dr. Ż to sama nie wiem czy zmianic czy go jednak zostawić.

• AniaMa Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Czytając opinie to najlepsi to dr. K i dr. Ż
    To jeśli miałabym zmienić to zmienię na dr. K

Ja o prawdę udane ivf mam u dr Z, wiele koleżanek leczy się u dr K i jest bardzo zadowolonych, co do dr A B, byłam w zastępstwie i wiem, że nigdy bym się nie mogła u Niego leczyć, może miał taki dzień. Ale źle mnie potraktować i więcej to tego lekarza nie poszlam.

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 wrote:
    Też tak myślę,że jeśli zdecydujesz się na zmianę lekarza to dr.K.Mnie u A.B trzyma to,że myślę że ma mniej pacjentek i w miarę to ogarnia i jeśli chodzi np.o Smsy to odpisuje praktycznie zawsze w kilka minut.Mysle że w 1 procedurze to sami trochę zawinilismy,że nie zbadalismy zarodków bo mysle ze tam mogl byc problem.Teraz zaczynamy 2 procedurę i juz tego bledu nie popełnie
    Ciężka decyzja przede mną. Poprostu chciało by się, aby lekarz był dla nas na 100%. Przy takich pieniądzach co się im zostawia.

Tym razem jak zbadacie to napewno się uda 😊Trzymam kciuki kochana!!

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figasmakiem wrote:
    Robi. Jestem jego pacjentką, po pierwszym transferze i jestem bardzo zadowolona. Trzeba złapać z doktorem wspólny język i jest dobrze. Kontakt z Nim jest praktycznie całodobowy a kiedy potrzeba to na swój sposób potrafi okazać wsparcie.
    Dobrze, że udało Ci się złapać dobry język. A to ogólnie twój pierwszy transfer u dr?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianaa wrote:
    Nie polecam dr A. B to jest chyba jeden z gorszych lekarzy u którego się leczyłam, wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej, z całego serca polecam dr K
    Dziękuję za polecenie 😊 też mówię mężowi, że może zmienimy na dr. K

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaMa wrote:
    Ja o prawdę udane ivf mam u dr Z, wiele koleżanek leczy się u dr K i jest bardzo zadowolonych, co do dr A B, byłam w zastępstwie i wiem, że nigdy bym się nie mogła u Niego leczyć, może miał taki dzień. Ale źle mnie potraktować i więcej to tego lekarza nie poszlam.
    Nie powinien tak źle traktować, zwłaszcza za takie pieniądze co biorą. Za dobrze nie którym się na 😖

Jestem coraz bardziej przekonana do dr. K 🙂 chcemy w marcu albo w kwietniu transfer bo mamy przebany jeszcze jeden❄️

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dobrze, że udało Ci się złapać dobry język. A to ogólnie twój pierwszy transfer u dr?

Tak pierwszy. Atmosfera podczas transferu była super, sam transfer przeprowadzony delikatnie, bezbolesnie. Na koniec doktor szczerze życzył nam wszystkiego dobrego :)
    Leczę się u Doktora rok i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do przebiegu leczenia oraz przeprowadzonej procedury. Doktor cały czas trzyma rękę na pulsie, potrafi sam o 23 napisać SMS, że wyniki krwi są ok gdy na na stronie wyników jeszcze nie ma:)

Kaach, Cytri89 lubią tę wiadomość

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie powinien tak źle traktować, zwłaszcza za takie pieniądze co biorą. Za dobrze nie którym się na 😖

Jestem coraz bardziej przekonana do dr. K 🙂 chcemy w marcu albo w kwietniu transfer bo mamy przebany jeszcze jeden❄️

Również polecam dr K jest wspaniała z dr A. B mislam styczność i osobiście no nie poprostu dr K, dr A. B jest zdystansowany

• Mikka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili a kiedy Ty miałaś ten transfer?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam wszystkim za opinie 😊 dzięki wam wiem kogo wybrać i mam nadzieję, że będę zadowolona tak jak wy 🙂🙂

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka wrote:
    Lili a kiedy Ty miałaś ten transfer?
    5 lutego

• Kaach Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figasmakiem wrote:
    Tak pierwszy. Atmosfera podczas transferu była super, sam transfer przeprowadzony delikatnie, bezbolesnie. Na koniec doktor szczerze życzył nam wszystkiego dobrego :)
    Leczę się u Doktora rok i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do przebiegu leczenia oraz przeprowadzonej procedury. Doktor cały czas trzyma rękę na pulsie, potrafi sam o 23 napisać SMS, że wyniki krwi są ok gdy na na stronie wyników jeszcze nie ma:)
    Ja też bardzo polecam AB i w ciężkich chwilach był dla mnie bardzo pomocny :). Też byłam zdziwiona jak czesm pisał z wynikami późno a ja nawet nie wiedziałam, że już są :) No i +, że nie trzyma się sztywno zasad bo inny lekarz odwołał by transfer przy TSH powyżej 2,5 a z nim dogadałam się dał mi tydzień na zbicie i się udało 😍.

