MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona dziękuję :* i Wam wszystkim które trzymałyście za mnie kciuki również dziękuję:*
Ja po części prowadziłam ciąże u Dr Kru .... wspaniały człowiek... jeśli kiedyś się uda to z bólem serca opuszczę Dr K... bo o ile do starań jest niezastąpiona o tyle do ciąży nie ma nikogo dla mnie nad dr Kru.
Mysle ze Dr Kru jest idealna osoba dla kobiet które potrzebują wsparcia psychicznego.... i poczucia bezpieczeństwa wiec może faktycznie to dobry cel dla LiliZielona_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikka wrote:Lili ja jestem u Dr K i wszystkie transfery wykonuje mi dr Z. Nie wiem jak to jest w przypadku innych lekarzy... ale dr K zawsze z dr Z wspólnie działają...
Dla mnie to już jest chyba jakas loteriaja w ostatnim pol roku mialam 3 transfery... 3 przebadane zarodki... 3 idealne wyniki i Nic
Przykro mi 😢 macie jeszcze ❄️ czy zaczynacie wszystko od nowa tak jak my ?
Jeśli jutro beta będzie pozytywna to oznacza ze rzeczywiście coś w tym jest ze świeże się udają , bo u mnie tez dwa transfery mrożone przebadane zarodki i klapa.
Zobaczymy co z tego będzie .. -
nick nieaktualnyLili❤️ wrote:Aha to mnie zaskoczyłaś teraz.. Bo Chyba bym nie chciała, aby teraz dr. Żak robił mi transfer bo zraziłam się do niego.. Miałam wrażenie jakby był zakłopotany bo nie umiał mi od razu podać zarodka i w dodatku bolało mnie.. I mówił, że ciężko mu, a spytałam czy coś nie tak, to powiedzial, że mam nie podsłuchiwać.. I pytał czy miałam zabieg po poronieniu.. Już wtedy wiedziałam, że się nie uda.. Spytałam czy powinnam o czymś wiedzieć to powiedzial im mniej wiem tym lepiej.. A ty jak oceniasz swoje transfery? Jaki był dr. Ż? Oj to ciekawe dlaczego się nie udało, bardzo mi przykro, ale wierzę, że wkoncu się uda! 😊🙏robiła Ci jakieś dodatkowe badania? Może powinnaś zmienić lekarza? Hmm ciężko mi doradzać jak jestem początkująca..
Na prawdę jeśli chodzi o transfery to dr Ż jest w tym mistrzem i na pewnie jest dużo bardziej doświadczony niż Kru, który dopiero nie tak dawno zaczął się zajmować ivf.
Dr Ż jest mega specyficzny i tez czasem nie rozumiem jego żartów ale wiem ze spod jego ręki jest mnóstwo ciąż I dlatego się go trzymam. On działa szybko co właśnie lubię, u dr K jest na pewno więcej badań itd.
Może jednak przepisz się do dr K, rzeczywcie jest empatycznym lekarzem, choć punkcję i transfery i tak w większości wykonuje ŻWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 22:06
-
AniaaaM wrote:Pan dr A B raczył zaproponować histeroskopie? Na początku, No proszę mi tego nie zaproponował po 2 nieudanych transferach, mówiąc, że jak usg 3d macicy wyszło ok to raczej zrostów nie ma
W sumie masz rację zaczęliśmy od usg 3d i tam się coś Doktorowi nie podobało więc później zrobił histeroskopie i stwierdził,że wszystko Oki. -
Magdaa90 wrote:Przykro mi 😢 macie jeszcze ❄️ czy zaczynacie wszystko od nowa tak jak my ?
Jeśli jutro beta będzie pozytywna to oznacza ze rzeczywiście coś w tym jest ze świeże się udają , bo u mnie tez dwa transfery mrożone przebadane zarodki i klapa.
Zobaczymy co z tego będzie ..
Juz nie mamy... zaczynamy od nowa:)
Trzymam mocno mocno kciuki !!!!! -
Zielona_ wrote:Mikka, kochana strasznie mi przykro. Ściskam Cię mocno.
Lili, rzeczywiście dr K wszystko chyba robi z Dr Ż albo chociaż jakoś się z nim porozumiewa. Mam jego podpis po większością badań, wydaje mi się, że ściśle współpracują. Hm, a Może dr Kru? Jest niesamowicie mily, na pewno nastawienie zupełnie inne niż Dr. Ż, może czułąbyś się lepiej zaopiekowana. Aczkolwiek byłam u niego tylko na badaniu, więc nie wiem jak to w wypadku prowadzenia całego leczenia:( -
Mikka wrote:Zielona dziękuję :* i Wam wszystkim które trzymałyście za mnie kciuki również dziękuję:*
Ja po części prowadziłam ciąże u Dr Kru .... wspaniały człowiek... jeśli kiedyś się uda to z bólem serca opuszczę Dr K... bo o ile do starań jest niezastąpiona o tyle do ciąży nie ma nikogo dla mnie nad dr Kru.
