MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Martolina wrote:Hej dziewczyny 🤗 niedługo będę stała przed wyborem kliniki. Obecnie chodzę do „normalnego” ginekologa i jestem w trakcie stymulacji cyklu ale daliśmy sobie z mężem czas do końca roku, i jeśli się nie uda to chcemy iść do kliniki. Moja przyjaciółka jest w pastelovej ale póki co nie zaszła w ciążę więc myślę jednak o innej klinice. Czytałam dużo o medarcie (również na tym forum). Czy wiecie może czy czas oczekiwania na pierwszą wizytę jest długi? I czy w klinice robią też badanie drożności jajowodów (nie widziałam tego badania w cenniku na stronie). Oczywiście Wasze odczucia i opinie mile widziane
Trafiłam po mega pozytywnych opiniach i zachwytach nad kliniką,ale szczerze mnie bardzo rozczarowała ta klinika ,kontakt bardzo słaby wiem , że mają dużo pacjentów no ALE jedynie Tobie polecę do zrobienia badań ,przebadania się ,większej diagnostyki bo zlecają sporo ,ale
do procedury ivf na chwilę obecną nie polecam . -
Lili@ wrote:Jeżeli chodzi o badania to myślę, że warto poszukać na forum, nikt cię tak dobrze nie zna jak Ty sama. Ja osobiście dużo szukałam na własną rękę. Jeżeli szukasz lekarza z pasją to mogę Ci polecić jednego.
Powiem Ci że ja już właśnie dość dużo szukałam i wiem mniej więcej jakie badania chciałabym zrobić ale jednak czuję się dość mocno zagubiona i przytłoczona i chciałabym żeby mnie ktoś poprowadził za rękę. Możesz mi napisać na priv jakiego lekarza polecasz ?👩 31 🧔🏻♂️38
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 10.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
🍁 Październik 🍁
Stymulacja lamettą 💊
30.10 💉 ovitrelle (pęcherzyk 20 mm) -
ewelina_30 wrote:Trafiłam po mega pozytywnych opiniach i zachwytach nad kliniką,ale szczerze mnie bardzo rozczarowała ta klinika ,kontakt bardzo słaby wiem , że mają dużo pacjentów no ALE jedynie Tobie polecę do zrobienia badań ,przebadania się ,większej diagnostyki bo zlecają sporo ,ale
do procedury ivf na chwilę obecną nie polecam .
My do ewentualnego ivf mamy jeszcze dużo czasu, bo dopiero w zeszłym miesiącu pierwszy raz zbadaliśmy nasienie…a z tego co zrozumiałam musi być co najmniej rok udokumentowanej niepłodności żeby się dostać. Teraz trochę pluje sobie w brodę że tak to odłożyliśmy w czasie ale gdy na początku chodziłam do lekarzy to mnie przeganiali i mówili że mam przyjść jak po roku starań nie wyjdzie i trochę ten temat olałam i lecieliśmy na żywioł. myślę że się przebadamy do spodu, może spróbujemy inseminacji a jeśli się okaże że lipa to wtedy dopiero będziemy myśleć👩 31 🧔🏻♂️38
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 10.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
🍁 Październik 🍁
Stymulacja lamettą 💊
30.10 💉 ovitrelle (pęcherzyk 20 mm) -