MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna wrote:W HCP alab byl nieczynny. Sprobuje te Polna jeszcze
Serio? w dzwonkiem przy drzwiach dzwoniłaś? ja tak zawsze w niedzielę się dostawałam ..., że ktoś z labo przychodził otwierać, reklamują się jako 24h/7 dni w tyg...
Przepraszam za wprowadzenie w błąd
Ja świruję przed piątkową betą, analizuję każdy ruch: czy za dużo i zbyt intensywnie nie spacerowałam w pierwszych dniach po transferze, podniosłam roczną córeczkę Przyjaciółki, bo nie zastanowiłam się że "nie mogę dźwigać", i jeszcze przez przypadek zjadłam coś co nie jest "gluten free" przez nieuwagę grrr... A jeśli sie nie uda skąd wezmę siłę (i kasę) na dalszą walkę...
Wyniki bety będę znała dopiero wieczorem (ok 15 mam ważną rozmowę zawodową i po prostu nie mogę zawalić) także nawet nie będę patrzeć on-line, dopiero po pracy.
-
Mysza1986 wrote:Serio? w dzwonkiem przy drzwiach dzwoniłaś? ja tak zawsze w niedzielę się dostawałam ..., że ktoś z labo przychodził otwierać, reklamują się jako 24h/7 dni w tyg...
Przepraszam za wprowadzenie w błąd
Ja świruję przed piątkową betą, analizuję każdy ruch: czy za dużo i zbyt intensywnie nie spacerowałam w pierwszych dniach po transferze, podniosłam roczną córeczkę Przyjaciółki, bo nie zastanowiłam się że "nie mogę dźwigać", i jeszcze przez przypadek zjadłam coś co nie jest "gluten free" przez nieuwagę grrr... A jeśli sie nie uda skąd wezmę siłę (i kasę) na dalszą walkę...
Wyniki bety będę znała dopiero wieczorem (ok 15 mam ważną rozmowę zawodową i po prostu nie mogę zawalić) także nawet nie będę patrzeć on-line, dopiero po pracy.
Nie wprowadziłas mnie w błąd Akurat w HCP byłam zanim do Was napisałam - na drzwiach była kartka, ze 1 i 3 maja nieczynne. Na os. Rzeczypospolitej dzwoniłam i faktycznie mieli czynne, ale wynik dopiero w piątek po 16. Na Polna już nie miałam siły jechać - dziś wracaliśmy z majówki i jesteśmy po 10 h jazdy. Czy zatem jak jutro pojadę rano na Polna to mnie szybko obsłużą? Muszę zrobić przeciwciała przeciw Rh, bo po długim spacerze plamilam i Pani dr chce, żebym zbadała krew i jutro przyjechała z wynikiem po immunoglobuline - mamy konflikt Rh z mężem. A ten zastrzyk powinnam dostać do 12:00, bo wtedy mijają 72 h od plamienia.
Myszą za Twoja betę tez zaciskam kciuki!!!! I licze na pozytyw :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:42
Mysza1986 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
AnnaNata moje gratulacje☺ Życzę dużo zdrówka dla Was oraz spokoju i cierpliwości dla Ciebie; niech się szczęśliwie chowa☺
Lena ja nie miałam żadnych oznak implantacji po pozytywnym transferze nic się nie działo jakby nigdy nic dopiero wynik bety dał znak ze jednak się udalo☺ -
nick nieaktualny
-
Lena1 wrote:W którym dniu po pozytywnym transferze miałyście oznaki implantacji? I jak to się przejawiało ? Bo u mnie nic się nie dzieje
A z badaniami krwi nie będzie najszybciej jutro Alab HCP?
Ja w 6 dpt w nocy obudził mnie ból brzucha, zgieta w pół poczlapalam do toalety pewna ze dostałam okres a tam tylko sluz z jedną malutka plamka krwi. 8dpt beta była chyba 64 ale poprzednio jak się udało to nic nie miałam także sądzę że to nie ma reguły i to nic nie znaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 08:14
-
My mamy te sama grupe glowna Wlasnie jade na Polna, a potem do kliniki z wynikiem czy bez. Zobaczymy co powiedza na miejscu hehe.
Mala mialam badane juz przeciwciała, ale po kazdym plamieniu jest ryzyko, ze zaczna sie tworzyc, wiec trzeba powtarzac.
Campari orientujesz sie ile ten zastrzyk kosztuje u nich i czy szkodzi dziecku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 09:10
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Lena1 wrote:W którym dniu po pozytywnym transferze miałyście oznaki implantacji? I jak to się przejawiało ? Bo u mnie nic się nie dzieje
A z badaniami krwi nie będzie najszybciej jutro Alab HCP?
Ja nie mialam zadnej oznaki implantacji. Nie ma co szukac obnawow, bo moze ich nie byc a byc dobrze.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
Gabrysia wynik bedzie dobry. Czyli taki jaki masz podczas brania dupka. O której będą wyniki?
Ja dzisiaj oficjalnie zakończyłam przygodę z IUI. 3 niestety nieudana beta <0,100. W lipcu bierzemy ślub. Od sierpnia chcielibysmy zacząć IVF. I tu pytanie czy do pani dr pojechac juz po slubie żeby na spokojnie zrobić badania? Jak to wgl wygląda? Po @ jadę do kliniki zlikwidować nadżerkę to wstepnie pogadam z Panią dr.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E możecie się umówić nieco wcześniej na wizytę, bo będzie parę badań do zrobienia przed ivf (m.in. do refundacji leków AMH, na wynik którego czeka się 2-3 tygodnie). Jeśli więc nie chcecie tracić ani chwili, to popytaj Panią dr kiedy najlepiej się u niej zjawić albo kiedy zacząć robić badania.
Ja wynik pewnie będę mieć wieczorem dopiero... -
nick nieaktualny
-
gabrysia111 wrote:Lady_E możecie się umówić nieco wcześniej na wizytę, bo będzie parę badań do zrobienia przed ivf (m.in. do refundacji leków AMH, na wynik którego czeka się 2-3 tygodnie). Jeśli więc nie chcecie tracić ani chwili, to popytaj Panią dr kiedy najlepiej się u niej zjawić albo kiedy zacząć robić badania.
Ja wynik pewnie będę mieć wieczorem dopiero...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka