X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?

Robi. Jestem jego pacjentką, po pierwszym transferze i jestem bardzo zadowolona. Trzeba złapać z doktorem wspólny język i jest dobrze. Kontakt z Nim jest praktycznie całodobowy a kiedy potrzeba to na swój sposób potrafi okazać wsparcie.

Zielona_, Kaach, Kamaaa, Karo84 lubią tę wiadomość

• Lilianaa Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?

Nie polecam dr A. B to jest chyba jeden z gorszych lekarzy u którego się leczyłam, wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej, z całego serca polecam dr K

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa90 wrote:
    Powiem Ci ze mnie też raz mega mocno bolało podczas transferu, byłam pewna ze już się nie uda, a beta wtedy i tak była pozytywna, wiec to chyba nie od tego zależy powodzenie. Ale same transfery to chwila moment można się przemęczyć , ważne abyś była zadowolona z leczenia, sposobu działania lekarza itp 🙂
    To masz wielkie szczęście 😊 szkoda,ze prędzej nie trafiłam tu do was... Bo bym wiedziała, że poprostu lekarz już taki jest i wiele innych rzeczy bym wiedziała. A tak to zielona byłam i myślałam, że jak mówią, że nie boli to nie powinno boleć, aż tak. A jak przy transferze mocno bolało i lekarza mina kwaśna i uwagi.. to już myśli miałam czarne i zwątpilam wgl czy dobrą klinikę wybraliśmy. W dodatku wtedy jeszcze złych opinii na stronie medart się naczytalam 😑Do sposobu działania nie mam uwag i do leczenia też nie. To jak odpisuje to mnie denerwowało, ale widzę, że wszystkim tak odpisuje.. Teraz jestem spokojniejsza dzięki wam, że jednak dobra klinika. Do dr. Ż to sama nie wiem czy zmianic czy go jednak zostawić.

• AniaMa Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2021, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Czytając opinie to najlepsi to dr. K i dr. Ż
    To jeśli miałabym zmienić to zmienię na dr. K

Ja o prawdę udane ivf mam u dr Z, wiele koleżanek leczy się u dr K i jest bardzo zadowolonych, co do dr A B, byłam w zastępstwie i wiem, że nigdy bym się nie mogła u Niego leczyć, może miał taki dzień. Ale źle mnie potraktować i więcej to tego lekarza nie poszlam.

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 wrote:
    Też tak myślę,że jeśli zdecydujesz się na zmianę lekarza to dr.K.Mnie u A.B trzyma to,że myślę że ma mniej pacjentek i w miarę to ogarnia i jeśli chodzi np.o Smsy to odpisuje praktycznie zawsze w kilka minut.Mysle że w 1 procedurze to sami trochę zawinilismy,że nie zbadalismy zarodków bo mysle ze tam mogl byc problem.Teraz zaczynamy 2 procedurę i juz tego bledu nie popełnie
    Ciężka decyzja przede mną. Poprostu chciało by się, aby lekarz był dla nas na 100%. Przy takich pieniądzach co się im zostawia.

Tym razem jak zbadacie to napewno się uda 😊Trzymam kciuki kochana!!

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figasmakiem wrote:
    Robi. Jestem jego pacjentką, po pierwszym transferze i jestem bardzo zadowolona. Trzeba złapać z doktorem wspólny język i jest dobrze. Kontakt z Nim jest praktycznie całodobowy a kiedy potrzeba to na swój sposób potrafi okazać wsparcie.
    Dobrze, że udało Ci się złapać dobry język. A to ogólnie twój pierwszy transfer u dr?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianaa wrote:
    Nie polecam dr A. B to jest chyba jeden z gorszych lekarzy u którego się leczyłam, wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej, z całego serca polecam dr K
    Dziękuję za polecenie 😊 też mówię mężowi, że może zmienimy na dr. K

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaMa wrote:
    Ja o prawdę udane ivf mam u dr Z, wiele koleżanek leczy się u dr K i jest bardzo zadowolonych, co do dr A B, byłam w zastępstwie i wiem, że nigdy bym się nie mogła u Niego leczyć, może miał taki dzień. Ale źle mnie potraktować i więcej to tego lekarza nie poszlam.
    Nie powinien tak źle traktować, zwłaszcza za takie pieniądze co biorą. Za dobrze nie którym się na 😖

Jestem coraz bardziej przekonana do dr. K 🙂 chcemy w marcu albo w kwietniu transfer bo mamy przebany jeszcze jeden❄️

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dobrze, że udało Ci się złapać dobry język. A to ogólnie twój pierwszy transfer u dr?

Tak pierwszy. Atmosfera podczas transferu była super, sam transfer przeprowadzony delikatnie, bezbolesnie. Na koniec doktor szczerze życzył nam wszystkiego dobrego :)
    Leczę się u Doktora rok i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do przebiegu leczenia oraz przeprowadzonej procedury. Doktor cały czas trzyma rękę na pulsie, potrafi sam o 23 napisać SMS, że wyniki krwi są ok gdy na na stronie wyników jeszcze nie ma:)

Kaach, Cytri89 lubią tę wiadomość

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie powinien tak źle traktować, zwłaszcza za takie pieniądze co biorą. Za dobrze nie którym się na 😖

Jestem coraz bardziej przekonana do dr. K 🙂 chcemy w marcu albo w kwietniu transfer bo mamy przebany jeszcze jeden❄️

