MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
A88 ja brałam zwolnienie od dnia punkcji, nie wiedziałam kiedy wypadnie transfer a w pracy musiałabym być mobilna i nie chciałam nikomu mówić co mam w planach... W Med art dają zwolnienie bez problemu.
Zresztą większość z nas źle się czuje po punkcji a po transferze dba o dzieciątko by z nami zostało.
Ja pierwszą ciąże straciłam intensywnie pracując i nie chciałam drugi raz ryzykować.gabrysia111 lubi tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Campari wrote:Ja miałam clexane przy ciąży naturalnej, ale to też nie była w końcu taka ,,zwykła ciąża". Pani dr boi się bardzo nadkrzepliwości i woli dmuchać na zimne.
-
Gabrysia z tego co czytalam to podczas stymulacji jesli pojawia sie hiperka to moze ona doprowadzic do nadkrzepliwosci (co u mnie sie potwierdzilo, bo ATPP mimo brania Clexane mi spadlo ponizej normy), dlatego profilaktycznie kaze sie pacjentkom Clexane brac. Natomiast wlasnie nie wiem co z crio transferem i ciaza. A wolalabym nie brac tego na wszelki wypadek. No ale to mnie poki co nie dotyczy.
gabrysia111 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Gabrysia zgadzam się. Moja siostra ma dwójkę dzieci, zaplanowanych co do miesiąca przyjścia na świat...dopiero jak zobaczyła co ja przechodzę, stwierdziła jak bardzo brakowało Jej pokory wobec losu... ale dziewczyny dacie radę. A na rozluźnienie atmosfery powiem wam, że te kilka zastrzyków to jest pikuś w obliczu potrzeby pójścia do toalety kiedy mały ludzik śpi na Was i za nic nie daje się odłożyć he he;-) życzę Wam odkładalnych dzieci
gabrysia111, kiciakocia lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Dziewczyny!! Odebrałam wynik bety - 67,72 w 7 dpt, aż nie mogę uwierzyć.
Pięknie! Gratuluje kochana! A ledwo rano zdążyłam napisać ze Doktorek ma dobrą passę! oby trwała jak najdłużej dla wszystkich dziewczyn! Beta wysoka to może się oba zagniezdzily Widać te Twoje sny jednak były prorocze! A teraz oszczędzaj się i czekamy na serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 16:59
-
Kata to tylko cyfry. Ja ostatnio miałam w 8dpt 270 i za dwa dni juz bylo po wszystkim. Wazne ze przyrasta.ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Dziewczyny, dziś zaczynam Puregon i dopiero zauważyłam, że 4 opakowania mi wydano z datą ważności 01.2017, a 2 z datą 09.2017. Co teraz? Napisałam do Pani dr, ale może macie podobne doświadczenia? Nosz cholera, że nie sprawdziłam wcześniej. A kurczę kupowałam w październiku, to trochę za krótki termin mi dały. Ale jestem zła!