Mysle ze Dr Kru jest idealna osoba dla kobiet które potrzebują wsparcia psychicznego.... i poczucia bezpieczeństwa wiec może faktycznie to dobry cel dla Lili -
Magdaa90 wrote:Na prawdę jeśli chodzi o transfery to dr Ż jest w tym mistrzem i na pewnie jest dużo bardziej doświadczony niż Kru, który dopiero nie tak dawno zaczął się zajmować ivf.
Dr Ż jest mega specyficzny i tez czasem nie rozumiem jego żartów ale wiem ze spod jego ręki jest mnóstwo ciąż I dlatego się go trzymam. On działa szybko co właśnie lubię, u dr K jest na pewno więcej badań itd.
Może jednak przepisz się do dr K, rzeczywcie jest empatycznym lekarzem, choć punkcję i transfery i tak w większości wykonuje Ż -
Mikka wrote:Lili Dr Z ma specyficzne poczucie humoru... ja go nie znam za bardzo ale dziewczyny na forum pisały ze ma różne wejścia... do mnie ostatnio powiedział ze sie nie udaje bo słońca nie ma🤦♀️🤷♀️ widziałam go 4 razy na transferze i raz Dr K wezwała go do gabinetu aby skonsultować moje endometrium...pomimo wszystko dla mnie Dr jest mistrzem w tym co robi... 😊 Jestem zadowolona z niego jak i z Dr K dlatego nawet nie mysle o zmianie lekarza... czuje ze jestem w dobrych rękach tylko jak to Dr z powiedział " nie zaświeciło dla mnie słońce "
Dr podczas transferu właściwie sie do mnie nie odzywal, zrobił co mial i poszedł.
Jeśli chodzi o dodatkowe badania to nie mam już co robic dlatego ze u mnie za każdym razem wszystko jest wzorowo... nigdy nie ma się do czego przyczepić i pierwszy transfer był szczęśliwy i doszłyśmy z dr K do wniosku że albo musze być wystymulowana tak jak do punkcji albo wziąć nienrozony zarodek🤷♀️ sama juz nie wiem... wylalam morze lez przez weekend a teraz nabieram mocy i walczę dalej 😊
No właśnie ma takie różne swoje zajawki.. Nie na miejscu.. Aż czasami nie wiadomo co mu odpowiedzieć i chyba lepiej milczeć. A sam transfer był dla ciebie bolesny?
Trzymam kciuki, aby wkoncu się udało tak jak za pierwszym ❤️a napewno się uda!! -
Magdaa90 wrote:Przykro mi 😢 macie jeszcze ❄️ czy zaczynacie wszystko od nowa tak jak my ?
Zobaczymy co z tego będzie ..
Magdaa90 daj znać koniecznie jutro! Trzymam kciuki ✊✊Magdaa90 lubi tę wiadomość
-
AniaaaM wrote:Pan dr A B raczył zaproponować histeroskopie? Na początku, No proszę mi tego nie zaproponował po 2 nieudanych transferach, mówiąc, że jak usg 3d macicy wyszło ok to raczej zrostów nie ma
-
Jak chcecie transfer u kogoś innego niż dr Ż to idźcie do AB on sam wykonuje transfery.
Potwierdzam, ze mnie prowadziła dr K a transfer robił dr Ż. Współpracują ścisle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 23:42
Zielona_ lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Lili❤️ wrote:A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?
Robi transfer, ale ja nie byłam zadowolona z leczenia, jak zmienić lekarza to już na dr K.
Ps :dr Kru się dopiero uczy i jest mało decyzyjny w trudnych sytuacjach, osobiście polecam dr KWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 23:50
-
nick nieaktualnyLili❤️ wrote:Czytając opinie to najlepsi to dr. K i dr. Ż
To jeśli miałabym zmienić to zmienię na dr. K
Powiem Ci ze mnie też raz mega mocno bolało podczas transferu, byłam pewna ze już się nie uda, a beta wtedy i tak była pozytywna, wiec to chyba nie od tego zależy powodzenie. Ale same transfery to chwila moment można się przemęczyć , ważne abyś była zadowolona z leczenia, sposobu działania lekarza itp 🙂
-
Lili❤️ wrote:Czytając opinie to najlepsi to dr. K i dr. Ż
Też tak myślę,że jeśli zdecydujesz się na zmianę lekarza to dr.K.Mnie u A.B trzyma to,że myślę że ma mniej pacjentek i w miarę to ogarnia i jeśli chodzi np.o Smsy to odpisuje praktycznie zawsze w kilka minut.Mysle że w 1 procedurze to sami trochę zawinilismy,że nie zbadalismy zarodków bo mysle ze tam mogl byc problem.Teraz zaczynamy 2 procedurę i juz tego bledu nie popełnie -
Lili❤️ wrote:A dr. AB robi transfer? Ogólnie jesteście zadowolone?
, ale u mnie żadnych problemow nie mieli i transfery szybkie. A AB zdecydowanie bardziej doświadczony niż Kru.
Madzia9106 lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Lili❤️ wrote:Czytając opinie to najlepsi to dr. K i dr. Ż
Ja też jak bym miała zmienić lekarza to na dr K, dr A. B ja osobiście nie byłam zadowolona, natomiast dr, Kru jeszcze ma mało doświadczenia w leczeniu niepłodności.ZOSIA92 lubi tę wiadomość
Synek - 35 +4 tc 24.11.2020.