Również polecam dr K jest wspaniała z dr A. B mislam styczność i osobiście no nie poprostu dr K, dr A. B jest zdystansowany

• Mikka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili a kiedy Ty miałaś ten transfer?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam wszystkim za opinie 😊 dzięki wam wiem kogo wybrać i mam nadzieję, że będę zadowolona tak jak wy 🙂🙂

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka wrote:
    Lili a kiedy Ty miałaś ten transfer?
    5 lutego

• Kaach Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figasmakiem wrote:
    Tak pierwszy. Atmosfera podczas transferu była super, sam transfer przeprowadzony delikatnie, bezbolesnie. Na koniec doktor szczerze życzył nam wszystkiego dobrego :)
    Leczę się u Doktora rok i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do przebiegu leczenia oraz przeprowadzonej procedury. Doktor cały czas trzyma rękę na pulsie, potrafi sam o 23 napisać SMS, że wyniki krwi są ok gdy na na stronie wyników jeszcze nie ma:)
    Ja też bardzo polecam AB i w ciężkich chwilach był dla mnie bardzo pomocny :). Też byłam zdziwiona jak czesm pisał z wynikami późno a ja nawet nie wiedziałam, że już są :) No i +, że nie trzyma się sztywno zasad bo inny lekarz odwołał by transfer przy TSH powyżej 2,5 a z nim dogadałam się dał mi tydzień na zbicie i się udało 😍.

Zielona_, Figasmakiem, Lili❤️, Kamaaa, Lena 87, Madzia9106 lubią tę wiadomość

HSG
    laparoskopia
    MedART 06.19
    06.19 IUI :(
    MTHFR C677T/A1298C hetero
    07.19 IUI :( 08.19 IUI :( 10.19 ostatnia IUI :(
    12.19 Punkcja
    28.02 Transfer❄️5.1.1
    7t2d ❤️
    13+1 💔
    27.08 transfer mamy kropka
    7t2d❤️
    ♀️
    05.05.2021 Pola 🌈😍
    3x CB 2023
    08.23 naturalny cud 🤰♂️
    25.04.2024 Franek 😍
  • Lena91aa Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili - również bym wybrała dr K, leczyłam się u dr A B, potem ciąża, która zakończyła się przedwcześnie, niestety nie mam dobrych doświadczeń. Ale wiadomo ile ludzi tyle opini

ZOSIA92, Nowanadzieja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście. Każdy ma prawo do swojej opinii. W naszej klinice jest na szczęście spory wybór lekarzy i każdy ma ogromna wiedzę i doświadczenie.

Musimy tez pamiętać, że lekarz jest jeden a nas pacjentek mnóstwo. Przyjmują nas często od rana do wieczora 7 dni w tygodniu zatem bądźmy wyrozumiałe :)

Kaach, Kora88 lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena91aa wrote:
    Lili - również bym wybrała dr K, leczyłam się u dr A B, potem ciąża, która zakończyła się przedwcześnie, niestety nie mam dobrych doświadczeń. Ale wiadomo ile ludzi tyle opini
    Dokładnie. Każda z nas ma swoje indywidualne zdanie co do danego dr. A może wiecie jak z kartoteką? Każdy lekarz moze mieć wgląd? Nie za bardzo się orientuję..

• Lena 87 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Ciężka decyzja przede mną. Poprostu chciało by się, aby lekarz był dla nas na 100%. Przy takich pieniądzach co się im zostawia.

Tym razem jak zbadacie to napewno się uda 😊Trzymam kciuki kochana!!

Na spokojnie przemyslisz i podejmiesz decyzje 🙂jak widzisz ile ludzi tyle opinii.Ja znam dr.Ż bo chodziłam do niego kilka lat temu z pierwszym mężem.Jak po kilku latach wróciłam z obecnym mężem to po pierwszej wizycie powiedział,że więcej do Niego nie pójdziemy😜i tak zmieniłam na A.B transfery mieliśmy dwa i przebiegły w bardzo miłej atmosferze na koniec życzył wszystkiego dobrego nie chce go przechwalic bo może jeszcze nie trafiłam na jego gorszy dzień 😋

• Lena 87 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa90 wrote:
    Przykro mi 😢 macie jeszcze ❄️ czy zaczynacie wszystko od nowa tak jak my ?
    Jeśli jutro beta będzie pozytywna to oznacza ze rzeczywiście coś w tym jest ze świeże się udają , bo u mnie tez dwa transfery mrożone przebadane zarodki i klapa.
    Zobaczymy co z tego będzie ..

✊✊✊

• Nowanadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 wrote:
    Na spokojnie przemyslisz i podejmiesz decyzje 🙂jak widzisz ile ludzi tyle opinii.Ja znam dr.Ż bo chodziłam do niego kilka lat temu z pierwszym mężem.Jak po kilku latach wróciłam z obecnym mężem to po pierwszej wizycie powiedział,że więcej do Niego nie pójdziemy😜i tak zmieniłam na A.B transfery mieliśmy dwa i przebiegły w bardzo miłej atmosferze na koniec życzył wszystkiego dobrego nie chce go przechwalic bo może jeszcze nie trafiłam na jego gorszy dzień 😋

Możliwe, że miałaś szczescie do mnie nie przyszedł po punkcji, jak miałam histeroskopie, też się nie zjawił, no ale bywa 😏

Synek - 35 +4 tc 24.11.2020.
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