X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • ewelina_30 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martolina wrote:
    Hej dziewczyny 🤗 niedługo będę stała przed wyborem kliniki. Obecnie chodzę do „normalnego” ginekologa i jestem w trakcie stymulacji cyklu ale daliśmy sobie z mężem czas do końca roku, i jeśli się nie uda to chcemy iść do kliniki. Moja przyjaciółka jest w pastelovej ale póki co nie zaszła w ciążę więc myślę jednak o innej klinice. Czytałam dużo o medarcie (również na tym forum). Czy wiecie może czy czas oczekiwania na pierwszą wizytę jest długi? I czy w klinice robią też badanie drożności jajowodów (nie widziałam tego badania w cenniku na stronie). Oczywiście Wasze odczucia i opinie mile widziane

Trafiłam po mega pozytywnych opiniach i zachwytach nad kliniką,ale szczerze mnie bardzo rozczarowała ta klinika ,kontakt bardzo słaby wiem , że mają dużo pacjentów no ALE jedynie Tobie polecę do zrobienia badań ,przebadania się ,większej diagnostyki bo zlecają sporo ,ale
    do procedury ivf na chwilę obecną nie polecam .

• Lili@ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka praska wrote:
    Możesz mi też napisać na priv, kogo polecasz:)? Jestem dość wymagajaca co do lekarzy, ale cenie w ludziach szczerość, uczciwość i życzliwość i jeżeli takiego spotkam co zajmuje się invitro chętnie się udam:)

Wysłałam zaproszenie.

• Martolina Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili@ wrote:
    Jeżeli chodzi o badania to myślę, że warto poszukać na forum, nikt cię tak dobrze nie zna jak Ty sama. Ja osobiście dużo szukałam na własną rękę. Jeżeli szukasz lekarza z pasją to mogę Ci polecić jednego.

Powiem Ci że ja już właśnie dość dużo szukałam i wiem mniej więcej jakie badania chciałabym zrobić ale jednak czuję się dość mocno zagubiona i przytłoczona i chciałabym żeby mnie ktoś poprowadził za rękę. Możesz mi napisać na priv jakiego lekarza polecasz ?

👩 31 🧔🏻‍♂️38
    Starania na luzie od 01.2024
    Z pomocą medyczną od 10.2024

09/2024 ovi + luteina ✖️

🍁 Październik 🍁
    Stymulacja lamettą 💊
    30.10 💉 ovitrelle (pęcherzyk 20 mm)
  • Martolina Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_30 wrote:
    Trafiłam po mega pozytywnych opiniach i zachwytach nad kliniką,ale szczerze mnie bardzo rozczarowała ta klinika ,kontakt bardzo słaby wiem , że mają dużo pacjentów no ALE jedynie Tobie polecę do zrobienia badań ,przebadania się ,większej diagnostyki bo zlecają sporo ,ale
    do procedury ivf na chwilę obecną nie polecam .

My do ewentualnego ivf mamy jeszcze dużo czasu, bo dopiero w zeszłym miesiącu pierwszy raz zbadaliśmy nasienie…a z tego co zrozumiałam musi być co najmniej rok udokumentowanej niepłodności żeby się dostać. Teraz trochę pluje sobie w brodę że tak to odłożyliśmy w czasie ale gdy na początku chodziłam do lekarzy to mnie przeganiali i mówili że mam przyjść jak po roku starań nie wyjdzie i trochę ten temat olałam i lecieliśmy na żywioł. myślę że się przebadamy do spodu, może spróbujemy inseminacji a jeśli się okaże że lipa to wtedy dopiero będziemy myśleć

👩 31 🧔🏻‍♂️38
    Starania na luzie od 01.2024
    Z pomocą medyczną od 10.2024

09/2024 ovi + luteina ✖️

🍁 Październik 🍁
    Stymulacja lamettą 💊
    30.10 💉 ovitrelle (pęcherzyk 20 mm)
‹‹ 3099 3100 3101 3102 3103
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