Zielona_, Figasmakiem, Lili❤️, Kamaaa, Lena 87, Madzia9106 lubią tę wiadomość

HSG
    laparoskopia
    MedART 06.19
    06.19 IUI :(
    MTHFR C677T/A1298C hetero
    07.19 IUI :( 08.19 IUI :( 10.19 ostatnia IUI :(
    12.19 Punkcja
    28.02 Transfer❄️5.1.1
    7t2d ❤️
    13+1 💔
    27.08 transfer mamy kropka
    7t2d❤️
    ♀️
    05.05.2021 Pola 🌈😍
    3x CB 2023
    08.23 naturalny cud 🤰♂️
    25.04.2024 Franek 😍
  • Lena91aa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili - również bym wybrała dr K, leczyłam się u dr A B, potem ciąża, która zakończyła się przedwcześnie, niestety nie mam dobrych doświadczeń. Ale wiadomo ile ludzi tyle opini

ZOSIA92, Nowanadzieja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście. Każdy ma prawo do swojej opinii. W naszej klinice jest na szczęście spory wybór lekarzy i każdy ma ogromna wiedzę i doświadczenie.

Musimy tez pamiętać, że lekarz jest jeden a nas pacjentek mnóstwo. Przyjmują nas często od rana do wieczora 7 dni w tygodniu zatem bądźmy wyrozumiałe :)

Kaach, Kora88 lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena91aa wrote:
    Lili - również bym wybrała dr K, leczyłam się u dr A B, potem ciąża, która zakończyła się przedwcześnie, niestety nie mam dobrych doświadczeń. Ale wiadomo ile ludzi tyle opini
    Dokładnie. Każda z nas ma swoje indywidualne zdanie co do danego dr. A może wiecie jak z kartoteką? Każdy lekarz moze mieć wgląd? Nie za bardzo się orientuję..

• Lena 87 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Ciężka decyzja przede mną. Poprostu chciało by się, aby lekarz był dla nas na 100%. Przy takich pieniądzach co się im zostawia.

Tym razem jak zbadacie to napewno się uda 😊Trzymam kciuki kochana!!

Na spokojnie przemyslisz i podejmiesz decyzje 🙂jak widzisz ile ludzi tyle opinii.Ja znam dr.Ż bo chodziłam do niego kilka lat temu z pierwszym mężem.Jak po kilku latach wróciłam z obecnym mężem to po pierwszej wizycie powiedział,że więcej do Niego nie pójdziemy😜i tak zmieniłam na A.B transfery mieliśmy dwa i przebiegły w bardzo miłej atmosferze na koniec życzył wszystkiego dobrego nie chce go przechwalic bo może jeszcze nie trafiłam na jego gorszy dzień 😋

• Lena 87 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa90 wrote:
    Przykro mi 😢 macie jeszcze ❄️ czy zaczynacie wszystko od nowa tak jak my ?
    Jeśli jutro beta będzie pozytywna to oznacza ze rzeczywiście coś w tym jest ze świeże się udają , bo u mnie tez dwa transfery mrożone przebadane zarodki i klapa.
    Zobaczymy co z tego będzie ..

✊✊✊

• Nowanadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 wrote:
    Na spokojnie przemyslisz i podejmiesz decyzje 🙂jak widzisz ile ludzi tyle opinii.Ja znam dr.Ż bo chodziłam do niego kilka lat temu z pierwszym mężem.Jak po kilku latach wróciłam z obecnym mężem to po pierwszej wizycie powiedział,że więcej do Niego nie pójdziemy😜i tak zmieniłam na A.B transfery mieliśmy dwa i przebiegły w bardzo miłej atmosferze na koniec życzył wszystkiego dobrego nie chce go przechwalic bo może jeszcze nie trafiłam na jego gorszy dzień 😋

Możliwe, że miałaś szczescie do mnie nie przyszedł po punkcji, jak miałam histeroskopie, też się nie zjawił, no ale bywa 😏

Synek - 35 +4 tc 24.11.2020.
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