MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 przykro mi, że wyniki są takie słabe Ale przecież z pierwszej procedury dostaliście dwie blastki i w tym jedną 4aa, dlatego nie za bardzo rozumiem czemu już Wam dawcę proponują. Trzymam za Was mocno kciuki !!! Ostatnio dziewczyny pisały na wątku z męskimi sprawami, że podaje się też mężczyznom wlewy z witaminy C na poprawę nasienia. W Poznaniu jedna lekarka takie wlewy robi. Może Cię to zainteresuje.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ainaa wrote:A Lady się coś nie odzywa, chyba ma już małego cycozwisa
Aina jeszcze nie Jestem juz po terminie ale wszystko jest ok wiec nie mam wskazan na wywoływanie. Termin nam minął w weekend wiec w najgorszym wypadku jeszcze tydzień. Nie miałam nawet czasu tu zaglądać bo trochę się u nas dzialo. Dam znać jak się rozpakujemy. Szczerze to już mi ciężko i chciałabym już urodzić ale widać natura tez lubi płatać figle A jak u Was? Jak się czujecie? -
MalaHD ja nadal nie mam żadnych objawów, a wg USG wszystko w porządku To daj znać jaki wynik Ja nałogowo robiłam testy, na betę mi się chodzić nie chciało.
Ladybirth już niedługo się doczekasz! A powiedz jak to jest, oni bez problemu pozwalają chodzić do 42 tc, czy każą wywoływać wcześniej?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna jak ciąża przebiega prawidłowo to można chodzić. Po 42tc łożysko robi się niewydolne bo się starzeje i wtedy wywołują. W tym tyg byłam u Doktorka i wszystko było ok. Mam czekać lub zgłosić się w następnym tygodniu i wtedy juz w szpitalu zadecydują. Jakby coś wyszło nie tak na ktg lub usg to pewnie by mnie wysłał ze skierowaniem a tak to kazal czekać. Poszlabym już teraz ale przez te święta i tak pewnie odeslaliby mnie z kwitkiem
-
Mala no Ty to szalona jesteś z ta beta! Nie każda kobieta musi mieć od razu ból cyckow i wiszenie na muszli WC także na spokojnie Trochę Ci ulzy jak zobaczysz serduszko a potem znów stres. Ja to Ci powiem szczerze że co badanie to czuje strach a teraz przed porodem to już max!
-
Podobno w Pn najszybciej porod wywołują na Raszei 40 plus 6 dni tak mi mówiła polozna. Na Polnej czekają nawet do 42. Byłam dziś w Medart opóźnienia straszne Żak nieuchwytny i Szym obsługiwał jego pacjentki przy ktg. Naliczyłam 4 ciężarne z dużym brzuchem ja piąta wiec niedługo będzie dużo zwolnionych brzuchów dla was dziewczyny. Udanych Świat dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 15:03
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Nika dzięki za info! W takim razie ruszam na Raszei po świętach Marze żeby mi już wywolali bo brzuch mam ogromny I kręgosłup ledwo daje rade. Koncowka jest bardzo meczaca. Liczę ze może coś się wydarzy w międzyczasie. Ciekawe co mi powiedzą jak pójdę tak z ulicy bez żadnej akcji porodowej. Wszystkie znajome rodzą w terminie i nie mam nawet kogo popytać.
-
Końcówka zdecydowanie najcięższa, brzuch wielki, ciężki, trudno się ruszyć. Lady trzymaj się dzielnie, czekamy na Twój skarb
Ja czuje się bardzo dobrze, czasem jestem zmęczona przez nocne wstawanie ale chyba już do tego przywykłam. Jesteśmy po szczepieniach.Aina -
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt i mokrego dyngusaStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Hej. Wczoraj miałam punkcję, pobrali 11 jajeczek z czego 4 dojrzałe ale żadna sie nie zapłodniła. Jestem załamana. Dr mowi, ze komórki wyglądają jakby nie miały wstrzyknietego plemnika. Nie wiem co dalej. Wydałam kupę kasy i co? Wszystko od nowa?? Czy jest w ogole sens? Masakra