MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
kiciakocia wrote:Ja też mam bardzo pomocnego męża, ale prowadzi firmę, opiekuje się dzieckiem i wszystko przy nim robi, sprząta, pierze,prasuje, gotuje, wszystko mi przynosi (ja do kuchni nie chodzę bo schody) i już średnio starcza czasu na zakupy z czytaniem etykiet, zresztą poki młodzież zaśnie to 22 i sklepy nieczynne a teraz do marketów z dzieckiem nie za fajny czas przy szalejącej grypie. Póki co rzeczy bg zamawiam przez net.
Anakonda będę wdzięczna za namary
TA firma to cooking catering , jak tak patrzę na dzisiejsze menu to nawet fajneKoleżanka mówiła że do dziś korzysta z ich usług i nawet nie zjada tego wszystkiego . Niech mąż zamówi dla siebie śmieciowe jedzenie i obejrzyjcie razem film tego wam zyczę
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Gabi to nawet 1 opakowania nie zdążysz zużyć .
DŻDŻOWNIca gratulujęStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Gabi, dziś i jutro użyj to styczniowe, a od 1 lutego te z dłuższą data, a reszta chyba do kosza niestety. Apteka w październiku sprzedała lek ważny, więc chyba nic się nie da z tym zrobić. No chyba, że masz obawy do tych styczniowych, to wyrzuć całość, to chyba około 3 zł kosztuje prawda?
Ale rzeczywiście pechAina -
MedArt mi takie wydał... Kolejne jak miałabym kupić to już chyba na drugą refundację, co mnie mega wkurza, bo stracę 1800jm
I mie wiem, czy dostanę drugą refundację, skoro pierwszej nie wykorzystałam. I jeszcze się okaże, że będę musiała 2 tys. zł wywalić. Nosz w mordę!
-
Ja bym nie dramatyzowała. To nie jest przecież tak, że jutro o północy lek straci własciwości...zadzwon do rejestracji i powiedz jaka jest sytuacja może wymienią? Może Campari coś podpowie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 18:04
-
Campari wrote:Powiem tak, że kicia ma rację, aczkolwiek data jest po to by jej przestrzegać. Kilka dni po terminie różnicy nie zrobi wg mnie jeśli lek był prawidłowo przechowywany.
Czekam na sms zwrotny od pani dr...
-
Gabrysia MedArt dba o przechowywanie leków. Jasne, miłoby było aby wymienili, ale nie jestem pewna czy tak się da. Oni tak poprostu nie mogą chyba przyjąć jak szło z refundacji bo się rozliczają z tego. Szkoda, że nie sprawdziłaś w październiku tej daty bo oni w sumie wydali lek ważny i myślę, że nie wcisnęli Ci tego celowo tylko przez nieuwagę albo myśląc, że lada chwila będziesz się stymulować i do konca stycznia wykorzystasz
jakby się nie dało zwrócić ja bym zużywała ten z datą styczniową w tym cyklu ale ja to ja
-
Oj dużo paniki z mojej strony, ale na szczęście wszystko się udało załatwić. Zużyję jedno styczniowe, a 3 mi wymienią na dłuższe ("żeby nie miała Pani stresu")
Wiem, że nikt tego celowo nie zrobił i mam pretensje do siebie tak naprawdę. Zawsze takie rzeczy sprawdzam, a tym razem no jakoś nie sprawdziłam.
Tak więc sprawdzajcie daty!